• Recyclebare Wiet-grinder
  • Recyclebare Wiet-grinder
  • Recyclebare Wiet-grinder

Recyclebare Wiet-grinder

Onze nieuwe gratis grinder is gemaakt van gerecycled hout en afbreekbaar plastic. Bovendien ruikt hij heerlijk naar bos! Houd er eentje voor jezelf en geef een andere weg als duurzaam cadeautje aan een wiet-liefhebbende vriend. Bij breuk of verlies: geen paniek! De grinders breken simpelweg af en verdwijnen in de aarde om wormen en schimmels te voeden.
(1) Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 3.95

€ 3.95 (-0%)

Koop en win 4 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Recyclebare Wiet-grinder: onze nieuwe, duurzame grinder

Vermaal je planten op een groene manier! Onze nieuwe, duurzame Recyclebare Wiet-grinder is gemaakt van afbreekbaar polypropyleen en hout. Dit prachtige apparaatje verwerkt je toppen met gemak tot een grof poeder. Bovendien geniet je van prettige bosgeuren!

Ook wij kiezen steeds vaker voor duurzame producten. Daarom hebben we onze oude gratis grinder door dit natuurlijke exemplaar vervangen. Bij elke aankoop in onze shop ontvang je zo'n nieuwe grinder als bedankje. Zodra je er zelf een paar hebt verzameld, kun je de rest cadeau doen aan je milieubewuste vrienden!

Deze houten grinder bestaat uit drie onderdelen: een bovenkant, een onderkant en een kleine, verborgen ruimte waar je wat wiet in kunt bewaren. De grinder is daarbij erg licht en heeft een diameter van 62mm. Bovendien sluit je hem veilig af met een magneet.

Voor de productie van deze grinder zijn duurzame materialen gebruikt. Mocht je hem dus breken of verliezen, dan ligt hij niet honderden jaren ergens de natuur te vervuilen. De materialen breken in plaats daarvan snel af, waarbij ze een voedselbron voor microben vormen. Win-win!    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.