🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic is een kruising tussen Blueberry Automatic en Cheese Automatic. De soort is ontstaan na vijf jaar van zorgvuldige selectie en veredeling. Het resultaat is een zelfbloeiende, feminized variëteit met superieure opbrengsten, smaken en effecten. Oftewel, een verbeterde versie van haar beroemde ouders.
(273) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (226)
 • Fotos van klanten (12)

Blue Cheese Automatic: verrijk je kweekruimte met deze nakomeling van Blueberry, Cheese en ruderalis

Blue Cheese Automatic is een flexibele wietplant voor binnen en buiten. Dankzij de genen van Blueberry, Cheese en ruderalis floreert ze daarbij vooral in een gematigde, zonnige omgeving. Gezien haar kleine formaat is ze ideaal om op een balkon, terras of andere discrete locatie te telen. Als de temperaturen dalen voor de oogst, zal ze paarse kleuren ontwikkelen. Maar gezien het vroege oogstmoment, zal dit fenomeen vrij zeldzaam zijn. De opbrengst schommelt tussen de 325 en 375g/m² als je binnen kweekt. Buiten is 60-110g/plant mogelijk. De toppen zijn zwaar, compact en druipen van de kleverige hars!

De zelfbloeiende gefeminiseerd planten van Blue Cheese houden van het zonlicht. Plant ze dus tussen half mei en begin juni als u buiten kweekt. Het toevoegen van 30% kokos aan de bodemmix zal de beluchting en de wortelgroei verbeteren, en zorgt ervoor dat de plant zich kan ontwikkelen tot zijn maximale potentieel. Zoals bij alle automatische planten moet Blue Cheese op een frequente basis worden voorzien van kleine hoeveelheden water en veel en goed licht hebben. Blue Cheese Automatic is een kwekersvriendelijk zaad dat geen speciale wensen heeft en zich niet al te moeilijk laat cultiveren.

Oogst binnen tien weken 

De planten bloeien in ongeveer zeven tot acht weken en zijn met een week of tien klaar voor de oogst. Buitenkwekers kunnen zodoende oogsten voordat de nachtvorst invalt. Het korte groeiseizoen maakt dat deze plant een favoriet is van de mensen die in vrij koele buitenlucht kweken; zelfs een korte zomer is lang genoeg om wereldklasse Blue Cheese-buds te krijgen. De volwassen planten zijn klein, maar laat u daardoor niet voor de gek houden; ze zitten in het oogstseizoen vol met sprankelende buds die een hoog THC-gehalte hebben.

Hoewel de specificaties van de plant absoluut een pre zijn kopen veel kwekers Blue Cheese Automatic voor zijn excellente aroma en smaak. Deze soort biedt u een perfecte mix van de kwaliteiten van zijn ouders. De buds zijn zeer aromatisch en door de hele ruimte te ruiken. U zult een sterke, zoete, fruitige geur bemerken met een aangenaam skunky tang die doet denken aan 'old school'-planten. Blue Cheese Automatic smaakt naar bessen en kruiden en heeft een nasmaak van milde romige kaas. De plant heeft een hoog THC-gehalte en weinig CBD, en bezit een vochtige, rijke, aromatische rook zonder hint van droogte. De hoge hars- en THC-gehaltes maken het ook tot een favoriet onder liefhebbers van hasj.

Smaak, geur en effect

Mensen die Blue Cheese Automatic roken doen verslag van een ontspannen, verheffende high met overweldigende rust. Deze plant wordt ook wel cerebraal of kosmisch genoemd om zijn effecten op de creativiteit en cognitie. De plant is zeer geschikt om van te genieten na een lange dag en bij te ontspannen in een intieme sociale omgeving. Er is geen nadelig effect te vinden bij deze kleine schoonheid.


Deze bekroonde plant met zijn cheesy smaak en flexibele groeiomstandigheden is het genoegen van elke kweker. De prachtige, sprankelende buds waren en zijn een absolute favoriet van cannabiskenners. Blue Cheese Automatic is een dankbare plant om te kweken, en een ideaal cannabiszaad voor marihuanaliefhebbers.

Blue Cheese Automatic data sheet
Soort Strain: Autoflowering
THC: 16%
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 325 - 375 gr/m2
Opbrengst Buiten: 60-110 gr/plant
Hoogte Binnen: 40 - 70 cm
Hoogte Buiten: 60 - 110 cm
Bloeitijd: 6 - 7 Weken
Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
Genetische Achtergrond: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Effect: Helder, Stimulerend
Klimaat: Lange Zomers
Smaak: Aards, Cheese, Fruitig, Peper

  Door R. L. Geplaatst op 14/Nov/2022 :

  Aanhef : Top 10
  Commentaar : All season grow without any problems at all very good development of seeds! My favourite bank seed continues to be RQS

  Door J. N. Geplaatst op 31/Oct/2022 :

  Aanhef : Super Auto
  Commentaar : First time growing an auto very efficient and good yield, and big bonus a very enjoyable smoke definitely recommend

  Door C. F. Geplaatst op 28/Oct/2022 :

  Aanhef : ottimi semi
  Commentaar : Tutti i semi germogliati in una notte fantastici qualita' ottima....

  Door G. R. Geplaatst op 21/Oct/2022 :

  Aanhef : blue cheese
  Commentaar : da provare.

  Door A. S. Geplaatst op 21/Oct/2022 :

  Aanhef : TOP
  Commentaar : Good product!! 10+++

  Door J. B. Geplaatst op 16/Oct/2022 :

  Aanhef : Bonne découverte
  Commentaar : 2 grandes plantes en intérieur (presque 1m20), facile, et belles a voir grandir, que des gros bourgeons, bien collants, résultat sec: 85g. Pour moi le ressenti est sucré, avec un léger goût fromage, je ne connaissais pas, un vrai plaisir, bavardage garanti. Aussi bien pour le jour que le soir. À refaire

  Door M. C. Geplaatst op 14/Oct/2022 :

  Aanhef : Blue Cheese
  Commentaar : Honestly, ive smoked a lot of blue cheeses... not sure if it was because it was homegrown but for sure one of the strongest, potent, tasty and cosiest blue cheeses ive had. Had this as my first plant ever and it yielded 70g which for a the conditions is amazing. Cant wait to grow it again and actually see its full potential. So far so great.

  Door D. N. Geplaatst op 13/Oct/2022 :

  Aanhef : Thrilled
  Commentaar : First time I use Blue Cheese A. seeds and I'm really excited. It germinated so quickly and grows fast and bushy! I definitely reccomend it. Thanks RQS!

  Door E. M. Geplaatst op 05/Oct/2022 :

  Aanhef : Growing beautifully
  Commentaar : First time testing royal queens seeds after using their booster tablets this year. The seed sprouted in less than 24hrs and the plant is growing beautifully. Super happy with my purchase!

  Door B. C. Geplaatst op 29/Sep/2022 :

  Aanhef : Avaliação
  Commentaar : Por enquanto tudo5*

  Door M. S. Geplaatst op 27/Sep/2022 :

  Aanhef : Very good
  Commentaar : Nice germination easy , grow fast and no problems I love it.

  Door C. D. Geplaatst op 26/Sep/2022 :

  Aanhef : Very nice
  Commentaar : Im curious about it

  Door S. G. Geplaatst op 07/Sep/2022 :

  Aanhef : All germinated
  Commentaar : 3/3 germimated and all look to be doing well so far - 4 weeks since seed and starting to move into flowering stage now so looking good

  Door M. B. Geplaatst op 05/Sep/2022 :

  Aanhef : Blu cheese
  Commentaar : Veloce e feroce

  Door B. D. Geplaatst op 30/Aug/2022 :

  Aanhef : Tofudu14
  Commentaar : Encore une très bonne variété proposée par RQS !


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Kweekverslag Blue Cheese Auto

Strain Family Cheese

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.

Categorieën

eKomi silver seal
4.7 van 5
van 19726 reviews

Kweekverslag Blue Cheese Auto

Strain Family Cheese

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.