• pH-tester
 • pH-tester
 • pH-tester

pH-tester

Je hebt het water, de verlichting en voedingsstoffen onder controle. Maar zijn je pH-waarden ook optimaal? Zo niet, dan is het voor je planten moeilijk om voedingsstoffen op te nemen. Gebruik de HI-98107 pH-tester van Hanna Instruments om de waarden in de gaten te houden.
(9) Schrijf een recensie
€ 60.50
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (5)

De pH-waarde snel en accuraat meten

De HI-98107 pH-tester zorgt voor een snelle en accurate meting van de pH-waarde. Dit makkelijk te gebruiken apparaat is ontworpen voor niet-technische gebruikers. Het helpt daarbij zowel beginnelingen als ervaren kwekers bij het meten van de pH-waarde van het water.

Meet je de pH-waarde van het water? Dan weet je als kweker zeker dat je de balans van de grond niet verstoort bij het bewateren. Ook hydro-kwekers moeten de pH-waarde van het waterreservoir meten om gezonde planten te behouden.

Dit handzame apparaatje ligt prettig in de hand en heeft een beschermdekseltje. De pH-tester is helemaal waterdicht en zodanig ontworpen dat hij drijft. Het is dus niet erg als je hem per ongeluk in je reservoir laat vallen. Het LCD-scherm met dubbele aanduiding toont zowel de pH-waarde als de temperatuur.

Na het indrukken van de knop met “CAL” erop, vraagt de meter naar de 7,01-kalibratievloeistof. Als deze is herkend, vraagt hij naar de 4,01-vloeistof.

Als de meter is gekalibreerd, doe je hem in het water dat je wilt meten. Vervolgens kun je de pH-waarde nauwkeurig aflezen.

Na verloop van tijd wordt het stoffen deel onbetrouwbaar. Trek aan het materiaal totdat je een schoon stukje krijgt. Hiermee is de levensduur van de tester aanzienlijk te verlengen.

De pHep werkt op een lithium-ion-batterij die je maar liefst 1000 uur continu kunt gebruiken. Het apparaat werkt ook bij temperaturen tussen de 0 en 50°C.

De pH-waarde van water is een vitaal aspect bij de kweek van cannabis. Kwekers vergeten dat echter vaak. Optimale pH-waarden zorgen dat planten voedingsstoffen correct kunnen opnemen. Als het groeimedium te zuur of te alkalisch is, kunnen de wortels hun werk niet doen.

Bij planten die je in de grond kweekt, moet de pH-waarde van het water tussen de 6 en 6,8 liggen. In het geval van hydrocultuur zou dat 5,5–6,5 moeten zijn.

Video id: pLVWLax85Yw

  Door A. Z. Geplaatst op 25/Sep/2020 :

  Aanhef : perfect
  Commentaar : good stuff

  Door J. K. Geplaatst op 30/Jul/2020 :

  Aanhef : Works well
  Commentaar : Much better than the cheaper ph meters I’ve used and a lot more accurate

  Door B. B. Geplaatst op 13/Jul/2020 :

  Aanhef : Perfect to use
  Commentaar : Calibration easy

  Door J. R. Geplaatst op 19/Jun/2020 :

  Aanhef : Works great
  Commentaar : Love this ph tester due to all the features that make it easy to use unlike some of the others you can buy. Firstly, calibration is made easy with the in built setting. Secondly, the temperature feature is very useful to ensure you get accurate readings and can also use it to ensure water is optimised temperature before using it. Thirdly, the stability indicator is a great way of showing you the reading is now taken. It is worth paying extra to get one of this quality.

  Door C. V. Geplaatst op 25/Nov/2019 :

  Aanhef : Absolument indispensable
  Commentaar : Pour éviter les mauvaises surprises, cet appareil permet de vérifier tout les PH, aprés étalonnage , la mesure est extrêmement précise et vous permet de corriger vos erreurs immédiatement pour vous garantir un rendement optimal tant en croissance qu'en floraison. Vraiment indispensable si vous tenez à vos plantations !


  Je kunt geen review plaatsen, omdat je niet ingelogd bent als klant Inloggen/aanmelden

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.