Kleine wietplanten

Of je nu met ruimtegebrek kampt of gewoon onopvallend wilt kweken, deze compacte cannabisplanten zijn bijzonder discreet en makkelijk te onderhouden. Dat maakt ze de perfecte optie voor kleine ruimtes, zowel binnen als buiten!

  • Epsilon F1
  • Titan F1

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Bij Royal Queen Seeds zijn we ons bewust van het feit dat elke kweker andere wensen heeft. Waar sommige wiettelers dol zijn op enorme sativa strains, hebben anderen liever een klein wietplantje. Als je de voorkeur geeft aan laatstgenoemde, dan zijn onze kleine wietplanten precies wat je zoekt.

Hoe hebben we onze kleine wietplanten gemaakt?

Bij de ontwikkeling van een kleine wietplant concentreren we ons op discretie en kwaliteit. En hoewel de hoogte het belangrijkste punt is, hebben we niets op het gebied van sterkte of smaak ingeleverd. Met ouderplanten als Amnesia, GG #4 en Respect 13 wisten we de hoogwaardige resultaten van deze cannabisklassiekers te behouden, terwijl we hun afmetingen tot een beheersbare omvang hebben teruggebracht!

De voordelen van onze compacte cannabisplanten

Het grootste voordeel van onze kleine wietplanten is dat je ze makkelijk verborgen kunt houden. In huis kweek je kleine binnenplanten zonder probleem in een omgebouwd kastje of bak, en buiten kun je zo'n mini wietplant moeiteloos laten opgaan in een verborgen hoekje van je tuin of op je favoriete guerrilla-kweeklocatie.

FILTERS
KWEEK TYPE
Bloei
THC
CBD
Type
Klimaat
Effect
Flavor
Categorieën
eKomi silver seal
4.7 van 5
van 37823 reviews