• Purple Lemonade Automatic

Purple Lemonade Auto

Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto

Purple Lemonade Auto is een nakomeling van Purple Haze, Lemon Skunk en Sweet Skunk Auto. Dankzij deze legendarische ouders is een soort ontstaan die snel groeit, veel THC ontwikkelt en naar lavendel en snoep smaakt. De plant blijft relatief klein en onopvallend, is makkelijk te verzorgen, maar levert toch een grote oogst op. Koop de zaden voor een ongekend snelle en lonende thuiskweek!
(2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Purple Lemonade Auto: snel en rijk van smaak

Purple Lemonade Auto kwalificeert zich als een van de sterkste autoflowers op de markt en trakteert op een zoete, fruitige en bloemige smaak. En dat niet alleen, want de soort gaat in razend tempo naar de oogst en is bijzonder productief. Met drie legendarische ouders zijn je verwachtingen misschien al hooggespannen en deze indica-dominante hybride maakt ze allemaal waar!

Purple Lemonade Auto wietzaden: uitstekende nakomelingen van Purple Haze, Lemon Skunk en Sweet Skunk Auto

Om deze soort te creëren, begonnen onze breeders met Purple Haze, een legendarische sativa-dominante strain die gewild is om haar euforische effect en zoete, kruidige smaak. Vervolgens voegden ze daar Lemon Skunk aan toe voor een meer stimulerende high en een hoop skunky fytonutriënten. Om de groei te versnellen en de smaak nog meer te verbeteren, werd ook nog Sweet Skunk Auto geselecteerd. Uit dit kleurrijke drietal is uiteindelijk de snelle en sterke indica-dominante hybride Purple Lemonade Auto ontstaan.

Smaak en effecten van Purple Lemonade Auto

De naam Purple Lemonade Auto geeft al veel prijs over de verrukkelijke smaken die je kunt verwachten. Hoewel deze wiet in een joint, blunt of bong al geweldig lekker is, geniet je van de beste smaakbeleving als je een vaporizer gebruikt. Daarbij kun je de heerlijke smaken van snoep, citrus en lavendel duidelijk onderscheiden. Naarmate de intense smaak weer uit je mond verdwijnt, voel je de snelwerkende high opkomen. Met dank aan een THC percentage van wel 22% kun je je voorbereiden op een verkwikkende, euforische en fysiek ontspannende ervaring. Deze impact is heerlijk in het gezelschap van goede vrienden, maar ook wanneer je solo geniet!

Ontwikkelingskenmerken van Purple Lemonade Auto zaden

Na het kiemen van de wietzaadjes, groeien ze uit tot productieve en snelgroeiende planten die je binnen 10-12 weken al kunt oogsten. De indica- en ruderalis-genen komen sterk naar voren in de hoogte en korte internodes van de plant. Daarmee blijft de soort behoorlijk compact, of je nu binnen of buiten kweekt. Toch gaan de bescheiden afmetingen nooit ten koste van de opbrengst. Binnen bereikt deze plant een hoogte van 60–100 cm en het oogstgewicht schommelt tussen de 425–475 g/m². Kweek je buiten, bijvoorbeeld in een grote pot, zal de plant een hoogte van 120 cm niet overschrijden. Uiteindelijk kun je ongeveer 130–180 g/plant oogsten. Aarzel niet langer! Tijd om je handen uit de mouwen te steken en Purple Lemonade Auto zaden te planten!

Purple Lemonade Auto data sheet
Soort Strain: Autoflowering
Genetische Achtergrond: Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto
THC: 22%
CBD: Laag
Type: 25% Sativa 70% Indica 5% Ruderalis
Bloeitijd: 7 - 9 Weken
Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
Hoogte Buiten: 70 - 120 cm
Opbrengst Binnen: 425 - 475 gr/m2
Opbrengst Buiten: 130 - 180 gr/plant
Effect: Euforisch, Fysiek Ontspannend, Stimulerend
Smaak: Citrus, Lavendel, Snoep


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.