Royal AK

Royal AK is een eenvoudig te telen plant, die vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen tot meest populaire is opgeklommen. Ook wel bekend als AK 47, is het vaak geïmiteerd of door andere zaadbedrijven gebruikt voor kruisingen. Kalashnikova is een kruising tussen AK-wiet met White Widow. Het biedt een ongelooflijk zuivere high samen met een vurig lang durend Indica-effect.
 4.5/5 (99) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (82)
 • Fotos van klanten (4)

Krachtige en fruitige geur

De plant is van gemiddelde lengte waardoor het een geschikte tegenhanger is voor de miniatuur indoorkweek, in de veronderstelling dat u zijn overweldigend sterke geur kunt bedwingen, want de plant is berucht om zijn ongelooflijk energie en krachtige aroma. De geur is een mix van bessen, diesel drain, en diesel petroleum. De plant is opmerkelijk constant, en geeft betrouwbare opbrengsten bij elke oogst. Telers dienen extra zorg te besteden aan de geurregulering als er gekweekt wordt in de buurt van anderen. Royal AK groeit zowel binnen als buiten goed.

Het heeft een vreemde, individuele smaak, zoet en muf met een spoor van dennen. Het staat bekend als een van de meest vooraanstaande moderne soorten ter wereld. Hoewel men vermoedt dat het een Sativa-hybride betreft, bezit het ook een aanzienlijke Indica-invloed. Dit levert een aanzienlijk hoofd- en lichaams-high op.

AK 47-weed heeft zijn naam niet te danken aan een zijn heftigheid, maar eerder aan dat van 'one hit wonder' waarom het roken bekend staat. Na de lancering vielen de gasten van coffeeshops in Amsterdam vaak in slaap na het roken van deze specifieke soort. De plant geeft waarde zonder compromissen en zorgt ervoor dat het geschikt is voor professionele telers en thuiskwekers. Voor een typisch sativa-kruising hebben deze planten een korte periode waarin de knoppen groeien. De planten leveren stevige toppen met een klein aantal bladeren die glinsteren door een laag harskristallen.

Een meervoudig prijswinnende variëteit

Het produceert donkere, geelachtig jade bloesem en bevat een gering aantal haartjes. De duidelijk zichtbare haren zijn donker getaand rood. Ze zijn uitsluitend zichtbaar bij het uit elkaar halen van de toppen. De plant heeft 16 onderscheidingen behaald in cannabiswedstrijden waarmee het aantoont een zeer geliefde plant te zijn om te cultiveren en te roken. Ze biedt een uitzonderlijk robuuste, langdurige en plezierige high. Bij de Cannabis Cup in 1999,onderzocht een zelfregulerend lab de AK-wiet die dat jaar het hoogste THC-percentage van alle inzendingen had. Het behaalde eveneens de High Times Indica-award als soort van het Jaar van 2003. De laatste door AK 47-weed verdiende onderscheiding was de derde prijs in de categorie 'Hybrid,' op de High Times Cannabis Cup in 2011 in Amsterdam.

Mexicaanse, Colombiaanse, Thaise en Afghaanse genetica, samen in één Soort?

Het heeft een THC percentage van 19%. De genetische achtergrond is Colombiaans, Mexicaans, Thais en Afghaans. De genetische balans bestaat uit 60% Sativa en 40% Indica. Het geeft een indoor-oogst van 525 – 575 gram en een outdoor-oogst van 600 – 650 gram per gedroogde plant. De groeiperiode van de toppen ligt tussen de acht en negen weken.

Binnen geteeld bereikt deze soort een hoogte van 80 tot 140 cm. Buiten wordt hij een maatje groter met een minimum van 130 tot 170 cm. De beste oogstperiode buiten is in het begin van oktober. De soort geeft een perfecte combinatie van stoned en high.


 • Soort Strain: Gefeminiseerde
 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 525 - 575 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 130 - 170 cm
 • Bloei: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Stoned + high
 • Klimaat: Mild
 • Smaak: Aardsgezind, Pijnboom, Zoet

  By T. S. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Sehr schnell einfach und richtig gut

  By A. A. on 28/Nov/2019 :
  (5)

  Title : ROYAL AK
  Comment : TOP DU TOP TRES BON PRODUIT

  By M. T. on 08/Nov/2019 :
  (5)

  Title : 100% germiniation / 72h
  Comment : all 3 seeds germinated within 3d. very nice and promising plants. all are same phenotype as i can see till now on day 9. top! strong recommendation for buy and even store longtime in private seedbank.

  By J. S. on 18/Oct/2019 :
  (4)

  Title : Nichts für deutsche outdoor grows..
  Comment : Habe sie gegen mitte Oktober geerntet.. Eigentlich hätten die Damen bestimmt noch bis ende diesen Monats gebraucht aber durch die geringe schimmel Resistenz hatten die Blüten keine Zeit mehr 😔 was ich an der Sorte gut finde ist der sehr abgehobene Geruch den man ganz gut von anderen Sorten unterscheiden kann👌🏼 Außerdem sind die Blüten durch die kalten Nächte und die warmen Tage lila bis Purpur geworden 😍

  By G. C. on 24/Sep/2019 :
  (4)

  Title : Bon produit
  Comment : Livraison rapide pas encore mi en pousse

  By K. S. on 26/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Royal quality
  Comment : Good seeds, fast grow . That's wha we love it.

  By M. S. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Absolut zufrieden
  Comment : Ich bin sowieso ein Fan von denn AK´s. Bei mir sind alle auf gegangen und auch tüchtig gewachsen. Ertrag bin ich eben so zufrieden.

  By J. S. on 12/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Sehr gute Samen
  Comment : Die besten Samen die ich kenne, Keimung verlief super, alle weiblich und die Grows hauen gut rein. Top

  By D. H. on 05/Aug/2019 :
  (5)

  Title : 100%
  Comment : 100% Keimrate, wie immer alles tip top!

  By M. D. on 25/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Graine bien reçu 2/2 germer que du bonheur on va voir part la suite

  By F. T. on 23/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Elle sent bon
  Comment : Une odeur très épicé que j'ai bien aimer, la perche est plutôt soft La culture est facile, c'est une variété plutôt solide Sympa comme découverte, c’était une graine gratuite, merci RQ ;)

  By S. V. on 26/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Guter Service, gute Qualität
  Comment : Schnelle Lieferung, schnelle Keimung und sehr schnelles Wachstum. Zum Endprodukt kann ich leider noch nichts sagen, da das Schätzchen jetzt erst in der 3. Vegiwoche ist, aber ich bin mir sicher, dass es passt. Vielen Dank für den gewohnt guten Service.

  By F. P. on 20/Jun/2019 :
  (3)

  Title : Royal Ak (gifted free seeds) /600w HPS/Coco
  Comment : Germination: 5/5 General plant health: This strain needs support for tops in late bloom phase as buds are huge and plant tends to go tall with thin stalks. I had moderate problem with potassium defiency at the second half of blooming stage (other strains with same nutrient schedule were OK). Ak is a little bit of mixed bag for me. If everything goes right you get huge yields of powerful product, but two of 5 plants shoved different phenotype-much slower in blooming phase with now very compact buds and therefore lesser yields. Product review: AK is your little time machine. It leaves you spaced out but not couch locked. When used before going to public transportation you can easily miss you stop. Ak leaves you very tired when high goes down, so prepare some snacks and drinks to wake you up. Taste is very old-school witch dominant musky aromas and woody aftertaste. This strain is best for evening sessions.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.