• RQS Kruidendroger

Kruidendroger

De RQS Kruidendroger laat toppen volledig aan de lucht drogen, zodat ze snel en gelijkmatig drogen. Hiermee is het een essentieel hulpmiddel voor elke wietkweker. Na alle moeite die je in de kweek hebt gestoken, is het drogen een cruciale fase om overtollig vocht uit je toppen te verwijderen, ze te beschermen tegen schimmel en klaar te maken voor de curing.
Koop en win 22 punten
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Kruidendroger: Droog Je Toppen Snel en Effectief

De Kruidendroger haalt het meeste vocht uit je wiettoppen om ze perfect voor te bereiden op de curing. Het drogen van wiet is een van je belangrijkste taken als kweker. Dit verbetert namelijk de smaak van je cannabis, maakt het minder scherp om te roken en beperkt de kans op schimmel.

De Kruidendroger stelt wiettoppen volledig bloot aan de lucht, waardoor ze van alle kanten gelijkmatig drogen. Deze methode is veel beter dan drogen in de oven of op de vensterbank. Het zorgt namelijk voor een volledige droging, zonder de toppen bloot te stellen aan temperaturen die de smaakvolle en waardevolle terpenen en cannabinoïden aantasten.

Houd dit ruimtebesparende hulpmiddel in de opberghoes tot je van plan bent om je wiet te drogen. Geopend heeft deze tool een diameter van slechts 61cm en wanneer opgevouwen 20cm, waarmee hij vrijwel geen opbergruimte inneemt. De kruidendroger bestaat uit Oxford-stof, luchtdoorlatend polyester gaas en sterke elastische stalen steunen. Je kunt met dit instrument dan ook tot in lengte van dagen wiet drogen.

Zo Gebruik Je de Kruidendroger

Haal na de oogst de Kruidendroger uit het tasje en laat hem uitvouwen. Wees wel voorzichtig, want hij springt snel open, vergelijkbaar met een opgooitent.

Hang hem in je droogruimte of kas. Dankzij de bevestigingen met klittenband is hij binnen enkele seconden gemonteerd.

Zet het ventilatiesysteem in je droogruimte aan om een gelijkmatig briesje over je toppen te blazen, zodat ze snel en gelijkmatig drogen.

Om de Kruidendroger weer in zijn oorspronkelijke formaat te krijgen, klap je hem in tot een cirkelvorm. Plaats vervolgens aan iedere kant van de cirkel een hand. Vouw hem in de vorm van een kleinere cirkel en stop hem weer terug in het tasje.

Kruidendroger data sheet
Kweken: Tools
    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Login

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.