• CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer

CRAFTY Vaporizer

Pack content:

3 gratis cannabis zaden
RQS Gegraveerde Metalen Grinder
Als je een vaporizer van topklasse zoekt die veelzijdigheid combineert met kwaliteit en high-tech, dan is de CRAFTY perfect voor jou. Er zit een app bij waarmee je instellingen aanpast. Hij is klein, draagbaar en gemaakt van aluminium en staal. De CRAFTY Vaporizer zit stevig in elkaar en biedt een krachtige, goede high. Tijdelijk geleverd met een grinder en drie zaden.
 4.5/5 (3) Schrijf een recensie
€ 269.00
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

CRAFTY Vaporizer: De beste veelzijdigheid en kwaliteit

De CRAFTY Vaporizer is een geweldig product van Storz & Bickel, de makers van de beroemde Volcano vaporizer. Met afmetingen van 11 x 5,7 x 3,3cm en een gewicht van 137gr is dit een compact, licht en uiterst draagbaar apparaat. Neem hem mee in je rugzak, broekzak of tas en je vergeet zelfs dat ie daar zit. Laat je echter niet misleiden door het kleine formaat. De CRAFTY is krachtig en heeft een uitgebreid aantal functies, waardoor hij met kop en schouders boven de concurrenten uitsteekt.

De CRAFTY is gemaakt van staal en aluminium en maakt gebruik van geavanceerde hybride verhitting (combinatie van conductie en convectie). Daarmee haal je alles uit je cannabinoïden.

DE APP

Een van de grootste pluspunten van de CRAFTY is de bijbehorende app. Deze stelt je in staat de temperatuur te selecteren tussen de 40°C en 210°C, de standaardtemperatuur aan te passen, de tijd tot afkoelen te verlengen voor een langere sessie en licht/geluid/vibratie-instellingen te kiezen. Met de app til je de ervaring naar een hoger, nieuw, geavanceerd niveau en wijzig je standaardinstellingen indien deze niet naar wens zijn. Er is zelfs de functie je CRAFTY te lokaliseren in het geval je niet weet waar hij is.

EENVOUDIG IN GEBRUIK, ZEER VEELZIJDIG

De CRAFTY is super veelzijdig. De bowl kan tot 0,3gr aan, maar werkt met elke hoeveelheid wiet. Stel de gewenste temperatuur in via de app of met een van de twee standaard, ingebouwde temperatuurinstellingen. De vaporizer heeft twee minuten nodig om op te warmen. Een groen lichtje knippert en het toestel trilt zodra hij klaar is (hoewel dit met de app aan te passen is, zoals hierboven uitgelegd). Zodra je een hijsje neemt, trekt de damp door een koelunit, zodat je niets dan zoete heerlijkheid inhaleert.

De CRAFTY heeft tot twee uur nodig om op te laden en blijft 45 minuten werken. Het is echter ook mogelijk een snel trekje te nemen nadat hij slechts 20 minuten heeft opgeladen.

RIJK AAN ACCESSOIRES, EENVOUDIG TE ONDERHOUDEN

De CRAFTY wordt geleverd met extra gaasjes, een USB oplader, reserve afdichtringen, een doseercapsule, een vultool en nog veel meer. De app herinnert je eraan wanneer het tijd is om de vaporizer schoon te maken. Ook vind je in de app hoe je dat doet.

HET RQS VOORDEELPAKKET: ONTVANG DE CRAFTY VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 ZADEN!

GRATIS bij ons CRAFTY Vaporizer voordeelpakket:

1x RQS Gegraveerde Metalen Grinder
3x RQS Bonus Zaden (Willekeurig Geselecteerd)

***Let op dat de CRAFTY Vaporizer is uitgesloten van het Royal Queen Seeds Freebies-schema***


  By B. A. on 09/Aug/2019 :
  (5)

  Aanhef : Qualité au top
  Comment : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  By H. R. on 11/Apr/2019 :
  (4)

  Aanhef : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Comment : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.