• Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

Onze bijzondere Skunk Regular sprint zich als mannelijke of vrouwelijke plant een weg omhoog door de grond. Vrouwelijke planten bieden grote en stevige bladerdekken vol toppen die gebruikers een ontspannende en opwindende high geven. Dit zijn ook sterke moederplanten die goede stekken opleveren. De mannelijke planten produceren veel pollen dat ideaal is voor de creatie van nieuwe Skunk-soorten.
(2)
Schrijf een recensie
Aantal zaden:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Skunk XL Regular: Perfect voor Breeding en Stekken

Met Skunk Regular heb je een kans van 50% op mannelijke of vrouwelijke planten. Daardoor is deze variëteit uitstekend voor breeders die Skunk-genen voor het ontwikkelen van nieuwe wietsoorten willen gebruiken. Deze sterke variëteit biedt grote opbrengsten, hoogwaardige stekken en een gebalanceerde high.

Skunk XL Regular: meer over haar Skunk 1- en Afghaanse wortels

We hebben Skunk Regular ontwikkeld door een ontspannende soort, Afghan, te kruisen met de soort die de cannabiswereld voorgoed heeft veranderd; Skunk #1. Het resultaat heeft een perfect gebalanceerd genenprofiel dat uit 50% sativa- en 50% indica-genen bestaat. Hiervoor moest men zorgvuldig veredelen, maar het eindresultaat mag er zijn.

Skunk Regular Kweken: een Klassieke Plant

Skunk Regular presteert uitzonderlijk goed, zowel binnen als buiten. Ze kan goed tegen kou, maar ze doet het optimaal in een gemiddeld klimaat. Vrouwelijke planten vormen een stevig bladerdek vol prachtige toppen in de tinten paars, blauw en donkergroen.

Als je haar binnen kweekt, bereikt ze een hoogte van 60–100cm. Zelfs met zo'n gemiddelde lengte kan ze maar liefst 600–650g/m² opleveren. Buiten kunnen de planten wel 200cm worden en bieden ze tot wel 675g/plant. Deze enorme opbrengsten zijn na een bloei van ongeveer 8–9 weken beschikbaar.

Aroma, Smaak en Effecten van Skunk Regular: Super Skunky

Skunk-wiet staat erom bekend naar een combinatie van aarde, zoetigheid en kruidige noten te ruiken. Deze soort is echt uitzonderlijk en produceert rijke rook die de neus en smaakpapillen bij elke trek overweldigt.

Deze tijdloze topper bewerkstelligt een high die het lichaam een opdonder geeft en de geest verruimt. Met 17% THC lijkt ze misschien wat tam, maar omdat de cannabinoïde samenwerkt met ontspannende terpenen, zoals myrceen, ervaar je toch een vette stone en een flinke oppepper.

Je kunt ook op andere manieren van deze uitstekende Skunk-genen genieten, bijvoorbeeld met onze feminized en autoflowering variëteit.

Skunk XL Regular data sheet
Soort Strain: Reguliere
THC: 17%
CBD: Medium
Opbrengst Binnen: 600 - 650 gr/m2
Opbrengst Buiten: 625 - 675 gr/plant
Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
Hoogte Buiten: 160 - 200 cm
Bloeitijd: 8 - 9 weken
Oogstmaand: Oktober
Genetische Achtergrond: Skunk 1 x Afghan
Type: Sativa 50% Indica 50%
Effect: Gebalanceerd, Helder, Stoned
Klimaat: Korte Zomers
Smaak: Aards, Dennen, Fruitig, Skunky, Snoep

  Door T. V. Geplaatst op 04/Jan/2022 :

  Aanhef : Mrs
  Commentaar : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën
eKomi silver seal
4.7 van 5
van 37806 reviews

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.