• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Met de opwekkende high en zoete aardbeienaroma's van Strawberry Cough valt er weinig meer te wensen. Strawberry Cough werd in de jaren 2000 gepopulariseerd door Kyle Kushman tijdens zijn verhuizing van New York naar Californië en wordt nu beschouwd als een echte cannabis-klassieker. Kweek deze berrylicious sativa-koningin thuis met feminized Strawberry Cough zaden van Royal Queen Seeds.
Aantal zaden:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Strawberry Cough: een favoriet van Kyle Kushman

Strawberry Cough werd populair door Kyle Kushman, waarschijnlijk een van 's werelds meest geliefde wietkwekers. "The Cough" werd in Connecticut gecreëerd door een onbekende kweker en in de vorm van een stek aan Kushman gegeven als cadeau voor zijn hulp bij het verbeteren van de teelt van deze kweker. Toen Kyle de kleine stek inspecteerde in zijn huis in Brooklyn, was hij onmiddellijk verbaasd over het sterke bessenaroma dat er vanaf kwam. Tijdens zijn verhuizing van New York naar Californië in 2004, hield Kyle een tray met Strawberry Cough stekken in de kofferbak van zijn gehuurde Buick en deelde ze uit aan kwekers in elke staat die hij doorkruiste. De rest is geschiedenis.

Strawberry Cough wietzaden: Strawberry Fields en Haze, voor altijd

Strawberry Cough stamt af van de almachtige Haze en de minder bekende (maar niet minder indrukwekkende) Strawberry Fields. In het noorden van de staat New York werd Strawberry Fields tussen aardbeienplantages gekweekt om haar sterke aroma te maskeren. Volgens de cannabis folklore begonnen de planten op de een of andere manier het aroma van hun combinatieplanten over te nemen. Hoewel we deze claims niet kunnen bevestigen of ontkrachten, zijn we het eens met de opmerking van Kyle Kushman: "Het is zeker niet het raarste idee dat we ooit hebben gehoord!" Door de indica genetica van Strawberry Fields te combineren met de sativa-eigenschappen van Haze, heeft onze Strawberry Cough gedurfde aroma's, en met 75% sativa genen een opwekkende buzz.

Effecten en aroma's van Strawberry Cough wiet

Tegen de tijd dat je je Strawberry Cough toppen hebt geoogst, gedroogd en gecured, zullen ze een heerlijk aroma hebben ontwikkeld dat noten van verse aardbeien, jam en relish combineert met de aardse ondertonen van een old school Haze. Met hoge concentraties van myrceen, pineen en caryofylleen en 20% THC, veroorzaakt Strawberry Cough van Royal Queen Seeds een bijna onmiddellijke sativa headrush — net als die je krijgt na het inhaleren van een klassieker zoals Neville's Haze. Binnen enkele minuten voel je je helder, gefocust en sociaal, ideaal voor overdag, creatieve activiteiten of weekendsessies met je vrienden.

Strawberry Cough wietzaden kweken

Plant Strawberry Cough zaden en je zult al snel stevige planten kweken met veel gezond blad en sterke zijtakken. Let wel op dat deze in grootte kunnen verdubbelen zodra de bloei begint. Buiten is Strawberry Cough het beste vroeg in het seizoen te planten in grote ruimtes waar je volledig kunt profiteren van haar omvang. Afhankelijk van je kweekstijl kunnen de planten binnen een hoogte van 150 cm bereiken en na 9–10 weken een uitstekende oogst leveren van maximaal 500 g/m². Buiten zijn de planten doorgaans oogstklaar begin oktober, bereiken ze 200 cm en leveren ze moeiteloos tot 650 g per plant. Bestel je zaden bij Royal Queen Seeds en mis je kans niet om deze favoriet van Kyle Kushman te kweken!

Strawberry Cough data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
Genetische Achtergrond: Strawberry Fields x Haze
Type: Sativa 75% Indica 25%
THC: 20
CBD: Laag
Bloeitijd: 9 - 10 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Hoogte Binnen: 100 - 150 cm
Hoogte Buiten: 160 - 200 cm
Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
Effect: Motiverend, Rustgevend, Stimulerend
Smaak: Blueberry, Fruitig, Snoep
Klimaat: Lange Zomers
    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.