• Resistant Pack
 • Northern Light
 • Shining Silver Haze
 • Critical

Resistant Pack

Kom je meer luizen tegen dan je zou willen, als je in je tuin rondloopt? Zitten je toppen onder de meeldauw door te vochtige omstandigheden? Waar je ook last van hebt, de drie soorten in de Resistant Pack vergroten je kansen op succes. Zowel binnen als buiten!
(3) Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

in plaats van € 67.50

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Resistant Pack: robuuste soorten voor lastige omgevingen

Het telen van wiet gaat met diverse uitdagingen gepaard, waaronder ongedierte en ziektes. Het is lastig deze problemen helemaal te voorkomen, maar met robuuste, gezonde soorten kom je al een heel eind. De drie strains in deze mix kunnen met gemak stressvolle situaties aan.

Northern Light, Shining Silver Haze en Critical - de ergste nachtmerrie van elke plaag

Niet alle cannabis strains kunnen goed met ongedierte, ziekte en slecht weer omgaan. Deze problemen kunnen zelfs de oogst of een hele partij planten om zeep helpen. Gelukkig hebben onze breeders drie cultivars ontwikkeld die als geen ander met stressvolle situaties kunnen omgaan. Maak kennis met de Resistant Pack:

• Northern Light: de meeste kwekers houden van deze soort om haar rustgevende en productieve high. Maar deze legendarische strain heeft ook supersterke genen, en kan daarmee prima omgaan met ongedierte en slechte weersomstandigheden.

• Shining Silver Haze: het is soms lastig om buiten te kweken. Droogte, kou, luizen en overtollig vocht tijdens de bloei kunnen allemaal de oogst negatief beïnvloeden. Shining Silver Haze kan dit alles makkelijk aan, dankzij haar overvloedige productie van trichomen.

• Critical: deze soort heeft een sterk en complex terpenenprofiel waarmee ze hongerige dieren en ongedierte afweert. Heb je hier vaak mee te maken, dan biedt Critical de beste kansen op succes. En die worden alleen nog maar groter met wat combinatieplanten in de buurt.


  Door S. K. Geplaatst op 25/Apr/2024 :

  Aanhef : Resistenz-Mix
  Commentaar : Keimen gut, 2 bis 3 Tage. Sind leider nicht so robust wie beschrieben, Trauermücken machen den Pflänzchen ganz schön zuschaffen. Alle Samen sind aufgegangen

  Door F. R. Geplaatst op 09/Jan/2023 :

  Aanhef : RESISTANT
  Commentaar : Very good


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën
eKomi silver seal
4.7 van 5
van 37832 reviews

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.