• Royal Guardians Anti-Ongedierte Pakket

Royal Guardians Anti-Ongedierte Pakket

Het klinkt logisch om gezelschapsplanten te plaatsen die ongewenste insecten verjagen. Het is een 100% biologische manier om je cannabis te beschermen. Het gebrek aan pesticiden zorgt voor fantastische smaken en een positieve ecologische voetafdruk. De zaden werden door het RQS team geselecteerd met de cannabis kweker in gedachte.
 5.00/5 (7) Schrijf een recensie
€ 3.99 No stock
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Royal Queen Seeds - Royal Guardians Anti-Ongedierte Pakket: Een biologisch fort rondom je cannabis

Het Royal Guardians Anti-Ongedierte Pakket van Royal Queen Seeds bevat gezelschapsplanten die bekend staan om het feit dat ze insecten verjagen. Houd invasieve plagen op natuurlijke wijze op afstand door planten te kweken die speciaal geselecteerd zijn om voordelen te bieden voor je cannabis. Deze selectie van planten ontmoedigt een groot aantal plagen, waaronder de gehate spintmijt en de net zo verschrikkelijke bladluis.

Door deze combinatie te planten, zullen je cannabisplanten er op verschillende manieren hun voordeel mee doen. Deze soorten verjagen een grote variatie insecten en mijten, alsook wespen en luizen die erom bekend staan cannabis te verorberen. In de bodem worden slechte nematoden en andere wormen verjaagd, terwijl de structuur van de bodem zelf wordt verbeterd. Een aantal van deze soorten produceren geuren die aantrekkelijk zijn voor mensen maar tegelijkertijd ongedierte, zoals muggen en vliegen, verjagen.

Het planten van gezelschapsplanten is een gegarandeerde manier om ongedierte op natuurlijke wijze te beheersen. Het Royal Guardians Anti-Ongedierte Pakket helpt biologische zuiverheid in je kweekproject te brengen. Het enige door mensen gemaakte product wat je nodig hebt, is een verstuiver om zelfgemaakte, biologische tonics te kunnen sprayen. Deze planten helpen bij het produceren van sterke en krachtige, ongedierte-vrije en groene cannabis van de allerhoogste kwaliteit. Moeder Natuur zal je danken.

Dit pakket bevat:

-Citroenmelisse
-Dille
-Zonnebloem
-Koriander
-Lavendel


  By A. N. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : perfect
  Comment : works very well

  By A. L. on 14/Jun/2019 :
  (5)

  Title : pack anti insectes
  Comment : pour l'instant tout se passe bien

  By R. K. on 28/May/2019 :
  (5)

  Title : Passen gut in jeden Naturgarten
  Comment : Sehr empfehlenswert !

  By P. M. on 18/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Smart & EcoFriendly
  Comment : Started to germinate these little helpers a while and all ready they are keeping the girls safe! Not only are we providing for a healthy crop we are helping Earth, one seed at a time :)

  By D. O. on 01/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Great quality
  Comment : Absolute top quality seeds. Most I've planted 3 days ago are already above ground loving the nice but of sun we've had the last week.

  By M. B. on 07/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Gatekeeper
  Comment : Wachsen jetzt im Chilitopf am Fenster. Hoffentlich bleiben Mieslinge weg!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.