Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic is een kruising tussen Blueberry Automatic en Cheese Automatic. De soort is ontstaan na vijf jaar van zorgvuldige selectie en veredeling. Het resultaat is een zelfbloeiende, feminized variëteit met superieure opbrengsten, smaken en effecten. Oftewel, een verbeterde versie van haar beroemde ouders.
 4.5/5 (87) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (2)
 • Recensies (69)
 • Fotos van klanten (12)

Benut je ruimte met onze "Cheesy" Auto  

Blue Cheese Automatic is een flexibele plant voor zowel indoor als outdoor, die bloeit in een normale setting met een hoge lichtopbrengst. De geringe omvang van de plant maakt hem zeer geschikt voor balkons, terrassen of andere omgevingen waar discrete groei gewenst is. De plant zal paarse kleuren laten zien als de nachten voor de oogst koud zijn. Door zijn vroege oogstdata buiten is dit evenwel zeldzaam. De opbrengst binnen is 325 – 375 g/m2, en buiten 60 – 110 g/m2. De toppen zijn zwaar, compact en vol met kleverige hars.

De zelfbloeiende gefeminiseerd planten van Blue Cheese houden van het zonlicht. Plant ze dus tussen half mei en begin juni als u buiten kweekt. Het toevoegen van 30% kokos aan de bodemmix zal de beluchting en de wortelgroei verbeteren, en zorgt ervoor dat de plant zich kan ontwikkelen tot zijn maximale potentieel. Zoals bij alle automatische planten moet Blue Cheese op een frequente basis worden voorzien van kleine hoeveelheden water en veel en goed licht hebben. Blue Cheese Automatic is een kwekersvriendelijk zaad dat geen speciale wensen heeft en zich niet al te moeilijk laat cultiveren.

Oogst binnen tien weken 

De planten bloeien in ongeveer zeven tot acht weken en zijn met een week of tien klaar voor de oogst. Buitenkwekers kunnen zodoende oogsten voordat de nachtvorst invalt. Het korte groeiseizoen maakt dat deze plant een favoriet is van de mensen die in vrij koele buitenlucht kweken; zelfs een korte zomer is lang genoeg om wereldklasse Blue Cheese-buds te krijgen. De volwassen planten zijn klein, maar laat u daardoor niet voor de gek houden; ze zitten in het oogstseizoen vol met sprankelende buds die een hoog THC-gehalte hebben.

Hoewel de specificaties van de plant absoluut een pre zijn kopen veel kwekers Blue Cheese Automatic voor zijn excellente aroma en smaak. Deze soort biedt u een perfecte mix van de kwaliteiten van zijn ouders. De buds zijn zeer aromatisch en door de hele ruimte te ruiken. U zult een sterke, zoete, fruitige geur bemerken met een aangenaam skunky tang die doet denken aan 'old school'-planten. Blue Cheese Automatic smaakt naar bessen en kruiden en heeft een nasmaak van milde romige kaas. De plant heeft een hoog THC-gehalte en weinig CBD, en bezit een vochtige, rijke, aromatische rook zonder hint van droogte. De hoge hars- en THC-gehaltes maken het ook tot een favoriet onder liefhebbers van hasj.

Mensen die Blue Cheese Automatic roken doen verslag van een ontspannen, verheffende high met overweldigende rust. Deze plant wordt ook wel cerebraal of kosmisch genoemd om zijn effecten op de creativiteit en cognitie. De plant is zeer geschikt om van te genieten na een lange dag en bij te ontspannen in een intieme sociale omgeving. Er is geen nadelig effect te vinden bij deze kleine schoonheid.

Deze bekroonde plant met zijn cheesy smaak en flexibele groeiomstandigheden is het genoegen van elke kweker. De prachtige, sprankelende buds waren en zijn een absolute favoriet van cannabiskenners. Blue Cheese Automatic is een dankbare plant om te kweken, en een ideaal cannabiszaad voor marihuanaliefhebbers.

 • Soort Strain: Autoflowering
 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 325 - 375 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 60-110 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 40 - 70 cm
 • Hoogte Buiten: 60 - 110 cm
 • Bloei: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: 9-10 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Blueberry x Cheese x Ruderalis
 • Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
 • Effect: Cerebraal en verheffend
 • Klimaat: Mild
 • Smaak: Zoet, Fruit

  By M. V. on 11/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Bien pour faire pousser en hiver vers chez moi (sud de la france)

  By J. B. on 18/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Blue cheese
  Comment : Skvělý typ, pro kreativní práci.

  By M. A. on 13/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Blue Cheese
  Comment : Malgré des conditions peu optimale pour une première culture, le goût et les effets sont bien présents. Odeur forte pendant la floraison. C’est une plante tenace !

  By J. J. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Seeds
  Comment : Super happy för the bluecheese 👍👍👍👍

  By F. G. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Nonostante io fossi alle prime armi e le piante non siano cresciute in condizioni ottimali (intemperie, carenza di fertilizzanti ed occasionalmente acqua), sono arrivate al completamento del loro ciclo vitale dando un raccolto non abbondantissimo ma di ottima qualità, con cime potenti e gustose. Prodotto consigliato anche per principianti.

  By M. L. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Good quality, on time ,I'm happy

  By A. F. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Spedizione veloce e semi perfetti, germinati in 6 giorni.. vedremo

  By T. B. on 28/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Great Strain - Great Service
  Comment : Fast shipping, nice freebies! Planted 6 Blue Cheese Auto, all germinated directly in the final pots / soil! Can't wait to harvest. Fast and secure shipping. Will order again!

  By B. G. on 25/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Blue chees3
  Comment : Excellente grai'e germe super vite plus qu'à voir la récolte mais recommande déjà à 100 pour cent

  By H. L. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Blue cheese
  Comment : 100% recommended

  By P. S. on 07/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Blue Cheese Automatic
  Comment : Grows nicely and all 3 seeds bought germinated nicely and very quick using the starter kit!

  By M. W. on 20/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Mr Sykes
  Comment : Arrived in good time, good quality seed which sprouted within a few days after germination. Really happy with the freebies too!!! Defo use this site again!

  By S. D. on 26/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Seeds
  Comment : Perfectly packed came before the end of the date .Soon i will buy some more .And surely reccomend 😋


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Max | 2018-09-04 18:54:55

Sind die Samen Feminisiert?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Van Elvyne VINCENT | 2018-06-03 21:06:13

Bonjour, J'ai eu avec la récolte de l'année dernière des graines de blue cheese auto. Seront elles, elles aussi des automatiques et féminisees ? Merci par avance pour votre réponse.

Royal Queen Seeds Team

Please note that all of our seeds are feminized, including the autoflowering and the CBD seeds.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.