Hoe betaal je met BitCanna voor Royal Queen Seeds producten

BitCanna is het antwoord op de financiële hindernissen waar de cannabisindustrie mee te maken heeft. Deze veilige en schaalbare betalingsoplossing zet instellingen (banken, creditcardmaatschappijen en andere betalingsdiensten) die nog steeds weigeren om juridische transacties binnen de branche af te handelen, buitenspel. De kern van het BitCanna-platform is de BitCanna Coin (BCNA), die als betrouwbare betaalmethode kan worden gebruikt. Hieronder lees je hoe je BitCanna gebruikt om je aankopen in de Royal Queen Seeds-webwinkel mee te betalen.

Heb je je coins al geswapt? BitCanna is op 30 september op een nieuw en verbeterd blockchainnetwerk overgestapt. Deze verandering betekende ook nieuwe coins! Als je voor 30 september coins hebt aangeschaft, moet je deze handleiding raadplegen om ze in te wisselen.

Bitcanna, powered by the Industry

Betalen met BitCanna bij Royal Queen Seeds

  • De Keplr-browserextensie → om BCNA te versturen, ontvangen en bewaren, heb je een digitale wallet nodig. Keplr dient als de digitale wallet voor alle Cosmos-SDK blockchainapplicaties. Deze extensie werkt het beste met Chrome, hoewel je het ook met de Brave browser kunt gebruiken. De functies zijn in dat geval echter beperkt.
  • BitCanna Coin (BCNA) → De valuta die wordt gebruikt om betalingen mee te maken.

Belangrijke feiten over betalen met BCNA bij RQS

  • Je kunt zoveel BCNA-coins kopen als je wilt. Alle coins die je na je aankoop over hebt sla je op in je BitCanna-portemonnee voor toekomstig gebruik. Houd er rekening mee dat de waarde van BCNA onderhevig is aan schommelingen. Dit betekent dat je coins in de loop van tijd meer of minder waard kunnen worden.
  • De kans bestaat dat je al een crypto wallet hebt en een divers portfolio beheert. Als je nog geen cryptocurrency hebt, moet je op een handelsplatform als Coinmerce een account aanmaken en verifiëren.

Hoe betaal je met Bitcanna (Complete PDF Gids)

Een back-up van je portemonnee maken

Alleen jij hebt toegang tot je BitCanna-portemonnee (s). Om je BitCanna-portemonnee veilig te houden, is het belangrijk dat je je wachtwoorden en back-ups op een betrouwbare plaats opslaat (USB-stick, etc.). Dit is de enige manier om je portemonnee te herstellen of naar nieuwe apparaten over te zetten.

Maak kennis met BitCanna

Wat is BitCanna?
BitCanna is een gedecentraliseerd betalingsplatform geïnitieerd door en voor de cannabisindustrie. Het is een veilig alternatief voor banken, creditcardmaatschappijen en andere betalingsproviders die geen transacties verwerken die gerelateerd zijn aan de cannabisindustrie. De BitCanna Coin (BCNA) is de (digitale) valuta die wordt gebruikt om cannabisgerelateerde producten aan te schaffen.
Wie heeft BitCanna uitgevonden?
Enkele van de meest vooraanstaande zakenmensen in de cannabisindustrie zijn verantwoordelijk voor de introductie van het BitCanna-platform. Hun doel is om zowel consumenten als bedrijven een veilig en betrouwbaar betalingsnetwerk te bieden. Daarnaast wil men met BitCanna het respect van toezichthouders en conventionele betalingssystemen verdienen.
Voordelen van het gebruik van BitCanna:
Het gebruik van BitCanna is niet alleen eenvoudig, maar biedt ook tal van voordelen, waaronder:

• Fondsen beveiligen
• Zeer lage transactiekosten
• Volledige privacy
• Volledige controle over je portemonnee en BCNA
• Promoties, kortingen, etc.
• Gemeenschap van gelijkgestemde consumenten en bedrijven

BitCanna is ontworpen om zowel het bedrijfsleven als de consument ten goede te komen. Het maakt het voor klanten gemakkelijk om hun favoriete producten te kopen en hun favoriete bedrijven passend te beoordelen.
Welke winkels accepteren BCNA?
Op dit moment kun je BCNA gebruiken in de webwinkels van Royal Queen Seeds en Zamnesia. Op termijn komen daar veel meer webwinkels bij. Bekijk de volledige lijst met deelnemende BitCanna Alliance-leden op de BitCanna-homepagina. Momenteel zijn BCNA-aankopen alleen online mogelijk, maar binnenkort kun je er ook bij fysieke winkels mee betalen.
Waar komt de huidige circulerende BCNA vandaan?
BitCanna heeft de huidige circulerende BCNA verkocht aan investeerders in een ICO. De opbrengst van deze verkoop is gebruikt voor de ontwikkeling van het platform en de producten.
Wat heb ik nodig als ik met BitCanna wil betalen?
Het enige dat je nodig hebt om je favoriete producten te bestellen is je portemonnee en je BCNA-coins!

BitCanna-portemonnee

Wat is een portemonnee?
Cryptocurrency wallets zijn vergelijkbaar met online bankrekeningen. Ze stellen je in staat om BitCanna coins (BCNA) veilig te bewaren, ontvangen en verzenden. Echter, niet alle cryptocurrency wallets zijn compatibel met elke valuta. Voor BCNA moet je een BitCanna crypto wallet installeren voor Chrome en Brave in het geval van een desktop apparaat, of de Cosmostation wallet op een mobiel apparaat gebruiken.
Waar kan ik mijn BCNA-saldo vinden?
Wanneer je je BCNA-saldo wilt controleren, ga je gewoon naar de Keplr-browserextensie of je BitCanna crypto wallet.
Wat is een seed phrase?
Een seed phrase is een reeks woorden die gekoppeld is aan je wallet en die als een soort sleutel fungeert. Hiermee heb je vanaf elk apparaat toegang tot de crypto in je wallet. Het is in feite een back-up voor als het fout gaat, zodat de veiligheid van je valuta niet in het geding komt als je computer of telefoon uitvalt. Het is dan ook cruciaal dat je je seed phrase goed bewaart om in zo'n geval je crypto te kunnen herstellen. We raden aan om hem op te schrijven op een stukje papier en ergens veilig op te bergen, alsmede op een beveiligd apparaat te bewaren.
Wat is de BitCanna web wallet?
De BitCanna web wallet is als het ware een bankrekening voor je BCNA. Hiermee kun je coins bewaren, ontvangen en versturen. Om er toegang toe te krijgen, heb je de Keplr-browserextensie nodig.
Wat is de Keplr-browserextensie?
Dit is een extensie voor meerdere wallets waarmee gebruikers BCNA coins kunnen opslaan. Je moet deze extensie downloaden om je BitCanna crypto wallet te gebruiken.

Bitcanna (BCNA) coins kopen

Hoe koop ik BitCanna Coin (BCNA)?
Om te zien hoe je BCNA kunt kopen, ga je naar de 'BCNA aanschaffen'-handleiding.
Wat zijn de transactiekosten?
De transactiekosten van BitCanna zijn verwaarloosbaar; meestal rond de $ 0,00001 / € 0,00001 per transactie, afhankelijk van hoe druk het systeem is. Het kopen van BitCanna met een creditcard heeft echter een vast bedrag van ongeveer € 3 tot € 4 per transactie. Indacoin’s commissie is nodig zodat je BCNA gemakkelijk kunt gebruiken zonder dat er een exchange aan te pas komt.
Hoe weet ik hoeveel BCNA-coins ik moet kopen?
Heel simpel! Wanneer je 'BCNA' als betaalmethode selecteert op de website van RQS, zie je hoeveel coins je voor de transactie nodig hebt.
Ik heb meer BCNA gekocht dan ik aan mijn bestelling heb uitgegeven. Wat kan ik ermee doen?
Je kunt je resterende BCNA-coins voor je volgende aankoop in je portemonnee bewaren. Houd er rekening mee dat de waarde van BitCanna fluctueert afhankelijk van vraag en aanbod. Het bedrag in je portemonnee kan dus in de loop van tijd veranderen, zelfs wanneer je geen coins verzendt of ontvangt.
Hoe lang duurt het voordat mijn BCNA arriveert nadat ik ze bij Indacoin heb gekocht?
Nadat je het identificatieproces hebt voltooid, verschijnen je coins binnen een uur in je BitCanna crypto wallet.
Waarom fluctueert de waarde van BCNA?
BitCanna Coin (BCNA) wordt, net als elke andere cryptocurrency, live verhandeld op cryptocurrency-exchanges. Vraag en aanbod bepalen op elk moment de waarde van BCNA. Dit betekent dat de waarde van de BitCanna Coin niet stabiel is. Als je BCNA in je portemonnee hebt opgeslagen, zal het bedrag in de loop van de tijd waarschijnlijk iets toenemen of afnemen.

Je bestelling bij Royal Queen Seeds betalen

Weet mijn bank dat ik cannabisgerelateerde producten heb gekocht?
Nee. Privacy is van het grootste belang voor BitCanna. Op je bankafschrift is niet te zien dat je cannabisgerelateerde goederen gekocht hebt, noch waar je ze hebt besteld. Bij het veilig kopen van BCNA is Indacoin’s commissie de enige gerelateerde transactie die zichtbaar is.
Kan ik mijn BCNA veranderen in fiat (euro's, dollars of ponden)?
Ja, maar je moet dit doen bij een crypto-exchange.
Kan ik BCNA naar andere gebruikers sturen?
Uiteraard! Het enige dat je nodig hebt is het unieke BitCanna portomonnee-adres van de ontvanger, en klaar is kees!

Privacy en beveiliging

Hoe garandeert BitCanna de veiligheid van mijn BCNA-coins?
Privacy en veiligheid zijn van het grootste belang voor BitCanna. Het is gebouwd op veilige blockchain-technologie met een gedecentraliseerd systeem om de privacy van gebruikers te beschermen. Alleen jij hebt toegang tot jouw geld, zelfs BitCanna niet! Maak daarom een back-up van je portemonnee en wachtwoorden op een externe schijf of iets dergelijks. Op deze manier weet je zeker dat je je telefoon- of portomonneegegevens kunt herstellen mocht je deze kwijtraken.
Hoe zet ik mijn portemonnee over naar een ander apparaat?
Je hebt twee dingen nodig om je wallet over te zetten op een ander apparaat: Keplr en je seed phrase. Installeer de browserextensie en selecteer 'account importeren' als inlogmethode. Vervolgens voer je je seed phrase in om je account te herstellen.
Ik ben de recovery phrase van mijn Keplr wallet kwijt. Wat nu?
Als je nog toegang hebt tot je Keplr wallet, kun je je phrase in de browserextensie terugvinden. Echter, als je geen toegang meer hebt tot Keplr en je recovery phrase bent vergeten, krijg je geen toegang meer tot je valuta. Om die reden moet je je seed phrase op meerdere veilige locaties bewaren, zoals op een fysiek papiertje of als tekstdocument op een USB drive.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.