Voor vragen over een order of voor informatie over onze producten.

Royal Queen Seeds is een van de snelst groeiende Europese bedrijven in cannabiszaad. We bieden een breed scala van vrouwelijke, medische en zelfbloeiende zaden die onder optimale omstandigheden bewaard worden. Wat uw wensen op het gebied van cannabis ook zijn; we hebben zeker interessante producten voor u.

Het heeft ons jaren van minutieus telen gekost om ongeëvenaarde producten te kunnen leveren. Evenwel bieden we onze bekroonde cannabissoorten aan voor redelijke prijzen. Onze zaden zijn biologisch geteeld en worden vervolgens met de hand geselecteerd. Wij testen onze zaden daarnaast voortdurend op de kwaliteit van ontkieming. Ook de verzending omgeven we met de uiterste zorg waar het gaat om het milieu en de bescherming van het product. We kunnen u dus garanderen dat de zaden in optimale conditie aankomen.

Bij goede producten hoort natuurlijk ook een goede klantenservice. Luisteren naar onze klanten staat hoog in het vaandel. Om snel op al uw vragen in te kunnen spelen hebben we een gemakkelijk contactformulier op onze website gezet.

Neem voordat u ons gaat schrijven vooral even een kijkje in de rubriek Meest Gestelde Vragen:

 

Het antwoord op uw vraag staat er misschien tussen omdat hij al eerder is behandeld. Zo bespaart u zichzelf tijd en moeite. Door de sitemap te gebruiken kunt u snel en eenvoudig zien waar het antwoord op uw vraag te vinden is.

Als u geen antwoord kunt vinden op uw vraag of verzoek, gebruik dan ons contactformulier. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij danken u voor uw aandacht en kijken uit naar uw klandizie.