• Netwerk voor ScrOG

Netwerk voor ScrOG

Verbeter eenvoudig je oogst met het ScrOG-netwerk van Royal Queen Seeds. Het is compatibel met twee verschillende stokvarianten en op maat te knippen voor elke kweekopstelling. Hang het eenvoudig op zijn plaats met de meegeleverde plastic haakjes en weef je wiettakken erdoorheen om de opbrengst te vergroten. Hoe klein je kweekruimte ook is.
Kies een diameter
  • 15-18 mm
  • 19-22 mm
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 7.00

€ 7.00 incl. Btw (-0%)

Koop en win 7 punten
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

ScrOG-netwerk: Screen Of Green Makkelijk Gemaakt

Er zijn veel manieren om wiet te telen. De Screen Of Green-techniek, of ScrOG-techniek, is echter een van de beste manieren om je opbrengst te maximaliseren. Of je nu in een kleine tent kweekt of een grote kamer tot je beschikking hebt, met een ScrOG behaal je de beste resultaten.

Het ScrOG-netwerk van Royal Queen Seeds is het meest essentiële item bij het toepassen van deze productieve techniek. Het heeft daarbij een maximale oppervlakte van 120 × 120cm. Je kunt hiermee meerdere netten voor een hele kamer gebruiken of een deel afknippen voor één plant. Gebruik gewoon een schaar om de grootte aan te passen.

Wanneer je voor de ScrOG-methode kiest, zijn staken, naast één of meerdere netten, een belangrijk onderdeel. Deze houden het net veilig en stevig op zijn plek. De netten zijn er in twee verschillende varianten. Eentje is geschikt voor staken met een diameter van 15–18mm en de andere voor staken met een diameter van 19–22mm.

Gebruik de plastic haakjes om het net aan de staak te bevestigen en klaar is kees. Naarmate je wietplanten groeien, weef je voorzichtig de takken erdoorheen. Zo krijg je een horizontaal groen 'scherm' dat optimaal belicht wordt en perfecte wiettoppen oplevert.

    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.