Shining Silver Haze is een kruising van twee soorten van hoge kwaliteit, namelijk Northern Lights en Skunk. Het “Silver” in haar naam heeft ze te danken aan de grote hoeveelheid THC die de toppen een zilverachtige uitstraling geven. Haze is op zichzelf Sativa dominant en veroorzaakt psychedelische effecten. Haze soorten staan bekend om hun hoge THC-gehalte. Deze enorme hoeveelheid THC levert een energieke high waar de gebruiker blij van wordt en heeft haar de bijnaam “ampheta-wiet” opgeleverd, vanwege het feit dat gebruikers er een lading energie van krijgen die ze de hele nacht laat feesten of kletsen met vrienden. Uit Haze zijn diverse andere soorten ontwikkeld, waaronder Shining Silver Haze, die een “stony” high levert en je rustig en tevreden achterlaat, terwijl het niet te ontspannend is. 

Haze soorten hebben een langere bloemperiode. Als je de plant zelf kweekt, zal je ondervinden dat het ongeveer 9 weken kan duren voordat de plant in haar bloeiperiode komt. Een pure Haze kan er nog veel langer over doen, ongeveer 14 weken, en dat is precies de reden waarom er vaker voor een hybride gekozen wordt. Haze is een relatief kleine plant, maar als je haar buiten kweekt kan zij een hoogte bereiken van ruim twee meter. De toppen staan bol van glinsterende trichomen, alsof de top in glazuur gedipt is en de fruitige smaak doet denken aan aardbeien, bruine suiker en kersen.

Silver Shining Haze is een goede keuze voor kwekers, die graag hun eigen, zeer aromatische planten kweken. Silver Shining Haze is te krijgen in een gefeminiseerde versie en dit houdt in dat de zaden zo ontworpen zijn, dat zij uitsluitend vrouwelijke planten opleveren. Hierdoor ben je verzekerd van een goede oogst, omdat alleen de vrouwelijke planten de zo smakelijke toppen voortbrengen en achteraf kom je niet voor verrassingen te staan. Een enkele mannelijke plant kan zoveel pollen produceren en ervoor zorgen dat de vrouwelijke planten zaden produceren in plaats van toppen en dat is iets wat we allemaal willen vermijden!  

Uiteraard kun je terecht bij Royal Queen Seeds voor Silver Shining Haze, maar ook andere cannabis soorten. Uiteraard kan je er de gefeminiseerde zaden vinden. De beschrijvingen bij de producten kunnen we uitgebreid noemen en je kunt er ook de ervaringen van andere kwekers lezen.

Super Shining Silver Haze gefeminiseerd cannabisplant

Ook medicinale gebruikers, op zoek naar een sterke, plezierige high, kunnen hun hart ophalen bij Shining Silver Haze. Omdat Shining Silver Haze een Sativa-dominante soort is, kan de gebruiker rekenen op een euforische high die je energie geeft, terwijl Indica soorten vooral een zwaar en duf gevoel opwekken. Om deze reden is Shining Silver Haze een goede keuze voor de verlichting van pijn, misselijkheid, PTSS, bloedarmoede, migraine en angststoornissen. 

Ben je dus op zoek naar een marihuana met een zoete, fruitige smaak en een citrus-achtig aroma, die een plezierige en krachtige high levert, dan is Shining Silver Haze absoluut het overwegen waard.

Super Silver Haze cannabis seeds

Nadat de eerste soorten van Haze tergelijk met de klassieke skunk aankwam in Nederland zijn een aantal kwekers meteen aan de slag tegaan om een super hybride te ontwikkelen.

KOPEN SHINING SILVER HAZE

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.