• Eco Rolling Tray
  • Eco Rolling Tray

Gratis eco rolling tray

Bij Royal Queen Seeds hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we besloten dat onze cadeautjes voor jou ook milieuvriendelijk moeten zijn. Deze gratis eco rolling tray is een optionele gratis extra die je bij je Royal Queen Seeds bestelling kunt selecteren. De afmetingen zijn 178 × 127 × 8mm.
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 6.95

€ 6.95 (-0%)

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Eco rolling tray: een milieuvriendelijk cadeau om je te bedanken

Wist je dat we bij Royal Queen Seeds belang hechten aan duurzaamheid? We vinden het belangrijk dat je van wiet kunt genieten zonder dat het nadelige gevolgen voor de aarde heeft. Wiet is tenslotte een geschenk van de natuur. Het gebruik ervan zou dus geen schade moeten berokkenen aan de natuur, die het ons heeft gegeven. Deze eco rolling tray, gemaakt van biologisch afbreekbaar polypropeen en houtsnippers, past bij die visie. Het kan afgebroken worden en weer naar de organische kringloop terugkeren.

Biologisch afbreekbaar polypropeen is een biologisch afbreekbaar plastic. Dit betekent dat het op natuurlijke wijze kan worden afgebroken. Maar dat het biologisch afbreekbaar is, betekent niet dat je hem gewoon weg kunt gooien en verwachten dat hij van de ene op de andere dag verdwenen is. Het afbreken van deze materialen heeft tijd nodig. Daarom blijft het belangrijk dat je hem op een verantwoorde manier weggooit.

    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.