Live chat support

Als een van de snelst groeiende cannabis-zaadbedrijven in Europa, is Royal Queen Seeds voortdurend op zoek naar de beste manieren om onze klanten te voorzien van de allerhoogste kwaliteit zaden, soorten, en ondersteuning. Of uw nu behoefte heeft aan cannabis voor recreatief of medicinaal gebruik, we zorgen ervoor dat u absoluut de beste  kwaliteit, kwantiteit, prijs en persoonlijke service krijgt.

Bij Royal Queen Seeds is de klant koning, wij begrijpen dat uw behoefte aan cannabis niet stopt bij zaden alleen. Wij weten dat telers veel vragen hebben en het is onze taak om hen ook daarmee te helpen. Royal Queen Seeds streeft ernaar om uw 'one stop shop' te zijn voor alles wat te maken heeft met cannabis.

Het proces van het telen van cannabis begint niet met het planten van een zaadje. Er zijn nog een aantal factoren om rekening mee te houden. Dat geheel van factoren kan al voor de start tamelijk overweldigend zijn. Goed, om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt bieden wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot een live-chat aan met onze 'in-house ganja guru'.

Rene our Cannabis Expert Live Chat supportZoals de vele soorten en hoeveelheden die Royal Queen Seeds aanbiedt van elkaar verschillen, zo verschillen ook de manieren om ze te telen en verzorgen. Onze live-chat expert staat voor u klaar met informatie en uitleg op vele gebieden, waaronder:
Soorten – Wij begrijpen dat recreatieve gebruikers andere eisen stellen dan medicinale gebruikers. Onze deskundige kan helpen bij het bepalen van de soort die het beste bij u past. Daarnaast kunnen onze deskundigen uitleg geven over alle verschillende soorten met betrekking tot smaak en effecten.

Telen – Onze deskundige kweekexpert is ook goed thuis in de kunst van de ganja-teelt. Hij biedt uitstekende adviezen en informatie over planten, teeltomgevingen (binnen en buiten), de duur van de teelt, manieren om planten gezond te hebben en houden, en wanneer en hoe te oogsten. Bij Royal Queen Seeds laten we geen cannabis-vraag onbeantwoord. Onze live-chat support staat klaar voor beginnende telers en veteranen, en zorgt ervoor dat u alles weet wat u weten moet om de hennepteelt leuk en succesvol te maken.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.