ALGEMENE INFORMATIE

1. Overzicht

Het RQS Grower Program is een loyaliteitsprogramma dat voor alle klanten van Royal Queen Seeds bedoeld is. Na het voltooien van een bestelling op www.royalqueenseeds.nl worden alle klanten met een profiel bij RQS in de RQS Growers Club ingeschreven. Met dit programma ontvang je Green Coins en Loyalty Points voor al je online aankopen op www.royalqueenseeds.nl. Je ontvangt geen Green Coins en Loyalty Points voor aankopen in fysieke winkels van Royal Queen Seeds. Het enige criterium om lid te worden van de RQS Grower Club is dat je 18 jaar of ouder bent. Royal Queen Seeds neemt geen verantwoordelijkheid als je als minderjarige deze voorwaarde negeert.

Alle Green Coins, Loyalty Points en extra beloningen zijn eigendom van Royal Queen Seeds. RQS behoudt zich het recht voor om een lidmaatschap eenzijdig op te zeggen of het project te annuleren of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. In dit geval worden alle onverzilverde Green Coins en Loyalty Points nietig verklaard zonder enige verplichting of aansprakelijkheid.

2. Lidmaatschap

Om lid te worden, moet je minimaal 18 jaar zijn. Alle Green Coins en Loyalty Points behoren tot één eigenaar. Green Coins en Loyalty Points kunnen niet tussen accounts worden overgedragen. Je kunt je direct aanmelden via www.royalqueenseeds.nl. Je behoudt je huidige rang, mits je de komende 12 maanden aan de voorwaarden voldoet.

3. Verdiensten

A) Alle geregistreerde klanten verdienen één Green Coin en Loyalty Point voor elke euro die ze op onze website uitgeven. Je krijgt geen punten voor bestellingen die met Green Coins zijn betaald. In aanmerking komen reguliere aankopen en aanbiedingen die je koopt op de Royal Queen Seeds website (www.royalqueenseeds.nl). Green Coins en Loyalty Points kun je ook verdienen via acties op sociale netwerken, het plaatsen van een recensie op de Royal Queen Seeds website, het aanbevelen van een vriend of je in te schrijven voor de RQS nieuwsbrief. Green Coins en Loyalty Points worden op je balans bijgeschreven zodra je bestelling ons magazijn verlaat. Bij annulering of retournering van een bestelling, of als deze onbestelbaar is, worden de Green Coins en Loyalty Points van je klantenaccount verwijderd.

B) Verjaardag: je ontvangt een bonus op je verjaardag. Zorg ervoor dat je geboortedatum in je profiel bij RQS klopt.

C) Recensiepunten worden bijgeschreven zodra een klantenrecensie is goedgekeurd en geplaatst op onze website. Deze bonus is alleen van toepassing voor producten die door de klant zijn gekocht.

D) Verjaardag: Op je verjaardag ontvang je een extra bonus. Zorg ervoor dat je geboortedatum correct is vermeld in je RQS profiel.

4. Ledenvoordelen

De RQS Growers Club bestaat uit vier niveaus of rangen: Starter, Grower, Greenfinger en VIP. Elk niveau kun je bereiken op basis van onderstaande criteria en daarbij ontvang je de genoemde voordelen:

Starter (0-149€)

  • Verdien 1 Green Coin en 1 Loyalty Point voor elke € die je uitgeeft
  • Wees als eerste op de hoogte (acties, kortingen)

Grower(100-399€):

  • Verdien 1 Green Coin en 1 Loyalty Point voor elke € die je uitgeeft
  • 1 extra GRATIS zaadje bij je eerste bestelling in deze rang

Greenfinger (400-999€):

  • Verdien 1 Green Coin en 1 Loyalty Point voor elke € die je uitgeeft
  • 3 extra GRATIS zaden bij je eerste bestelling in deze rang

VIP (meer dan 1000€)

  • Verdien 2 Green Coins en 2 Loyalty Points voor elke € die je uitgeeft
  • 10 extra GRATIS zaden bij je eerste bestelling in deze rang
  • GRATIS bezorging door UPS (optioneel) *
  • GRATIS discrete verzending (optioneel)

*GRATIS bezorging door UPS is alleen van toepassing in landen waar de dienst kan worden geleverd. Lees ook onze bezorginformatie.
Alle voordelen van je nieuwe rang gelden vanaf het moment dat je de eerste bestelling doet nadat je het volgende niveau hebt bereikt.
Sommige producten zijn alleen verkrijgbaar voor leden. Special editions zijn alleen verkrijgbaar voor leden van de RQS Growers Club.

5. Privacy en e-mail

Door je te registreren voor het RQS Grower Program, stem je ermee in dat je transactionele e-mails ontvangt over de RQS Growers Club en Royal Queen Seeds. Dat kan gaan om informatie over punten en beloningen, updates van het programma en andere verwante materialen die Royal Queen Seeds bepaalt. Je kunt je op elk moment afmelden door de link met "afmelden" in de nieuwsbrief te volgen.

EEen van onze hoogste prioriteiten is ervoor zorgen dat de persoonlijke informatie van de bezoekers van onze website veilig is. Lees daarom ons Privacybeleid. Door jouw deelname aan het RQS Grower Program stem je ermee in dat Royal Queen Seeds jouw persoonlijke informatie gebruikt. Ook bevestig je daarmee dat je ons privacybeleid hebt gelezen en daarmee akkoord gaat.
Heb je nog vragen over deze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.