By Miguel Ordoñez

Net zoals het verhaal achter een goede (of slechte) tattoo, inspireert Zuidoost-Azië tot transformatie. Cambodja in het bijzonder is uitgegroeid tot een bestemming voor een introspectieve genezing of de broodnodige rust en ontspanning. Het gedoogbeleid op het gebied van marihuana in Cambodja zorgt voor een mooie rookervaring bij zonsondergangen en de lekkerste verdovende pizza's van deze planeet.

Cannabis in Cambodja

Het zich snel ontwikkelende Cambodja heeft nog steeds die rauwe en ongebreidelde interruptie die u ook zult vinden in de omringende landen of grote steden. Hoewel cannabis in Cambodja nog steeds als illegaal wordt aangemerkt heeft het geen prioriteit en is het een non-issue voor de politie. Ik had hier tijdens mijn verblijf weinig zorgen in verband het hebben of consumeren van cannabis. Uiteraard moeten discretie en verantwoord gebruik de modus operandi voor alle rokers zijn, maar gezegd moet worden dat Cambodja een van de gastvrijere landen op dit gebied is. Het vinden van kwaliteit kan evenwel een uitdaging zijn. U kunt het zo geliefde medicijn zelfs innemen in pizza-vorm. In Siem Reap en Phnom Penh vindt u etablissementen in overvloed die op hun menukaarten adverteren met 'extra ingrediënten'. Let op borden van Happy Pizza en bewaar een pizzapunt voor mij.
Skunk Cannabis

De prijs van cannabis in Cambodja

De tuk tuk-bestuurders in Cambodja komen niet alleen heel goed van pas voor het vervoer door de omgeving met zijn alomtegenwoordige luchtvochtigheid, maar ook bij het op peil houden van uw voorraad. De ene chauffeur heeft natuurlijk betere contacten dan anderen, maar de prijs van de buds is vrij stabiel. Voor US$ 5 – 15 krijgt u ongeveer 7 gram (¼ ounce), en voor US$ 1 heb u 1 gram of een joint. Sommige zakjes en joints bevatten misschien meer tabak dan u lief is, maar kunt u nu werkelijk klagen voor die prijs? Mijn advies is om wiet te kopen bij de pizzeria's die over het algemeen een meer consistente kwaliteit bieden.

De kwaliteit van cannabis in Cambodja

Kwaliteit kan een relatief begrip zijn, en rokers die hoge verwachtingen hebben of gewend zijn aan de donkerste buds zullen Cambodja een gok vinden. Uiteraard kan dat allemaal veranderen door de juiste kanalen en contacten. Als nieuwe bezoeker kan een aankoop op een worp met dobbelstenen lijken. Slechte wiet - of shwag – is gemeengoed, maar is ook gemakkelijk te vermijden als u eenmaal een beetje bekend bent en locals hebt leren kennen die u helpen. Ik had het geluk om goede mensen te ontmoeten tijdens mijn reizen (de hostels zijn uw vriend) die mij aan betrouwbare connecties en contacten hielpen. Houd in gedachten dat u bij tuk tuk-chauffeurs meer kans hebt op stuff van lagere kwaliteit.

Cannabissoorten uit Cambodja

In Cambodja viert de thuiskweek hoogtij. Veel dorpen kweken hun lokale soorten en verspreiden deze onder de toeristen die een bezoek brengen aan hun geboortegrond. Zoals eerder vermeld is Cambodja nog steeds een ontwikkelingsland, en ook de kweekmethoden van cannabis laten te wensen over. Het lijkt oneerlijk om lokale soorten te vergelijken met die uit de westerse wereld, maar Cambodja kan nog steeds prima voor zichzelf zorgen en de verwachtingen van de grootste wietliefhebber overtreffen. En in combinatie met het prijskaartje bent u met Cambodjaanse buds beslist niet slecht uit.

Koop Autoflowering Cannabis ZadenKoop Gefeminiseerde Cannabis ZadenKoop Medical Cannabis Zaden

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.