• Draagbare asbak
 • Draagbare asbak
 • Draagbare asbak
 • Draagbare asbak

Draagbare asbak

Wil je een joint roken op het strand, of als je in het bos gaat wandelen? Met de draagbare asbak van Royal Queen Seeds kun je je as altijd en overal opvangen. Dit draagbare hulpmiddel is gemaakt van duurzaam materiaal, past met gemak in je zak of rooktas en heeft een prachtig design. Houd het milieu schoon met deze vette asbak van RQS!
(4)
Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 2.99

€ 2.99 (-0%)

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (4)

Draagbare asbak: vang je as op waar je ook bent

Deze draagbare asbak van Royal Queen Seeds is de perfecte aanvulling op je rookaccessoires. Met dit handige hulpmiddel kun je as opvangen als je onderweg wilt roken. Veel wietgebruikers vinden het heerlijk om op het strand te chillen met een grote joint, of om in het bos te roken. Wat je ook graag doet, met onze draagbare asbak kun je overal waar je high wordt je troep opvangen.

Deze draagbare zakasbak is bovendien gemaakt van duurzaam materiaal en daarmee ideaal voor wietgebruikers die om het milieu geven. Hij bestaat uit kraftpapier, een thermische isolatie-spons, aluminiumfolie en een koperen knop. Kraftpapier is 100% duurzaam en onze asbak in zakformaat is dan ook ontworpen met de milieubewuste gebruiker in gedachten, die wil overstappen op rookgadgets die beter voor het milieu zijn.

De draagbare asbak van RQS is 7,5 x 8,5cm. Daarmee past hij met gemak in je zak of rooktas, weegt hij nauwelijks iets en is hij ideaal als je onderweg bent of gaat kamperen. Hij ziet er bovendien supervet uit — met ons logo, plaatjes van wietbladeren en cola's en aardetinten.

Doe met ons mee en gebruik duurzamere rookaccessoires. Draag de draagbare asbak van Royal Queen Seeds altijd bij je, waar je ook naartoe gaat, en draag bij aan een schoner milieu!


  Door A. S. Geplaatst op 21/Mar/2024 :

  Aanhef : Posa cenere e non solo
  Commentaar : Ottimo come posa cenere ma anche per conservare trinciato di cannabis da avere sempre a portata di mano

  Door H. P. Geplaatst op 12/Mar/2024 :

  Aanhef : Umweltfreundlich
  Commentaar : Da die Schutzfolie im Inneren nicht wirklich hitzebeständig ist, sollte man den Behälter nicht zum Abaschen oder Ausdrücken von Zigarette/Joint verwenden, sondern nur zum Aufbewahren der abgekühlten Stummel. Diesen Zweck erfüllt der Behälter einwandfrei: Er lässt keine üblen Gerüche nach außen dringen (wenn man ihn richtig verschließt und nicht überfüllt) und er passt unauffällig in fast jede Tasche.

  Door M. P. Geplaatst op 25/Sep/2023 :

  Aanhef : amazing
  Commentaar : amazing! good size

  Door N. S. Geplaatst op 16/May/2022 :

  Aanhef : Just great
  Commentaar : I was looking for a gadget like this, simply and useful


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.