• Energy Pack
 • Wedding Crasher
 • Royal Runtz
 • Mimosa

Energy Pack

Wil je productief, gefocust of creatief blijven? Dan is onze Energy Pack perfect. Het bevat wietzaadjes van onze drie meest stimulerende, opbeurende soorten wiet: Wedding Crasher, Royal Runtz en Mimosa.
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

in plaats van € 86.50

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Energy Pack: voor heldere focus, creativiteit en motivatie

Een filmmarathon houden en jezelf tegoed doen aan allerlei snacks is leuk, maar niet voor iedereen. Houd je ervan om te blowen voordat je gaat sporten, tijdens het werken of om creatieve energie te krijgen? Dan is deze zadenmix echt wat voor je. De soorten in deze pack zijn ideaal wanneer je wel wat positieve energie, focus of creatieve inspiratie kunt gebruiken. De strains in onze Energy Pack zorgen keer op keer voor die stimulerende, positieve high die je zoekt, ongeacht of je in je eentje 's ochtends blowt of 's avonds met je vrienden.

Wedding Crasher, Royal Runtz en Mimosa: drie stimulerende soorten

Onze Energy Pack bevat wietzaadjes van de volgende stimulerende soorten:

 • Wedding Crasher: naast een rijk terpenenprofiel biedt Wedding Crasher een verkwikkende high die ideaal is om je helemaal te laten gaan op de dansvloer, aangewakkerd door een THC-gehalte van 21%.
 • Royal Runtz: deze supersterke (27% THC) nakomeling van Zkittlez en Gelato levert een bijna psychedelische, creatieve buzz die uren aanhoudt, om nog maar te zwijgen over haar karakteristieke zoete smaak!
 • Mimosa: Mimosa is een dromerige, rustgevende soort met 21% THC die ideaal is om in een meditatieve flow te komen of je langere tijd te focussen.
  Nobody has posted a review yet


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën
eKomi silver seal
4.7 van 5
van 37835 reviews

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.