• Critical Regular
 • Critical Regular

Critical Regular

Critical Regular is het bewijs dat je alles kunt hebben wat je maar wilt. Deze soort trakteert je op een perfecte balans tussen kracht, opbrengst, smaak en veelzijdigheid en is de ideale 'cash crop' om de productiviteit te verhogen. Deze wietfabriek floreert zowel binnen als buiten. Ze trakteert je daarbij op 18% THC en een lichamelijk ontspannende high.
(6)
Schrijf een recensie
Aantal zaden:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (5)

Critical Regular: Onderschat deze Krachtpatser Niet

Is een grote oogst je doel? Dan heb je een soort nodig die altijd presteert, zonder compromissen. Critical Regular is de ideale keuze en bevat stabiele, productieve genen die niet teleurstellen.

Critical Regular: Afghan S1 en Skunk S1 als uitstekende genetische basis

Er zijn niet veel soorten die kracht en smaak leveren zonder de opbrengst tekort te doen. Maar Critical is ontwikkeld met maar één doel in gedachten: productie. Dit is een kruising tussen de genen van Afghan en Skunk, waarbij de beste eigenschappen van beide behouden zijn gebleven. De opvallendste kenmerken zijn het kleine postuur en de razendsnelle bloeitijd. Dit zijn regular wietzaadjes, wat betekent dat er zowel mannelijke als vrouwelijke planten kunnen verschijnen. Dit biedt uitkomst als je zelf wilt experimenteren.

Critical Regular: Complexe Smaken en een Vette Stone

De smaak van Critical bestaat uit een gebalanceerde mix van aarde, fruit en dennen. De high verzacht en ontspant. Verwacht een ervaring die vooral lichamelijk is, wat ideaal is voor fysieke verlichting. Critical Regular biedt een solide rookervaring en is heerlijk in een joint, pijpje of vaporizer. De high wordt aangedreven door 18% THC en giert van je geest naar je lichaam. Op zoek naar rookwaar voor een vrije dag of voor aan het eind van de avond? Zoek niet verder dan Critical.

Critical Regular Kweken: Profiteer van een Hoge Productiviteit

De grootste voordelen van Critical Regular zijn de productiviteit en betrouwbaarheid. Ze presteert prima onder bijna alle omstandigheden, al benut ze haar volledige potentie vooral in een warmer klimaat. Binnen is de bloeiperiode erg kort, namelijk 7-9 weken, waardoor je zelfs met een strak schema goede resultaten kunt behalen. Ook overschrijdt ze nooit een hoogte van 140cm, waardoor je meerdere planten in een kleine ruimte kwijt kunt. Als het oogstmoment dan eindelijk nadert, mag je je verheugen op een opbrengst tot wel 600g/m². Buiten krijg je grotere planten van wel 2m hoog, met een productie tot zo'n 650g/plant.

Wil je liever de feminized of autoflowering versie van Critical? Bezoek dan de shop van RQS voor meer toonaangevende wietzaadjes.

Critical Regular data sheet
Soort Strain: Reguliere
THC: 18%
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 550 - 600 gr/m2
Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
Hoogte Buiten: 180 - 220 cm
Bloeitijd: 7 - 9 Weken
Oogstmaand: Eind September
Genetische Achtergrond: Afghan x Skunk
Type: Sativa 40% Indica 60%
Effect: Fysiek Ontspannend, Stoned, Zwaar
Klimaat: Korte Zomers
Smaak: Aards, Dennen, Fruitig, Skunky, Snoep

  Door A. N. Geplaatst op 24/Nov/2023 :

  Aanhef : Lätt odla
  Commentaar : Står i fönstret med vanliga 🌺

  Door I. M. Geplaatst op 11/Jan/2023 :

  Aanhef : Thank you RQS
  Commentaar : I bought a 10pack of these as i had tried out the feminized critical and was very satisfied. They are very hardy being feminized and as a regular they are going to be even thougher. with the free seeds i got (3 special kush 1 and 1 triple G automatic) im very well set for some strainhunting myself! Tripple G has the amazing terpenes and strong high of Gorilla glue and green gelato while critical and special kush 1 have the productivity and growth. I will be growing Gelato trees soon!

  Door J. M. Geplaatst op 11/Jan/2023 :

  Aanhef : Jo
  Commentaar : Reçue rapidement plus qu'à tester

  Door C. S. Geplaatst op 15/Nov/2022 :

  Aanhef : Mr.green
  Commentaar : souche parfaite pour produire ces propre variété , robuste stable et sans problème critical et la meilleur pour moi très bonne garantie/réussite .

  Door J. K. Geplaatst op 21/Jul/2022 :

  Aanhef : Happy camper
  Commentaar : Received quickly with no problems,looks good so far.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën
eKomi silver seal
4.7 van 5
van 37794 reviews

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.