• Kaart Grinder met RQS logo
 • Kaart Grinder met RQS logo

Kaart Grinder met RQS logo

Onze nieuwe kaartmolen is geniaal in eenvoud door zijn functionele design. De vlakke kaartmolen past in portefeuilles waar hij niet opvalt tussen uw identiteitsbewijs en creditcards. Bovendien verwonden de gaten in de molen uw vingers niet. U hebt altijd een veilige en handige manier om cannabis te malen onder handbereik. 
 4.5/5 (48) Schrijf een recensie
€ 2.50 No stock
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Ook met moeilijk te hanteren natte kleverige cannabis heeft hij geen probleem. De molen is  een onmisbaar hulpmiddel voor gebruikers van medische cannabis.

Weg met de grote molens in uw zak of tas, deze lichtgewicht kaartmolen is de nieuwe manier voor het malen van cannabis. De kaartmolen, versierd met de brullende leeuw van Royal Queen Seeds, laat u zien dat u trots bent op leverancier van de beste cannabissoorten. De metallic-afwerking van de molen is stijlvol en zorgt ervoor dat hij gemakkelijk schoon te maken is. U krijgt er ook nog een beschermhoesje bij.

Nu u de perfecte pocket-molen heeft wordt het tijd iets te gaan telen wat vermalen kan worden. Bij Royal Queen Seeds vindt u een enorme selectie cannabissoorten. Veel zaad-variëteiten zijn speciaal ontwikkeld om snel en probleemloos te ontkiemen. Hierdoor kunnen ook beginnende telers al bij hun eerste poging erg succesvol zijn.

De website van Royal Queen Seeds is de ultieme online-bestemming voor cannabistelers; u vindt er betrouwbare, hoogwaardige zaden, zoals White Widow en Northern Light, om maar een paar bekroonde soorten te noemen. Ook vindt u er veel zelfbloeiend zaad van rassen en stammen die geschikt zijn voor medische toepassingen.

Koop cannabiszaden bij Royal Queen Seeds en u ontvangt bij elke bestelling gratis zaden. We verzenden onze producten snel en discreet; binnen enkele dagen hebt u de zaden reeds in huis. We garanderen de versheid en houdbaarheid van zaden die klaar zijn om te ontkiemen als u dat wilt. Met trots presenteren wij u dan ook onze nieuwe actie met gratis producten. Tot het einde van het jaar krijgt u bij elke aankoop een Mystery Madness-kortingsbon. De bon die u bij de levering van uw zaden of andere producten ontvangt kan worden ingewisseld bij een volgende aankoop. Wat valt er zoal te winnen? Dat is, zoals de naam al zegt, een mysterie. Om er achter te komen wat u gewonnen hebt voert simpelweg de code van uw Mystery Madness-bon in als u afrekent. U ziet dan hoeveel credits, spullen of zaden u krijgt.


Onze missie is u geld te laten besparen op de allerbeste cannabiszaden. Like ons op Facebook en krijg 5 procent korting op uw eerste aankoop. Als u een review plaats over de zaden of producten die u gekocht hebt ontvangt u nog meer korting.


  By K. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Cool
  Comment : Cool grinding card!

  By S. F. on 05/Nov/2019 :
  (5)

  Title : super
  Comment : franchement je surpris, discret (grand et épais comme une carte bleue) facile et transportable, mais surtout super efficace (ne coupe pas les doigts)

  By K. H. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Hammer
  Comment : Sehr nice Karte optimalerhalten Größe und gut verarbeitet

  By M. P. on 09/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice little thing
  Comment : Hey bro(s), I just received it as a gift for a prize at growdiaries.com and it's so fancy, thin and light. Perfect for the Brazilian 'prensado'... it's been a while since I just smoke home grow stuff but I've got to try it with the 'prensado' sometime... anyway - tested, approved and right into my wallet =) I give it 5 stars. Tchau, do Brazil! =)

  By F. S. on 21/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Card grinder
  Comment : Efficace discret

  By A. F. on 01/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Ottima Grindet card da collezione
  Comment : Ottimo ed efficace

  By A. B. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Bellissima grinder card da collezione
  Comment : simpatica e facile da usare, prese 2 per un risultato eccezionale!

  By N. A. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : RQS Grinder Card
  Comment : Perfekt für's Portmonee, immer dabei. Sie hat einen Top Schliff und ist elegant. Gutes Preisleistungsverhältnis. Überzeugende Qualität.

  By Q. H. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Simple, efficace
  Comment : Super grinder, peut se ranger dans le portefeuille

  By P. S. on 04/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Good!
  Comment : Muito bom, vou guardar como recordação

  By A. D. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Brilliant design
  Comment : Quality grinder, works well with some royal cheese, just like grating cheese.

  By A. F. on 24/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Carte À Broyer Avec Logo RQS
  Comment : Résistante et esthétique ....Parfait !

  By S. B. on 09/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Very handy to have in your wallet or purse for when out and about. Well made and looks smart too

  By T. P. on 30/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Genial!
  Comment : Funciona millor del que havia imaginat! Estic molt content amb la compra, és molt fàcil de portar a la cartera.

  By R. M. on 12/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Coooool!
  Comment : Très joli design, très pratique et super facile à transporter n'importe où. Et aucun risque pour les doigts ;).


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.