• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

Royal AK is een eenvoudig te telen plant, die vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen tot meest populaire is opgeklommen. Ook wel bekend als AK 47, is het vaak geïmiteerd of door andere zaadbedrijven gebruikt voor kruisingen. Kalashnikova is een kruising tussen AK-wiet met White Widow. Het biedt een ongelooflijk zuivere high samen met een vurig lang durend Indica-effect.
(130) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (106)
 • Fotos van klanten (4)

Krachtige en fruitige geur

De plant is van gemiddelde lengte waardoor het een geschikte tegenhanger is voor de miniatuur indoorkweek, in de veronderstelling dat u zijn overweldigend sterke geur kunt bedwingen, want de plant is berucht om zijn ongelooflijk energie en krachtige aroma. De geur is een mix van bessen, diesel drain, en diesel petroleum. De plant is opmerkelijk constant, en geeft betrouwbare opbrengsten bij elke oogst. Telers dienen extra zorg te besteden aan de geurregulering als er gekweekt wordt in de buurt van anderen. Royal AK groeit zowel binnen als buiten goed.

Het heeft een vreemde, individuele smaak, zoet en muf met een spoor van dennen. Het staat bekend als een van de meest vooraanstaande moderne soorten ter wereld. Hoewel men vermoedt dat het een Sativa-hybride betreft, bezit het ook een aanzienlijke Indica-invloed. Dit levert een aanzienlijk hoofd- en lichaams-high op.

AK 47-weed heeft zijn naam niet te danken aan een zijn heftigheid, maar eerder aan dat van 'one hit wonder' waarom het roken bekend staat. Na de lancering vielen de gasten van coffeeshops in Amsterdam vaak in slaap na het roken van deze specifieke soort. De plant geeft waarde zonder compromissen en zorgt ervoor dat het geschikt is voor professionele telers en thuiskwekers. Voor een typisch sativa-kruising hebben deze planten een korte periode waarin de knoppen groeien. De planten leveren stevige toppen met een klein aantal bladeren die glinsteren door een laag harskristallen.

Een meervoudig prijswinnende variëteit

Het produceert donkere, geelachtig jade bloesem en bevat een gering aantal haartjes. De duidelijk zichtbare haren zijn donker getaand rood. Ze zijn uitsluitend zichtbaar bij het uit elkaar halen van de toppen. De plant heeft 16 onderscheidingen behaald in cannabiswedstrijden waarmee het aantoont een zeer geliefde plant te zijn om te cultiveren en te roken. Ze biedt een uitzonderlijk robuuste, langdurige en plezierige high. Bij de Cannabis Cup in 1999,onderzocht een zelfregulerend lab de AK-wiet die dat jaar het hoogste THC-percentage van alle inzendingen had. Het behaalde eveneens de High Times Indica-award als soort van het Jaar van 2003. De laatste door AK 47-weed verdiende onderscheiding was de derde prijs in de categorie 'Hybrid,' op de High Times Cannabis Cup in 2011 in Amsterdam.

Mexicaanse, Colombiaanse, Thaise en Afghaanse genetica, samen in één Soort?

Het heeft een THC percentage van 19%. De genetische achtergrond is Colombiaans, Mexicaans, Thais en Afghaans. De genetische balans bestaat uit 60% Sativa en 40% Indica. Het geeft een indoor-oogst van 525 – 575 gram en een outdoor-oogst van 600 – 650 gram per gedroogde plant. De groeiperiode van de toppen ligt tussen de acht en negen weken.

Binnen geteeld bereikt deze soort een hoogte van 80 tot 140 cm. Buiten wordt hij een maatje groter met een minimum van 130 tot 170 cm. De beste oogstperiode buiten is in het begin van oktober. De soort geeft een perfecte combinatie van stoned en high.


Royal AK data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
THC: 19%
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 525 - 575 gr/m2
Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
Hoogte Buiten: 130 - 170 cm
Bloeitijd: 8 - 9 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Genetische Achtergrond: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
Type: Sativa 60% Indica 40%
Effect: Stoned + high
Klimaat: Mild
Smaak: Aardsgezind, Pijnboom, Zoet

  Door R. I. Geplaatst op 04/Sep/2020 :

  Aanhef : Royal ak stets sehr gut
  Commentaar : Ich habe 3. Mal bestellt und immer schnell angekommen und keine Probleme erlebt weder bei der Lieferung noch beim Pflanzen. Es ist sehr gut und schmackhaft ich kann royal ak nur empfehlen es ist unglaublich gut. Und danke an royal queen seeds hat mich nie enttäuscht immer schnell geliefert weiter so 👑👑

  Door E. M. Geplaatst op 26/Aug/2020 :

  Aanhef : Amazing Structure 👏
  Commentaar : Strong plant might be good to cross with i thought as it had a lot of branches 🤞

  Door M. L. Geplaatst op 07/Aug/2020 :

  Aanhef : livraison au top!
  Commentaar : Belle plante robuste et rapide malgré sa plantation tardive. Service rapide et discret. Je recommande!

  Door G. E. Geplaatst op 07/Aug/2020 :

  Aanhef : Dynamite
  Commentaar : I grew an AK plant from RQS alongside Special Queen & Green Gelato. I didn't expect such an amazing result! The plant grew fine, with lots of fat, sparkling buds, which had a divine perfume. The dried yield was 60 grams, more than I usually manage with other strains. AK is a divine weed, ideal for a pipe, but be careful not to consume too much at once! It's dynamite! By the way, I mix AK with Green Gelato for a fantastic high when using a vaporizer. Hence five stars.

  Door N. S. Geplaatst op 19/Jun/2020 :

  Aanhef : Great
  Commentaar : Very Healthy and an awesome taste

  Door P. H. Geplaatst op 16/Jun/2020 :

  Aanhef : Healthy plants with great flavor
  Commentaar : I really enjoyed the taste on this one. Kinda surprised its not named or well known for its flavor . The plants were also the healthiest i ever had. Even in the latest stages the leaves looked lush and remained perfectly green

  Door A. P. Geplaatst op 03/Jun/2020 :

  Aanhef : Perfect
  Commentaar : Promesse mantenute. Sempre al top

  Door C. B. Geplaatst op 02/Jun/2020 :

  Aanhef : Royal AK
  Commentaar : Super graines, 3/3 germes, super rendement intérieur, même 100% naturel, avec un goût exceptionnel, je la recommande

  Door M. V. Geplaatst op 26/May/2020 :

  Aanhef : Buena cálidad de semillas
  Commentaar : Para empezar germinaron muy bien, y ahora están creciendo bien El único motivo por el que no doy 5 estrellas no es por las AK en sí, sino porque la semilla de Critical que me enviaron de regalo no germinó

  Door B. B. Geplaatst op 18/May/2020 :

  Aanhef : Herbe qui démarrare très bien
  Commentaar : Facile a faire pousser belle plante

  Door K. B. Geplaatst op 18/May/2020 :

  Aanhef : Royal AK
  Commentaar : Livraison discrète! 3/3 graines ont germé.

  Door V. I. Geplaatst op 05/May/2020 :

  Aanhef : Semi femminizzati
  Commentaar : Semi Ottimi piante belle e robuste grazie royal queen seed

  Door A. C. Geplaatst op 05/May/2020 :

  Aanhef : Royal ak
  Commentaar : Graine top , délais de réception super rapide

  Door K. P. Geplaatst op 29/Apr/2020 :

  Aanhef : Fast
  Commentaar : Good seeds, fast grow. Good mark.

  Door R. L. Geplaatst op 27/Apr/2020 :

  Aanhef : fast shipping
  Commentaar : every seed came as ordered


  Je kunt geen review plaatsen, omdat je niet ingelogd bent als klant Inloggen/aanmelden

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.