• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit is een therapeutische indica. Gun jezelf een moment en investeer in je eigen welzijn. Geniet van haar toppen, mediteer en bedank jezelf later.
 5/5 (4) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 70.00
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Marula Fruit: Trakteer jezelf op rust en ontspanning

Marula Fruit is een bedwelmende indica van Afrikaanse oorsprong. Om haar afkomst te eren, is deze soort is vernoemd naar de Marulaboom, die op hetzelfde continent voorkomt. Deze grote, robuuste bomen produceren vruchten waar lokale olifanten dronken van worden. Onze soort produceert een ander effect. Overeenkomsten zijn echter het omvangrijke bladerdak en de psychoactieve eigenschappen. Voor de creatie van Marula Fruit is een uniek landras gebruikt, afkomstig uit het Zuidoost-Afrikaanse land Mozambique. Dit schitterende exemplaar is gekruist met een krachtige indica uit Mendocino County, Californië.

Het kruisen van deze twee soorten uit tegenoverliggende delen van de wereld was best ambitieus. We waren echter meer dan tevreden met het eindresultaat! Marula Fruit is een zwaar indica-dominante soort met 75% indica en 25% sativa. Ze is eenvoudig te kweken, verwent met een bevredigende opbrengst en bezit medicinale kwaliteiten.

EFFECTEN, SMAKEN EN AROMA'S VAN MARULA FRUIT

Marula Fruit rustgevend noemen, is een understatement. Haar effect is moeilijk in woorden te bevatten. Denk aan de euforie die je voelt na een uitgebreide massage of een volledige nacht doorslapen. Met enkele trekjes van de toppen activeer je het parasympathisch zenuwstelsel. De spieren ontspannen en stress verdwijnt. Marula Fruit haalt psychologische last van je schouders en geeft rust in je hoofd. Ze is minder geschikt voor gebruik overdag, tenzij je geen plannen hebt. Ze is echter ideaal voor gebruik in de avond. Vul een bong of vape met de wiet en ontsnap even aan de buitenwereld. Het eindproduct bevat ongeveer 20% THC. Dit garandeert een high die snel opkomt en lang aanhoudt.

Je snapt nu vast waarom medicinale gebruikers veel baat hebben bij deze soort. Dankzij de lichamelijke high verdwijnt de ergste pijn, terwijl angst en stress verminderen.

Marula Fruit prikkelt de zintuigen met haar aangename terpenenprofiel. Haar toppen zijn zoet, suikerachtig en stralen heerlijke geuren uit van kersen en suikerspin.

MARULA FRUIT KWEKEN

Marula Fruit is absoluut een uitsloofster. Als kweker ontdek je dit zodra de bloeiperiode aanbreekt. Haar toppen zijn ongebruikelijk, maar toch een lust voor het oog. Ze zijn stekelig, gevormd als een kerstboom en produceren grote hoeveelheden stroperige hars. Dit robuuste exemplaar vereist geen specifieke kweekomstandigheden. Ze voelt zich vrijwel overal thuis. Zowel binnen als buiten zijn planten goed beheersbaar en ze bereiken een gemiddelde hoogte. Verwacht binnen een bevredigende buit van ongeveer 475g/m² na een bloeitijd van 49-53 dagen. Buiten is een monsterlijke opbrengst mogelijk. Verheug je op wel 650g/plant, die je begin oktober oogst.

 • Soort Strain: Reguliere
 • THC: 20
 • CBD: Laag
 • Opbrengst Binnen: 425 - 475 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 90 – 140 cm
 • Hoogte Buiten: 140-180 cm
 • Bloeitijd: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Mendocino x Mozambica
 • Type: Sativa 25% Indica 75%
 • Effect: Relaxing and well balanced, more physical
 • Klimaat: Mild
 • Smaak: Ovocný, Zemitý, TroPinecal

  Door S. G. on 26/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : A découvrir
  Commentaar : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Door J. C. on 11/May/2020 :
  (5)

  Titel : Good quality seeds
  Commentaar : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Je kunt geen review plaatsen, omdat je niet ingelogd bent als klant Inloggen/aanmelden

  Inloggen/aanmelden

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.