• Forbidden Fruit

Forbidden Fruit

Cherry Pie x Tangie

Bij RQS kennen we verleidingen en hun valkuilen. Maar je hoeft niet bang te zijn: als er iets is waar je je helemaal aan kunt overgeven, dan is het wel Forbidden Fruit! Deze kruising tussen Cherry Pie en Tangie van Royal Queen Seeds ruikt naar vers fruit en wekt een heerlijke high op. Koop de zaden vandaag nog!
Aantal zaden:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Forbidden Fruit: verleidelijke toppen

Koop Forbidden Fruit zaden en verwen jezelf eens lekker. Je zult versteld staan hoe sterk deze strain is. Tijdens de bloei kan ze met haar stevige, compacte toppen en haar heerlijke fruitaroma zelfs de meest argeloze persoon verleiden. Bovendien word je al blij bij het oogsten van haar kleurrijke toppen. Wat wil je nog meer?!

Forbidden Fruit wietzaadjes — voortgekomen uit Cherry Pie en Tangie

Forbidden Fruit is de ondeugende nakomeling van Cherry Pie en Tangie, twee favoriete strains met zeer gewilde genen. Cherry Pie is een van de bekende Pie-soorten van Powerzzzup Genetics in Californië. De pittige Tangie daarentegen is in de Nederlandse coffeeshops al heel lang een favoriete sativa. Door deze twee kolossale hybriden te kruisen creëerden onze breeders een 70% sativa dominant mirakel.

Effect en smaken van Forbidden Fruit

Na drogen en curen is Forbidden Fruit met haar sterke aroma, smaak en ongelooflijk effect zelfs in staat de goden te verleiden. Indachtig haar beide ouders combineert Forbidden Fruit het aroma van Tangie, namelijk dat van verse citrus, ananas en zuurtjes, met de sterke geur van geglazuurd fruit. Bij het uitblazen proef je tropisch fruit, aarde, een vleugje dennen en citroensnoepjes. Vanwege haar exotische terpenen en het THC percentage van 24% is Forbidden Fruit een heel sterke strain. Bij het inhaleren van de zoete rook of vape word je geleidelijk maar beheersbaar stoned. Bovendien heeft ze een lekker mentaal effect, waar je onbezorgd en blij van wordt. Forbidden Fruit is heel geschikt voor de avond of het weekend. Ga er met je vrienden of in je eentje lekker van genieten!

Het kweken van Forbidden Fruit

Toen onze breeders Cherry Pie met Tangie kruisten, wilden ze de smaak en groei-eigenschappen van beide strains zo goed mogelijk bewaren. En daar zijn ze ook in geslaagd! Foribidden Fruit is net zo aangenaam om te kweken als om te roken en gedijt eigenlijk in alle omstandigheden. Binnen kan Forbidden Fruit gemiddeld 80-120 cm hoog worden, en dat is voor een kleine kweekruimte perfect. Na een bloei van slechts 8-10 weken is ze klaar om te oogsten en levert ze 450-500 g/m² kleurrijke, met hars gevulde toppen op. Buiten wordt Forbidden Fruit 160 cm hoog. Normaal gesproken is ze begin september rijp, en dan produceert ze een ongelooflijke oogst van 550 g/plant.

Forbidden Fruit data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
Genetische Achtergrond: Cherry Pie x Tangie
THC: 24 %
CBD: Laag
Bloeitijd: 8 - 10 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Type: Sativa 30% Indica 70%
Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
Hoogte Buiten: 120 – 160 cm
Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
Opbrengst Buiten: 500 - 550 gr/plant
Klimaat: Korte Zomers
Effect: Euforisch, Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stimulerend
Smaak: Aards, Citrus, Dennen, Fruitig, Snoep
    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.