Cheese staat binnen de cannabisgemeenschap bekend om zijn uitzonderlijke smaak. In feite is de smaak van Cheese zo intens dat er twee van de krachtigste Blueberry-soorten voor nodig waren om opgewassen te zijn tegen de smaak van de legendarische Cheese.

Als Cheese en Blueberry worden gecombineerd, is de samensmelting van deze twee krachtpatsers soms werkelijk heel bijzonder. De combinatie van Cheese en Blueberry wordt vaak de ultieme hybride genoemd, een benaming die volkomen verdiend is en voortdurend eer wordt aangedaan. Toen de twee soorten eenmaal waren gekruist, werd de resulterende soort teruggekruist met Cheese. Dit werd gedaan in een poging de soort genetisch stabieler te maken en effect en smaak te verfijnen.

Blue Cheese vrouwelijke marihuana zaden

De tijdsduur die een Blue Cheese-plant doorgaans nodig heeft om het eind van haar bloeiperiode te bereiken, is ongeveer twee maanden. Enkele weken na het begin van de bloei kun je het fruitige aroma echter al beginnen te ruiken. Terwijl de dagen en weken verstrijken en de plant verder uitgroeit, zal dit aroma zich alleen maar verder ontwikkelen en nog intenser worden. Verreweg de meeste Blue Cheer-planten groeien overal en worden 80 tot 140 centimeter hoog. Als je besluit je planten buiten te kweken, mag je ervan uitgaan dat ze nog iets hoger worden dan dat. Tegen het eind van september zal je ten slotte je oogst kunnen binnenhalen en de rijke smaak van Blue Cheese zelf kunnen ervaren.

Cannabistelers die de nodige ervaring hebben met vergelijkbare soorten, zullen vaststellen dat de opbrengst van Blue Cheese-planten meer dan bevredigend is. De gemiddelde opbrengst is zo’n 500 à 600 gram per vierkante meter.

Maar hoe uitzonderlijk de soort Blue Cheese ook is, er kleeft één negatief aspect aan dat je in overweging moet nemen voor je besluit het te gaan verbouwen. De verhouding blad-bloem van deze plant is wat hoger dan bij andere soorten. Dit betekent met name dat de plant een grotere inspanning vraagt als het op trimmen aankomt. Daarom kunnen mensen die op zoek zijn naar een cannabissoort waarvan de planten weinig onderhoud nodig hebben, misschien beter een andere soort kiezen.

Als je een kleine extra inspanning niet uit de weg gaat, dan zal zich dat op de langere termijn uitbetalen met de productie van een van de beste wietvariëteiten die je ooit hebt geproefd. Verscheidene ‘Sea of Green’-methoden zijn effectief gebleken bij de teelt van Blue Cheese. Deze soort gedijt ook goed als er op teelaarde of op hydrocultuur gebaseerde methoden worden toegepast. Blue Cheese dient alleen binnenshuis te worden verbouwd, tenzij je in een warm klimaat leeft.

Blue Cheese vrouwelijke marihuana zaden

Als je wilt weten wat de smaak van Blue Cheese is voor je de zaadjes koopt, dan is het niet zo moeilijk je daar een voorstelling van te maken. De smaak is de perfecte combinatie van Cheese en Blueberry, de twee moederplanten. Degenen die hebben genoten van het krachtige Cheese-aroma en Blueberry’s zoete smaak, hebben op zijn minst een idee van de Blue Cheese-smaakervaring die hen te wachten staat. De toppen die uiteindelijk uit je Blue Cheese-planten groeien, zullen zeer dicht zijn. Als je weet wat je doet en je deze soort op de juiste manier verbouwt, zullen deze toppen overdekt zijn met dikke lagen trichomen. Als je ooit of van Blueberry of van Cheese hebt genoten, is Blue Cheese een soort die je eenvoudigweg minstens één keer geprobeerd moet hebben.

Koop Blue cheese Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Blue Cheese is ontstaan door het kruisen van de wereldberoemde en geliefde oorspronkelijk uit Engeland afkomstige Cheese, met de zeer smakelijke en al even befaamde Blueberry. Deze soort bezit een intense smaak en een overweldigend effect.

KOPEN BLUE CHEESE SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.