Royal Guardians Growth Pack

Royal Queen Seeds wil dat jij geweldige cannabis kweekt. Het Royal Guardians Growth Pack bevat de zaden van planten die krachtige groei ondersteunen en aanmoedigen. Voeg dus wat biologische kracht toe aan je tuin en bewandel de natuurlijke weg met dit onmisbare pack.
 5.00/5 (1) Write a review
€ 3.90 incl. Btw In stock

in plaats van € 4.95

Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Royal Queen Seeds-Royal Guardians Growth Pack: Stimuleert sterkere groei en hars productie

Het Royal Guardians Growth Pack is een zorgvuldige geselecteerde selectie van planten die op meerdere manieren bijdraagt aan het kweken van cannabis. Het gebruik van natuurlijke, levende planten, in plaats van door mensen gemaakte additieven, sprays en poeders is een milieuvriendelijke manier om te kweken. Cannabis reageert, net als andere planten, met uitbundige en sterke groei op gezelschapsplanten.

Dit pack bevat planten die kunnen worden verwerkt tot biologische sprays die de turgor en de productie van essentiële olie versterken. Anderen zijn biologische insecten verjagers die ook ook de bodemkwaliteit verbeteren en ondersteunen bij de penetratie van water. Levende mulches die stikstof toevoegen, zijn veel effectiever dan droge mulch, die soms maanden nodig heeft om te ontbinden. Een aantal van deze planten zijn multifunctioneel. Ze zijn prachtig, verbeteren de bodemkwaliteit en verjagen insecten.

Het Royal Guardians Growth Pack is een ideale, biologische oplossing voor het verkrijgen van grotere planten en een zwaardere hars productie. Het vermijden van door mensen gemaakte additieven is prettig voor de portemonnee en ook nog eens milieuvriendelijk. Je produceert hoogwaardige, biologische cannabis uit je eigen biodynamische tuin.

Dit pack bevat:

- Kamille
- Koriander
- Alfalfa
- Goudsbloem

   

  By G. C. on 02/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Fast Delivery and seeds did what they are suppose to do
  Comment : They have brought a colourful and fragrant touch to my grow space


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK