GRATIS CANNABIS ZADEN EN MERCHANDISE / actie is alleen geldig op onze Royal Queen Seeds Webshop

Gratis Zaden

Wij van Royal Queen Seeds zijn dermate overtuigd van de zaden die wij aanbieden dat we besloten hebben om ze speciaal te promoten. Wij bieden hoogkwalitatieve zaden voor een zeer redelijke prijs, en sommige van onze soorten hebben verschillende, internationale cannabiswedstrijden gewonnen. Wij geven nu voor een beperkte periode een gulle hoeveelheid van onze zaadjes GRATIS weg!

Zo is dat, bij iedere bestelling die je plaatst, krijg je GRATIS zaadjes! Deze aanbieding wil je dus echt niet missen – kijk maar eens naar wie er aan de loterij meedoen: Amnesia Haze, het legendarische breinwissende monsterkruid, White Widow, de mysterieuze grondlegger van de White familie, Ice, de Indica met een kristallaagje, Critical, de groene megaproducent en Royal Moby, de indoor reus e.a.

Je krijgt al 1 gratis, willekeurig zaadje bij een besteding van €25, 3 gratis zaadjes bij een besteding van €50, 5 bij €75 en 10 bij €135

We kunnen je niet vertellen welke soorten je krijgt – ze worden willekeurig uitgekozen. 

Als je vragen hebt over deze speciale promotie, wat voor vragen dan ook, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice en we zullen je graag van dienst zijn.

* De actie voor Gratis Zaden van Royal Queen Seeds is uitsluitend van toepassing op reguliere aankopen. De aankoop van Bulk Seeds (en andere specifieke promoties) wordt nadrukkelijk uitgesloten voor deze acties.

Gratis Cannabis Merchandise

Als een ander bedrijf producten van dezelfde kwaliteit zou verkopen als wij, zouden ze weten dat dat op zich al een enorme beloning voor een ieder is. Maar natuurlijk heeft Royal Queen Seeds een hogere standaard. Onze trouwe klanten bieden we meer. Bij de zaden die u bestelt doen we gratis cadeautjes als clipperaanstekers, vloeipapier en posters. En zelfs extra zaden om meer te kunnen produceren van waar u van houdt. Om een idee te krijgen van de gratis cannabis merchandise die bij de bestellingen van verschillende groottes horen, zijn hier de basiscategorieën. 

FREE SEEDS

€ 25,- 1 Gratis Zaden
€ 50,- 3 Gratis Zaden
€ 75,- 5 Gratis Zaden
€ 135,- 10 Gratis Zaden
€ 270 20 Gratis Zaden
€ 405,- 30 Gratis Zaden
€ 540,- 40 Gratis Zaden
€ 675,- 50 Gratis Zaden
You will receive a random package from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA  
€ 50,- NA NA  
€ 75,- NA  
€ 135,-  
€ 270,-  
€ 405,-  
€ 540,-  
€ 675,-  
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

De zaden

Free feminized cannabis seeds with your order
 

Tussen zoveel gratis cannabisitems hebben waarschijnlijk de zaden uw aandacht getrokken. De gratis zaden worden willekeurig geselecteerd. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Deze zaden komen van onze beste soorten waaronder Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow en andere prijswinnaars. Het is leuk om te ontdekken welk zaadje van welke plant is. Hoe dan ook, het is altijd een aangename verrassing.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

De makkelijkste manier om je gedroogde wiet toppen te verkuimelen! Het maakt niet uit of je van je Royal Queen Seeds toppen een joint wil maken of toch liever wat cannabis boter om zo je eigen spacekeek te maken. Bij bijde methode is het erg handig om een Grinder bij de hand te hebben. Zo kun je makkelijk de verkruimelde wiet verspreide over je joint. Zonder dat je handen helemaal plakkerig worden. Al het plakkerig plezier zit nu veilig in je joint!

 

Stickers

Free Cannabis Stickers

Een ander geweldig verzamelitem wat bij de meeste pakketten zit zijn onze stickers. De stickers hebben allemaal het logo van Royal Queen Seeds met een coole illustratie van een van de soorten marihuana die we verkopen. Dit kleine kunstwerkje ziet er fantastisch uit op elke harde ondergrond.

 

Vloeipapier en filters

Free smoking papers and rolling papers

Het vloeipapier en de filtertips die we aanbieden zijn goed voor een fantastische trip. Ze zijn ontworpen voor een gelijkmatige, rustige verbranding. Dit geeft u de tijd om te genieten en de wiet in u op te nemen. Ze zijn 4,5 x 10,8 cm. en doen niets af aan de smaak van uw favoriete soort. Met de filters krijgt u het laatste druppeltje van het zachte goud uit uw joint zonder zich te branden.

 

Aanstekers

Free RQS Lighter

De Clipperaanstekers worden al langer geassocieerd met de 420-lifestyle. Daar zijn goede redenen voor. De aansteker heeft een langwerpige vorm waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. De uitneembare vuursteen fungeert ook als handig stampertje. En omdat hij hervulbaar is en de vuursteen vervangen kan worden, doet u er jaren mee. De Royal Queen Seeds-aansteker is er in glanzend zwart met logo, telefoonnummer, website-adres en e-mailadres. Onder de aanstekers voor rokers is het één van de besten.

 

Posters

Free Cannabis Posters

Tot slot zijn er geweldige kunstwerken in de vorm van cannabisposters. Er zijn vijf verschillende posters met vier populaire soorten op vreemde achtergronden. U kunt genieten van afbeeldingen van Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze of Shining Silver Haze om een vleugje stijl aan een kamer naar keuze toe te voegen.