By Luke Sumpter

Purple Queen: Majestueuze Paarse Cannabis

Purple Queen

OORSPRONG: DE ZOEKTOCHT NAAR DE PURPLE QUEEN

Ergens in de bergen van de Hindu Kush groeit mysterieuze cannabis. Eeuwenlang is de regio de thuisbasis geweest van de meest voortreffelijke indica landrassen. Maar ook nu nog is dit de bron voor de allerbeste hashish. Avontuurlijke jagers naar soorten hebben gewapende conflicten, barre omstandigheden en gevaarlijke terreinen doorstaan in hun zoektocht naar wild groeiende cannabis en kostbare, lokaal verfijnde variëteiten.

Paars is altijd al geassocieerd met een koninklijke status. De oude Chinezen waren waarschijnlijk de eersten die achter de vermeende magische eigenschappen van de kleur kwamen. De toegang tot de Verboden Paarse Stad was exclusief voorbehouden aan de keizer.

Purple Queen is een zware indica hybride die gecreëerd is door de meester kwekers bij Royal Queen Seeds. De uitmuntende soort combineert de meest harsachtige en dieppaarse fenotypes van Afghan Kush en Pakistan Kush soorten. Nu kan elke alledaagse thuiskweker zijn cannabis tuin veranderen in een plakkerig, paars paleis.

Video id: 470104112

KWEEKEIGENSCHAPPEN: PAARSE, KLEVERIGE PLANTEN

Purple Queen is een echte rockster, zowel in de kweekruimte als buiten in een gematigd tot warm klimaat. De gedrongen, struikachtige planten met korte ruimten tussen de internoden ontwikkelen kleverige, keiharde toppen en cola's. We hebben het hier over een ongelooflijke dichtheid van de toppen. Na een bloeiperiode van slechts acht weken, kan de schaar worden gepakt. Buitenkwekers kunnen zich half september opmaken voor de oogst.

Als de planten overgaan van de vegetatieve fase naar de bloei, verschijnt er geleidelijk een lavendeltint. Te grote waaierbladeren kunnen worden verwijderd, zodat meer licht de toppen kan bereiken. Tijdens de late bloei versterkt een koelere nachttemperatuur de rijke, koninklijk paarse bloemen en bladeren. Dit is een lust voor het oog van de kweker. Ze blijft trouw aan haar Kush erfgoed en dus stralen de ijzige, paarse toppen prikkelende geuren uit van aarde, citroen, dennen en hasj.

DE EFFECTEN VAN PURPLE QUEEN: STONED SENSATIES EN HEFTIGE MUNCHIES

Voor indica connaisseurs is de rijke en volle Purple Queen ideaal voor in de avond. De intense Kush smaken met subtiele vleugen citrus maken van elk trekje een genot. Je ervaart dit vanzelf als het je niet meer lukt de betoverende toppen slechts te bewonderen en je echt een spliff moet draaien. Purple Queen regeert met krachtige hand. Een vrolijke golf euforie is het eerst merkbaar, gevolgd door een stone. De rit zelf is echter ontspannend. Verdovende effecten sluipen naar binnen. En vroeg of laat, eindig je hongerig in een couch-lock. Medicinale gebruikers waarderen Purple Queen om haar kalmerende effecten en het opwekken van de eetlust.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 weken
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Oktober
Euforisch, Rustgevend

Koop Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: WEELDERIGE TOPPEN ZONDER DE LANGE WACHTTIJD

Purple Queen produceert schitterende en bevredigende resultaten. Toch zijn beginners vaak geïntimideerd door de wereld van fotoperiodieke genetica. Zelfs ervaren kwekers geven soms de voorkeur aan het tempo en de discretie die autoflowering cultivars bieden. Onze deskundige breeders kruisten Purple Queen succesvol met Critical Auto om eerstgenoemde sneller te maken en beter toegankelijk voor beginners. Zo ontstond Purple Queen Automatic.

Met een genetisch profiel van 80% indica, 15% sativa en 5% ruderalis bezit Purple Queen Automatic nog steeds de charme van een indica. Opmerkelijk genoeg worden de planten iets hoger dan de originele Purple Queen, ongeveer 130cm. Met low-stress training kun je ze wat lager bij de grond houden. Verwacht een indrukwekkende opbrengst van tot wel 400g/m² in slechts 8-9 weken na ontkieming.

Buiten worden planten maximaal 140cm, maar met wat correcte training houd je ze op 90cm. Omring deze paarse schoonheden met combinatieplanten, zoals kamille, om hun geur te maskeren en ze uit het zicht te houden. Verwacht een opbrengst van 100-150g/plant wanneer je deze soort buiten kweekt.

Purple Queen Automatic produceert prachtige, aromatische toppen. Deze compacte, donkerpaarse toppen bevatten een glinsterende laag trichomen die barsten met een THC-gehalte van 16% en aardse, citrusachtige terpenen. Gebruikers mogen zich verheugen op een weldadige, verzachtende high. Alle zorgen zijn even vergeten en de geest bevindt zich in het hier en nu.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90-130 cm
6 - 7 Weken
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100-150 gr/plant
90 - 140 cm
8-9 weken na ontkiemen
Euforisch, Rustgevend

Koop Purple Queen Auto

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.