• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic is een baanbrekend succes in het universum van autoflowering genetica. Ze geeft de meeste andere kruisingen het nakijken voor wat betreft kracht, smaak en opbrengst.
(334) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Koop en win 25 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (289)
 • Fotos van klanten (4)

Sweet ZZ Automatic: Een abnormale autoflower

Vanwege het kweekgemak kiezen beginnende kwekers graag voor een autoflowering soort. Meer ervaren kwekers kiezen doorgaans voor een fotoperiode soort vanwege het hogere oogstgewicht. Sweet ZZ Auto combineert deze eigenschappen en dit is uiteraard voordelig voor zowel beginners als veteranen. Deze dame is niet veeleisend en de eindopbrengst concurreert met de meeste fotoperiodieke exemplaren.

Onze vaardige kwekers selecteerden de beste ouders voor dit exemplaar. Het doel was om de lat hoog te leggen voor autoflowering genetica. De opbrengst en effecten stonden natuurlijk voorop, maar ook de smaak was essentieel. Daarom selecteerden onze breeders allereerst de smakelijke Zkittlez. Haar bekroonde smaken en geuren zijn verantwoordelijk voor de friszure vleugen, maar ze draagt ook bij aan de indica high. Vervolgens werd gezocht naar een net zo verrukkelijke soort om de autoflowering eigenschap te bewerkstelligen. Diesel Auto bleek de perfecte optie. Deze dame slaat keihard in, smaakt heerlijk zoet en verwent met een snelle doorlooptijd. Onze toegewijde breeders combineerden deze genetica met zorg en het resultaat was verbluffend. Dit is het scheppingsverhaal van Sweet ZZ Automatic en we zijn ongelooflijk trots op haar.

Video id: 470114457

EFFECTEN, SMAKEN EN AROMA'S VAN SWEET ZZ AUTOMATIC

Sweet ZZ Automatic is gezegend met een indica-dominant genetisch profiel. Dit is merkbaar in een voornamelijk lichamelijke stone. Als we de effecten als ontspannend beschrijven, doen we haar tekort. Een monster is naar een laboratorium gestuurd en het blijkt dat ze maar liefst 18% THC bevat. Zo'n enorme concentratie van deze cannabinoïde heeft verdovende effecten op je lichaam. Angst en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon. Sweet ZZ Auto is uitmuntend voor recreatief gebruik. Jij en je rookmaatjes raken volledig van de wereld. Bestel wat te eten, zet een goede film op en ontsnap even aan de sleur van het leven.

Talrijke ontspannende terpenen versterken de intense en langdurige high. Deze moleculen bieden heerlijke smaken en beïnvloeden de effecten. Caryofylleen is de meest rijkelijk aanwezige verbinding in de toppen van ZZ Sweet Auto en draagt bij aan de kruidige, peperachtige vleugen. Interessant genoeg treedt deze verbinding ook op als een cannabinoïde. Caryofylleen activeert de CB2-receptoren van ons endocannabinoïde systeem en werkt ontstekingsremmend. Dit mechanisme verbetert mogelijk de algehele therapeutische effecten van Sweet ZZ Auto.

Daarnaast bevat deze soort een hoge concentratie humuleen. Dit is gekenmerkt door geuren en smaken van hop. Uiteraard is ook limoneen vertegenwoordigd. Dit is merkbaar aan een vleugje citrus en wat angstremmende effecten.

HET KWEKEN VAN SWEET ZZ AUTO

Je weet nu dat Sweet ZZ Auto barst van de THC en smakelijke terpenen. Wat wil je nog meer? Nou, houd je vast voor de grote finale! Sweet ZZ Auto produceert een gigantische opbrengst in razend tempo. Na het kiemproces zie je in slechts 75 dagen een dicht bladerdak met rijpe toppen. De uiteindelijke hoogte bedraagt ongeveer 1m.

Kweek je haar binnen? Reken dan op een maximale opbrengst van 400g/m². Buitenboeren mogen zich verheugen op een beloning van ongeveer 160g/plant.

Sweet ZZ Automatic data sheet
Soort Strain: Autoflowering
THC: 18%
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 350 - 400 gr/m2
Opbrengst Buiten: 90 - 175g/plant
Hoogte Binnen: 70-120
Hoogte Buiten: 100 - 120 cm
Bloeitijd: 6 - 7 Weken
Oogstmaand: 9 - 11 weken na ontkiemen
Genetische Achtergrond: Sweet ZZ x Diesel Auto
Type: Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
Effect: Stoned
Klimaat: Lange Zomers
Smaak: Citrus, Fruitig, Snoep

  Door E. G. Geplaatst op 18/Oct/2021 :

  Aanhef : Uitstekend
  Commentaar : 5 van 5 zaadjes ontkiemd, groeien en bloeien nu in de laatste weken (oktober 2021) Ben benieuwd naar de oogst

  Door P. M. Geplaatst op 13/Oct/2021 :

  Aanhef : Awesome
  Commentaar : 100% germ rate, these babies are growing :)

  Door L. K. Geplaatst op 17/Sep/2021 :

  Aanhef : Peacemaker
  Commentaar : Super Genetik und klar zu empfehlen gerade für Anfänger da die Dame sehr Straight ist also Fehler verzeiht Top Strain!

  Door E. T. Geplaatst op 29/Aug/2021 :

  Aanhef : EXTREMELY QUICK GROW
  Commentaar : These babies took just 14 weeks from Seed to Smoke!! As mentioned previously, not a great yield, ( although I am using just 300w LED), but good smoke nonetheless. Would recommend 👍 thanks RQS.

  Door M. J. Geplaatst op 15/Aug/2021 :

  Aanhef : Joachim
  Commentaar : super merci

  Door H. G. Geplaatst op 11/Aug/2021 :

  Aanhef : TopMac
  Commentaar : Just sprouted 🤭

  Door M. C. Geplaatst op 30/Jul/2021 :

  Aanhef : The business
  Commentaar : Super tasty sweet aroma and a good kick of a stone. Found it really straightforward to grow, yield a bit on the small size but quality of smoke more than makes up for. I've been going through all the US Auto RQS strains this top notch, was v smelly in later stages of grow, beware. Currently have Sherbet Queen Auto n Watermelon Auto on the go in week 2, looking forward to trying new strains :)

  Door M. B. Geplaatst op 26/Jul/2021 :

  Aanhef : Maxime
  Commentaar : Top à bien germer. 5/5

  Door W. L. Geplaatst op 20/Jul/2021 :

  Aanhef : Elle pousse tres vite
  Commentaar : Germé en un jour dans un verre d'eau, puis en 2 jours j'ai déjà les deux premières feuilles Service client RQS au top et livraison rapide!!! Emballage très soigné et discret. Je recommande!!!

  Door N. W. Geplaatst op 19/Jul/2021 :

  Aanhef : Sweet Zz
  Commentaar : Stärksten Samen bis jetzt 3/3

  Door L. V. Geplaatst op 09/Jul/2021 :

  Aanhef : The best
  Commentaar : Z 5ti semínek byli Sweet ZZ nejrychlejší a nejstatnější. Těším se na požitek a chuť

  Door M. L. Geplaatst op 07/Jul/2021 :

  Aanhef : perfetta
  Commentaar : top

  Door E. J. Geplaatst op 05/Jul/2021 :

  Aanhef : 3/3
  Commentaar : 3/3 seeds germinated and is now growing rapidly!!

  Door M. P. Geplaatst op 30/Jun/2021 :

  Aanhef : Michael
  Commentaar : Good eshop, and super seeds

  Door R. G. Geplaatst op 25/Jun/2021 :

  Aanhef : boudhisme
  Commentaar : que du bon !!!!!! R.G.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.