• Microscoop voor Smartphones van RQS

Microscoop voor Smartphones van RQS

Koppel de microscoop voor smartphones van RQS aan je iOS of Android smartphone en ontdek alle details van je wietplanten. Controleer ze op insecten en onderscheid de slechte van de goede of onderzoek de kleur van de trichomen en bepaal wat de beste oogsttijd is. Ook ga je je vrienden verbazen met deze microscoop, die kristalheldere macro-shots van je geliefde planten maakt.
Koop en win 26 punten
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Microscoop voor Smartphones van RQS: een Nieuwe Kijk op Wietplanten

Met deze microscoop voor smartphones van RQS kunnen kwekers hun wietplanten van dichtbij leren kennen. Dit apparaatje in zakformaat neem je met gemak overal mee naartoe. Deze microscoop weegt slechts 11g en meet 5,5cm x 2,3cm x 1,2cm en neemt dus nauwelijks ruimte in. Maar hij heeft zoveel te bieden!

Gebruik de 100x zoomlens om je planten te inspecteren en bekijk ze met heel andere ogen. Je bevestigt de microscoop eenvoudig aan de camera van je smartphone, waarna je indrukwekkende macro-shots kunt maken. Of je nu binnen of buiten kweekt, er zijn altijd insecten te vinden. Door ze van dichtbij te bekijken, kun je met alle levensvormen in je kweekruimte kennismaken. Je kunt al gauw plagen onderscheiden van nuttige soorten — iets waarmee je je planten beschermt en je opbrengst optimaliseert.

Kwekers kunnen deze microscoop voor smartphones van RQS ook gebruiken om de perfecte tijd voor de oogst te bepalen. Let goed op de trichomen en zie hoe ze veranderen van helder en onrijp tot melkachtige, wolkige structuren boordevol THC en andere cannabinoïden.

De zes LED-lampen die rondom de lens zijn bevestigd, zorgen ervoor dat je het apparaatje ook in het donker kunt gebruiken. Je kunt je planten dus probleemloos in de vroege ochtend of avondschemering bekijken. Of wat dacht je van een nachtelijke verkenning van je guerrillakweek?

Deze microscoop voor smartphones van RQS is gemaakt van aluminium en heeft daarmee een stevige body. Hij past op bijna 98% van de smartphones, waaronder vele soorten iOS- en Android-apparaten.

Microscoop voor Smartphones van RQS data sheet
Kweken: Tools
    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Login

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.