RQS-auteur Wetenschappelijk Publicist & Auteur

Arielle Friedman BSc

Ik schrijf over: Cognitieve Wetenschap, Genetica, Holistische Gezondheid

Arielle Friedman is al lange tijd geobsedeerd door de relatie tussen cognitieve wetenschap en wiet/psychedelica. Ze is afgestudeerd in Cognitive Systems en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het wetenschappelijk en technisch schrijven. Ze heeft in een onderzoekslaboratorium gewerkt en peer-reviewed wetenschappelijke papers gepubliceerd.

“Chaos is waar we het contact mee zijn verloren. Daarom heeft het een slechte naam gekregen. Het wordt gevreesd door het Ego, dat zich vastklampt omdat het bestaan ervan wordt gedefinieerd in termen van controle.” – Terence McKenna

Arielle Friedman is een auteur en editor met een jarenlange fascinatie/obsessie voor de relatie tussen drugs en de hersenen. In haar werk combineert ze haar BSc in Cognitive Systems en zelfstudie in de vorm van verhalende non-fictie. Arielle heeft werkervaring opgedaan in een laboratorium en als assistent. Daarnaast heeft ze ruim 10 jaar ervaring in wetenschappelijk/technisch schrijven.

Arielle werkt aan een roman en is op zoek naar een literair agent. Ze woont in Mexico en komt regelmatig in Canada en Amerika. Haar invloeden zijn onder andere Mark Lewis, David Foster Wallace en Robert Anton Wilson. Andere interessegebieden van haar zijn gender, totalitarisme, de Engelse taal, geschiedenis en  teveel tijd besteden aan het lezen over politiek.

Laatste posts van Arielle

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.