Nieuwe cannabis Seedfinder - vind jouw match!

 • Bio bloeiboosterpakket
 • Bio bloeiboosterpakket

Bio bloeiboosterpakket

Zien je toppen er een beetje slecht uit wanneer de oogsttijd aanbreekt? Verwacht je een enorme bloei, maar eindig je vaak met kleine, smaakloze wiettoppen? Het RQS bio bloeiboosterpakket zal al deze problemen oplossen! Maak gebruik van de vitaminen, macronutriënten en sporenelementen in dit trio formules voor grotere, smakelijkere en kleverigere toppen.
(2) Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Koop en win 15 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Bio bloeiboosterpakket: voor grotere, smakelijkere, harsrijkere toppen

Het bloeiboosterpakket tilt je toppen naar een hoger niveau. Zet je schrap voor meer hars, grotere oogsten, en een superieure smaak. Dit veganistische product bevat drie stimulerende producten in vloeibare vorm (3 × 75ml).

Thicker Flowers

Wietplanten ontwikkelen tijdens de bloeifase een andere eetlust, en Thicker Flowers speelt op deze hongergevoelens in. Deze 100% veganistische bron van fosfor en kalium stimuleert de bloei en de productie van cannabinoïden; fosfor bevordert de gezondheid van het wortelsysteem en de toppenvorming; kalium biedt weerstand tegen ziekten en vergroot de toppen grootte.

Toepassen na overschakeling op een 12/12-lichtcyclus binnenshuis, of als de bloei buiten begint. Voorzichtigheid is geboden bij gebruik naast Bat Guano en Easy Bloom - gebruik van alle drie kan tot toxiciteitsproblemen leiden. Dagelijks met water toedienen, te beginnen met 0,1ml per liter. Elke week met 0,1ml verhogen. Verminderen tot 0,5ml in week 7, en verder verlagen met 0.1ml tot het spoelen.

Bigger Flowers

Bigger Flowers bevat diverse enzymen, vitaminen en groeistimulerende middelen die voor de toppenvorming van belang zijn. De toevoeging van fulvine- en humuszuren levert sporenelementen die de toppenproductie stimuleren en de opbrengst aanzienlijk verbeteren.

Deze formule is compatibel met alle andere RQS-producten. Gedurende de gehele groeicyclus toepassen. Gebruik tijdens de vegetatieve fase elke dag 0,5ml per liter, of om de dag 1ml, tot de tweede week van de bloei. Breng 0,8ml aan tijdens de derde bloeiweek, en 1ml gedurende de rest van de bloeifase tot aan het spoelen.

Sweeter Flowers

Sweeter Flowers maakt gebruik van een mengsel van aminozuren en kalium om de biosynthese van terpenen een impuls te geven. Simpel gezegd, resulteert dit in superieure smaken en geuren!

Compatibel met alle Royal Queen Seeds-meststoffen, en alleen toepassen tijdens de laatste vier weken van de bloei vóór het spoelen. Gebruik 0,4ml per liter tijdens week 5 van de bloeifase bij het bewateren, 0,7ml in week 6, 0,8ml tijdens week 7, en 1ml in week 8.

Bewaar de drie stimulerende middelen op een koele en donkere plaats, bij een temperatuur van boven de 10°C. Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Schudden voor gebruik.


  Door P. N. Geplaatst op 28/Apr/2022 :

  Aanhef : Pascal Niro
  Commentaar : excellant produit le résultat est formidable


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK