Gratis cannabis zaden en merchandise/ actie is alleen geldig op onze Royal Queen Seeds Webshop

Gratis Zaden

Royal Queen Seeds is een van de snelst groeiende cannabis zaden bedrijven in Europa. We bieden daarbij al jarenlang zaden van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. Onze soorten hebben diverse internationale cannabis-competities gewonnen. We hebben dan ook veel vertrouwen in de kwaliteit van onze zaden. En daarom hebben we besloten een speciale GRATIS Zaden Actie te lanceren!

Vanaf nu en slechts voor beperkte tijd, geven we een ruim aanbod van onze beste cannabiszaden VOOR NIETS weg!

Ja, je leest het goed. Je ontvangt GRATIS zaden bij *elke bestelling die je plaatst! Laat deze fantastische kans niet schieten en bekijk de uitstekende zaadjes van onze weggeefactie: Amnesia Haze, de legendarische "geheugen-wissende" monstersoort; White Widow, de moeder van de “Witte Soorten”, Indica Crystal Extreme, aka ICE, de zeer harsrijke indica; Critical, de veelgeprezen opbrengstbom; Royal Moby, de vlug bloeiende "indoor-reus" en nog veel meer!

Bij elke bestelling van €25 in onze webwinkel ontvang je 1 willekeurig gratis zaadje. Als je €50 uitgeeft, krijg je 3 zaden voor niets. Wanneer het totaalbedrag €75 is, krijg je er 5 gratis. Geef €135 uit en je krijgt 10 gratis zaden van ons. Bekijk de tabel hieronder voor meer info.

Onze gratis zaden worden willekeurig geselecteerd. We doen echter ons best om je een fotoperiodieke soort te leveren als je vooral fotoperiodieke soorten aanschaft. Of gratis autobloeiende zaadjes als je autoflowers koopt.

Mocht je vragen hebben over deze speciale actie, voel je dan vrij contact op te nemen met ons supportteam. We zijn je graag van dienst.

* De Royal Queen Seeds Gratis Zaden Actie is alleen beschikbaar voor reguliere aankopen. Bulkaankopen worden expliciet uitgesloten van deze- of een andere Royal Queen Seeds actie.

Gratis Royal Queen Seeds Cannabis Merchandise

Sommige zadenbedrijven zouden heel blij zijn als ze dezelfde kwaliteit konden leveren als wij doen. Bij Royal Queen Seeds hanteren we dan ook de hoogste standaarden. We willen onze loyale klanten daarbij belonen met iets speciaals! Zo geven we ook Royal Queen Seeds merchandise weg. Hieronder vallen RQS clipper aanstekers, RQS vloei, posters en stickers en nog veel meer andere gave RQS producten! Bovendien bestaat altijd de kans dat je als trouwe klant gratis zaden bij je bestelling aantreft! Wil je weten welke gratis Royal Queen Seeds cannabis merchandise is inbegrepen bij diverse totaalbedragen? Hier vind je het basisaanbod en de productcategorieën van de RQS actie. 

FREE SEEDS

€ 25,- 1 Gratis Zaden
€ 50,- 3 Gratis Zaden
€ 75,- 5 Gratis Zaden
€ 110,- 8 Gratis Zaden
€ 135,- 10 Gratis Zaden
€ 200,- 15 Gratis Zaden
€ 260,- 20 Gratis Zaden
€ 325,- 25 Gratis Zaden
€ 390,- 30 Gratis Zaden
€ 455,- 35 Gratis Zaden
€ 520,- 40 Gratis Zaden
€ 585,- 45 Gratis Zaden
€ 650,- 50 Gratis Zaden
€ 715,- 55 Gratis Zaden
€ 780,- 60 Gratis Zaden
U krijgt een willekeurige pakket ontvangen van de Royal Queen Seeds collectie

Great Value

Best Offer

 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA
€ 50,- NA NA
€ 75,- NA
€ 110,-
€ 135,-
€ 200,-
€ 260,-
€ 325,-
€ 390,-
€ 455,-
€ 520,-
€ 585,-
€ 650,-
€ 715,-
€ 780,-
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

De zaden

Free feminized cannabis seeds with your order
 

Tussen zoveel gratis cannabisitems hebben waarschijnlijk de zaden uw aandacht getrokken. De gratis zaden worden willekeurig geselecteerd. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Deze zaden komen van onze beste soorten waaronder Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow en andere prijswinnaars. Het is leuk om te ontdekken welk zaadje van welke plant is. Hoe dan ook, het is altijd een aangename verrassing.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

De makkelijkste manier om je gedroogde wiet toppen te verkuimelen! Het maakt niet uit of je van je Royal Queen Seeds toppen een joint wil maken of toch liever wat cannabis boter om zo je eigen spacekeek te maken. Bij bijde methode is het erg handig om een Grinder bij de hand te hebben. Zo kun je makkelijk de verkruimelde wiet verspreide over je joint. Zonder dat je handen helemaal plakkerig worden. Al het plakkerig plezier zit nu veilig in je joint!

 

Stickers

Free Cannabis Stickers

Een ander geweldig verzamelitem wat bij de meeste pakketten zit zijn onze stickers. De stickers hebben allemaal het logo van Royal Queen Seeds met een coole illustratie van een van de soorten marihuana die we verkopen. Dit kleine kunstwerkje ziet er fantastisch uit op elke harde ondergrond.

 

Vloeipapier en filters

Free smoking papers and rolling papers

Het vloeipapier en de filtertips die we aanbieden zijn goed voor een fantastische trip. Ze zijn ontworpen voor een gelijkmatige, rustige verbranding. Dit geeft u de tijd om te genieten en de wiet in u op te nemen. Ze zijn 4,5 x 10,8 cm. en doen niets af aan de smaak van uw favoriete soort. Met de filters krijgt u het laatste druppeltje van het zachte goud uit uw joint zonder zich te branden.

 

Aanstekers

Free RQS Lighter

De Clipperaanstekers worden al langer geassocieerd met de 420-lifestyle. Daar zijn goede redenen voor. De aansteker heeft een langwerpige vorm waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. De uitneembare vuursteen fungeert ook als handig stampertje. En omdat hij hervulbaar is en de vuursteen vervangen kan worden, doet u er jaren mee. De Royal Queen Seeds-aansteker is er in glanzend zwart met logo, telefoonnummer, website-adres en e-mailadres. Onder de aanstekers voor rokers is het één van de besten.

 

Posters

Free Cannabis Posters

Tot slot zijn er geweldige kunstwerken in de vorm van cannabisposters. Er zijn vijf verschillende posters met vier populaire soorten op vreemde achtergronden. U kunt genieten van afbeeldingen van Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze of Shining Silver Haze om een vleugje stijl aan een kamer naar keuze toe te voegen.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.