• Bio-Bloom Voeding

Bio-Bloom Voeding

Bio-Bloom is een organische meststof die snel werkt. Het bevat alle essentiële macronutriënten die wietplanten nodig hebben om vette, kleverige en aromatische toppen te produceren. Ruil je huidige kunstmest in voor de makkelijk te gebruiken Bio-Bloom Voeding en til je oogst naar een hoger niveau. Je behaalt niet alleen betere resultaten, maar voorkomt ook tekenen van een voedingstekort.
(3) Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (3)

Bio-Bloom Voeding: snelwerkende voeding

Met onze Bio-Bloom organische meststof kun je je oogsten aanzienlijk verbeteren. Deze formule bevat alles wat je planten na de vegetatieve fase nodig hebben om grote en harsrijke toppen te produceren, waardoor iedere wietplant haar volledige potentieel kan bereiken. Natuurlijk spelen genen mee als je grote oogsten wilt behalen, maar uiteindelijk hangt je oogstgewicht veel af van wat je je planten voedt! Deze vloeibare NPK kunstmest is rijk aan kalium en fosfor, twee macronutriënten die erg belangrijk zijn voor de vorming, ontwikkeling en rijping van toppen.

Deze biologische meststof zorgt er niet alleen voor dat je bladerdak uitpuilt met vette toppen, maar kan eventuele tekorten tijdens de bloei onmiddellijk corrigeren. Het bevat ionische voedingsstoffen, zodat je niet hoeft te wachten totdat ze in de aarde afbreken. Het is direct beschikbaar voor de planten om ze sterker en productiever te maken.

Hoe gebruik je Bio-Bloom vloeibare voeding?

1. Goed schudden voor gebruik.
2. Voeg 1-2ml per liter water toe.
3. Grondig roeren voor het aanbrengen.
4. Gebruik als bladspray of voed het aan de wortels.

Bio-Bloom: bewaren en veiligheid

Bewaar Bio-Bloom op een donkere en droge plaats bij een temperatuur tussen 5 en 35°C. Buiten bereik van kinderen houden. Eet, drink of rook niet tijdens het gebruik van het product. Als je wat morst, ruim het dan op met wat water; niet in het milieu lozen.


  Door F. W. Geplaatst op 18/Jul/2024 :

  Aanhef : Bio Bloom
  Commentaar : Der Wahnsinn, ich habe in eine 500ml Sprühflasche 1ml des Düngers mit Wasser gemischt und die Pflanze in der Blütephase damit 2mal Täglich eingenebelt, so das ein leichter Wasserfilm auf der Pflanze entstand. Fazit: Blütenexplosion!

  Door C. H. Geplaatst op 09/Jul/2024 :

  Aanhef : Frage
  Commentaar : Muss ich täglich gießen mit dem bio bloom?

  Door M. H. Geplaatst op 16/May/2024 :

  Aanhef : Bio bloom
  Commentaar : This is well worth the money and can’t wait to see what they can do big bottles too 250ml looking forward to big plump flowers thanks RQS for everything you do the best company for me 🌟🌟🌟🌟🌟👍✊


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.