• Grow Planner (Kweekagenda)
  • Grow Planner (Kweekagenda)
  • Grow Planner (Kweekagenda)
  • Grow Planner (Kweekagenda)
  • Grow Planner (Kweekagenda)
  • Grow Planner (Kweekagenda)
  • Grow Planner (Kweekagenda) +1

Grow Planner (Kweekagenda)

De Grow Planner van Royal Queen Seeds is een kweekdagboek dat je helpt het meeste uit je planten te halen. Met tips, trucs en voldoende ruimte om elke dag je kweek vast te leggen, kun je je wietplanten goed verzorgen en nauwlettend in de gaten houden. Zo weet je precies welke veranderingen elke plant heeft doorgemaakt. Houd je voortgang bij en verbeter je kweekskills!
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Koop en win 25 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Cannabis Grow Planner: organiseer je kweek!

Een goede organisatie is de sleutel tot succes, en dat geldt ook voor het kweken van wiet. Met de Grow Planner van Royal Queen Seeds heb je alles wat je nodig hebt om je kweek bij te houden. Door je voortgang vast te leggen, kom je erachter wat werkt en wat niet. Zo kun je je vaardigheden in de loop van de tijd verbeteren. Bovendien zorg je hiermee dat je eventuele problemen eerder op kunt pikken.

Dankzij de dagelijkse invoerpagina's en de gezondheidsgrafiek, kun je makkelijk bijhouden hoe het met je planten gaat. Zijn ze nog gezond of verslechteren ze? Door terug te bladeren en veranderingen te beoordelen, kun je ingrijpen wanneer dat nodig is en zo je dierbare planten redden.

De RQS Grow Planner bevat voedingsschema's, informatiepagina's over soorten en tuinbenodigdheden, een voorraadlijst en zelfs een smaakgids. Zo zijn alle aspecten van het kweken gedekt, van zaadje tot rooksessie!

De Grow Planner van Royal Queen Seeds is niet alleen erg handig, hij is ook uitsluitend gemaakt van duurzame materialen en matgroen. Hij is zelfs met zoveel zorg voor het milieu vervaardigd dat de fabrikant de Ecovadis Gold Medal 2021 ervoor kreeg.

De kweekagenda heeft een klein A5-formaat (148 × 210mm) en neemt dus bijna geen ruimte in beslag, maar vervult een enorme functie in je leven als kweker! Bestel hem direct en verbeter je skills.

    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.