• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit is een therapeutische indica. Gun jezelf een moment en investeer in je eigen welzijn. Geniet van haar toppen, mediteer en bedank jezelf later.
(5) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 70.00

€ 70.00 (-0%)

Koop en win 70 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Marula Fruit: Trakteer jezelf op rust en ontspanning

Marula Fruit is een bedwelmende indica van Afrikaanse oorsprong. Om haar afkomst te eren, is deze soort is vernoemd naar de Marulaboom, die op hetzelfde continent voorkomt. Deze grote, robuuste bomen produceren vruchten waar lokale olifanten dronken van worden. Onze soort produceert een ander effect. Overeenkomsten zijn echter het omvangrijke bladerdak en de psychoactieve eigenschappen. Voor de creatie van Marula Fruit is een uniek landras gebruikt, afkomstig uit het Zuidoost-Afrikaanse land Mozambique. Dit schitterende exemplaar is gekruist met een krachtige indica uit Mendocino County, Californië.

Het kruisen van deze twee soorten uit tegenoverliggende delen van de wereld was best ambitieus. We waren echter meer dan tevreden met het eindresultaat! Marula Fruit is een zwaar indica-dominante soort met 35% indica en 65% sativa. Ze is eenvoudig te kweken, verwent met een bevredigende opbrengst en bezit medicinale kwaliteiten.

EFFECTEN, SMAKEN EN AROMA'S VAN MARULA FRUIT

Marula Fruit rustgevend noemen, is een understatement. Haar effect is moeilijk in woorden te bevatten. Denk aan de euforie die je voelt na een uitgebreide massage of een volledige nacht doorslapen. Met enkele trekjes van de toppen activeer je het parasympathisch zenuwstelsel. De spieren ontspannen en stress verdwijnt. Marula Fruit haalt psychologische last van je schouders en geeft rust in je hoofd. Ze is minder geschikt voor gebruik overdag, tenzij je geen plannen hebt. Ze is echter ideaal voor gebruik in de avond. Vul een bong of vape met de wiet en ontsnap even aan de buitenwereld. Het eindproduct bevat ongeveer 20% THC. Dit garandeert een high die snel opkomt en lang aanhoudt.

Je snapt nu vast waarom medicinale gebruikers veel baat hebben bij deze soort. Dankzij de lichamelijke high verdwijnt de ergste pijn, terwijl angst en stress verminderen.

Marula Fruit prikkelt de zintuigen met haar aangename terpenenprofiel. Haar toppen zijn zoet, suikerachtig en stralen heerlijke geuren uit van kersen en suikerspin.

MARULA FRUIT KWEKEN

Marula Fruit is absoluut een uitsloofster. Als kweker ontdek je dit zodra de bloeiperiode aanbreekt. Haar toppen zijn ongebruikelijk, maar toch een lust voor het oog. Ze zijn stekelig, gevormd als een kerstboom en produceren grote hoeveelheden stroperige hars. Dit robuuste exemplaar vereist geen specifieke kweekomstandigheden. Ze voelt zich vrijwel overal thuis. Zowel binnen als buiten zijn planten goed beheersbaar en ze bereiken een gemiddelde hoogte. Verwacht binnen een bevredigende buit van ongeveer 475g/m² na een bloeitijd van 49-53 dagen. Buiten is een monsterlijke opbrengst mogelijk. Verheug je op wel 650g/plant, die je begin oktober oogst.

Marula Fruit Regular data sheet
Soort Strain: Reguliere
THC: 20
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 425 - 475 gr/m2
Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
Hoogte Binnen: 90 – 140 cm
Hoogte Buiten: 140-180 cm
Bloeitijd: 7 - 8 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Genetische Achtergrond: Mendocino x Mozambica
Type: Sativa 65% Indica 35%
Effect: Fysiek Ontspannend, Gebalanceerd, Rustgevend
Klimaat: Korte Zomers
Smaak: Aards, Ananas, Fruitig

  Door S. G. Geplaatst op 26/Jun/2020 :

  Aanhef : A découvrir
  Commentaar : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Door J. C. Geplaatst op 11/May/2020 :

  Aanhef : Good quality seeds
  Commentaar : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.