• High Yield Pack
 • Royal Moby
 • Green Gelato
 • Shogun

High Yield Pack

Waar let jij op als je wiet gaat kopen? Als productiviteit jouw ding is, moet je echt het High Yield Pack hebben. Elk lid van dit trio is voorbestemd om tijdens de bloei een gigantische berg toppen te produceren. Maar dat is nog niet alles. Deze drie soorten wiet ontwikkelen namelijk ook veel THC en genoeg terpenen voor een welriekende kweekruimte.
(2)
Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 76.00

€ 76.00 (-0%)

in plaats van € 84.50

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

High Yield Pack: vul al je voorraadpotten!

Alle soorten wiet vertonen specifieke eigenschappen die ze voor bepaalde kwekers aantrekkelijk maken. Naast de smaak en het effect houden de meeste telers zich echter met de mogelijke opbrengst bezig. Als jij graag veel voorraadpotten wilt vullen na het oogsten, moet je deze wietzaadjes planten. Je snapt dan al snel hoe een gigantische opbrengst eruitziet!

Green Gelato, Royal Moby en Shogun — productieve krachtpatsers

De omstandigheden in de omgeving spelen een grote rol als je een grote oogst wilt behalen. Toch zijn sommige soorten genetisch al voorbestemd om keer op keer fantastische resultaten te leveren. De drie strains in het High Yield Pack toveren een glimlach op je gezicht zodra je de takken bijna ziet bezwijken onder het gewicht van de toppen. Laten we eens kijken wat ze te bieden hebben:

• Green Gelato: deze smakelijke soort slaat keihard in en trakteert je binnen op een opbrengst van wel 700g/m². Dat is een serieuze berg wiet! Als je liever buiten kweekt, kun je zomaar tot wel 800g/plant drogen en curen.

• Royal Moby: naast een heldere high biedt Royal Moby buitengewone resultaten, ongeacht waar je haar kweekt. Verwacht binnen een oogst van maximaal 600g/m², terwijl buiten 650-700g/plant voor het oprapen ligt.

• Shogun: sterke effecten, aardse smaken en een geweldige productiviteit; Shogun heeft echt alles in huis. Deze krachtpatser produceert daarbij tot wel 600g/m² als je binnen kweekt. Buiten schommelt de opbrengst tussen de 650 en 750g/plant.


  Door A. J. Geplaatst op 15/Nov/2023 :

  Aanhef : absolute best
  Commentaar : the 3 of the best strains

  Door F. R. Geplaatst op 26/Jan/2023 :

  Aanhef : Great Value Pack
  Commentaar : Fantastic quality seeds and great selection for this pack! High yields indeed and lovely flavours!


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën
eKomi silver seal
4.7 van 5
van 37754 reviews

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.