Rookverslag: Royal Jack Autoflowering

Royal Jack Automatic is een snellere versie van het originele Jack Herer ras -dankzij een kleine toevoeging van Ruderalis genetica- met een high en smaak die dicht bij het origineel is gebleven. Haar THC-gehalte schommelt rond de 16%

Het is een makkelijke plant om te kweken, maar vandaag hebben we het over de smaak. We hebben een paar gram Royal Jack Automatic getest om je inzicht te geven hoe ze het in een joint doet. Hier is ons rookverslag:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

ROYAL JACK AUTOMATIC’S UITERLIJK

Zodra we de curing pot openden kwam ons een fris, peperig aroma tegemoet van een kwaliteit Haze die dicht in de buurt kwam van de gewone Jack Herer die we eerder getest hadden, alleen een beetje milder en kruidiger.

De toppen waren compact voor een autoflower maar zeker niet keihard. Qua uiterlijk voldeden ze meer dan voldoende aan onze persoonlijke kwaliteitseisen, stevig, rond en groen met hier en daar wat gouden spikkels en genoeg zichtbare kristallen om ze te laten glinsteren.

Beetje kleverig maar niet tè, en toen we het met de hand wat kleiner maakten voor de grinder kwam er weer een heerlijke subtiele geur vrij. Het uiteindelijke resultaat was perfect voor een pijp of een jointje. Omdat we alleen vloeitjes bij ons hadden draaiden we er een van onze Jack Herer Auto, klaar om op te steken.

DE SMAAK VAN ROYAL JACK AUTOMATIC

De rook smaakte bijna net zo als Jack Herer, beetje dennen- en aardegeur, zoet bij het inhaleren, hash-en harsachtig bij het uitademen. Enkelen van ons moesten èèn of twee keer hoesten maar dat was niks ernstigs. We hebben in de afgelopen twee jaar heel veel autofower rassen geprobeerd dus onze verwachtingen waren bescheiden. Maar we waren aangenaam verrast door de rijke en complexe smaak en de meesten van ons proefden een half uur later nog de smaak van Royal Jack Automatic.

Wij vinden het belangrijk om goed te laten rijpen (curen) en de Royal Jack Automatic die we rookten was erg smooth en zacht voor het verhemelte.

Jack Herer Cannabis Bud

DE EFFECTEN VAN ROYAL JACK AUTOMATIC

Tegen de tijd dat we aan onze derde joint Royal Jack Automatic toe waren voelden de meesten van ons zich geestelijk high worden 
en dat begon met een kriebelsensatie rond de neus en het voorhoofd. De high werd de volgende 20 tot 30 minuten sterker om in euforie te ontaarden en die ons om alles een lach-kick bezorgde. ’t Was behoorlijk sociaal en creatief. Het heeft ons zelfs geholpen bij het brainstormen over ideeën voor het volgende rookverslag.

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC PLEZIERIG VROLIJK ROKERTJE

Royal Jack Automatic was niet zo sterk als de originele Jack Herer maar het had zijn effect. Het zou een goed rokertje zijn voor iedereen die zich happy en relaxed wil voelen. Regelmatige rokers zouden dit overdag kunnen gebruiken als je het eerst eens in een weekend hebt geprobeerd, daarna kun je het rustig vóór of tijdens het werk gebruiken. Het enige nadeel was dat we allemaal een verschrikkelijke droge mond hadden gekregen.

Verzeker jezelf ervan dat je genoeg van je favoriete rokertje bij de hand hebt als je Royal Jack Automatic rookt. Buiten dat is dit een prettige variëteit die we iedereen die van een gematigde Sativa houdt kunnen aanbevelen, zeker als je snèl wat mooie toppen wilt oogsten.

Buy Royal Jack Automatic

Royal Jack is een geweldige variëteit die is vernoemd naar een geweldige man. Jack Herer was een onvermoeibare activist voor cannabislegalisatie en auteur van het boek ‘The Emperor Wears No Clothes’, ook wel de 'Hennepbijbel' genoemd.

Koop Royal Jack Automatic

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.