By Luke Sumpter

De dikste, veste banana Kush: Fat Banana

De dikste, veste banana Kush: Fat Banana

Transformerende cannabis

In de nabije toekomst wordt de cannabiscultuur getransformeerd door een nieuwe, zeer krachtige hybride. Fat Banana biedt een sprankje hoop op een utopisch tijdperk. Hiervoor hebben de breeders bij RQS de beste genetica uitgezocht. Ze hebben veel tijd geïnvesteerd om Koninklijke kracht te bewerkstelligen. Daarbij begonnen ze met een grondig selectieprogramma om de krachtigste en productiefste Banana OG exemplaren te identificeren. Daarna was het de uitdaging om de beste karakteristieken te combineren en een aantal tekortkomingen uit de Banana OG lijn te elimineren. Door het zorgvuldig kruisen, verbeteren en stabiliseren van het nageslacht in een maniakale zoektocht naar kleverige, groene perfectie, is Fat Banana superieure sinsemilla geworden. Je zou bij je kweek niet met minder genoegen moeten nemen.

High-performance kweek

In de kweekruimte of buiten in warmere klimaten kunnen opgezwollen, sappige toppen die glinsteren van de hars verwacht worden. Ongetrainde planten kunnen wat groter worden dan de gemiddelde indica struik. Maar haar bolvormige, fantastische hoofdtop is werkelijk een bijzonder aanzicht. Tegelijkertijd is Fat Banana veelzijdig en reageert ze ook goed op snoeien en trainingstechnieken.

Binnen gaat het bloeien vrij snel en krachtig met slechts acht weken, waarbij een standaard schema van 12-12 is vereist. Buitenkwekers moeten daarbij de supergrote toppen en de met toppen gevulde zijtakken ondersteunen met stokken. Tegen eind september kan er een indrukwekkende oogst binnengehaald worden.

Organische kweek wordt sterk aanbevolen. Los van tijdige dosissen bloeistimulatoren heeft Fat Banana geen speciale voedingseisen. De meeste planten reageren goed op regelmatige lichte/middelsterke voedingsoplossingen. Er kunnen echter ook uitstekende oogsten behaald worden met hydrocultuur. Neem daarbij wel de moeite om te spoelen.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 weken
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Eind September
Rustgevend

Koop Fat Banana

Couch-lock effecten

Mensen en chimpansees delen 95-98% van hetzelfde DNA, volgens genetici. Op vergelijkbare wijze heeft Fat Banana een enorme evolutionaire sprong voorwaarts gemaakt om de tuinvariëteit Banana OG achter zich te laten. De THC waarden kunnen de 25% overschrijden. Intense aroma's van bosvruchten en klassieke kush springen rechtstreeks uit de zak. En de glinsterende, plakkerige toppen lijken te druipen van de trichomen.

Een paar trekjes zijn genoeg om de sporadische gebruiker direct naar dromenland te brengen. Connaisseurs met een hogere tolerantie hebben echter de kans om te genieten van een intense banaansmaak, voordat de heftige fysieke couch-lock intreedt. Een onverzadigbare honger volgt, als je tenminste lang genoeg bij bewustzijn blijft. Weinig eetlust en slapeloosheid vormen geen problemen meer. Verzetten heeft geen zin. Vul de koelkast, bekijk een serie en maak het jezelf comfortabel op de bank. Fat Banana is de nieuwste sinsemilla met superkracht.

Fat Banana Automatic: Niet Minder Indrukwekkend

Het verbeteren van Fat Banana is vrijwel onmogelijk. Met de combinatie van een diepe lichamelijke high en heerlijke smaken van tropisch fruit zit je altijd goed. Om deze krachtpatser toegankelijk te maken voor beginners, maakten onze breeders op basis van haar genen een van de sterkste en productieve autoflowering strains ter wereld.

Onze breeders kruisten deze robuuste soort met de al even verrukkelijke Cookies Auto. Het geproduceerde nageslacht bevat 70% indica, 20% sativa en 10% ruderalisgenen.

Fat Banana Automatic produceert dichte, spitse toppen die zowat druipen van de hars. Bekijk ze eens van dichtbij en je ziet deze stroperige substantie over de toppen sijpelen. Binnenplanten bereiken een beheersbare hoogte van maximaal 100cm en produceren 450g/m². In de buitenlucht zie je planten van 120cm hoog met een productie van ongeveer 90–175g/plant. Onder de juiste omstandigheden blijft deze kleine soort volledig onopgemerkt. Dat maakt haar een ideale kandidate voor clandestiene binnenkweek en guerrila buitenteelt.

De geproduceerde toppen lijken klein en onschuldig, maar ze bevatten een intense fytochemische samenstelling. Een enkel trekje is voldoende om 22% THC door je bloedstroom te schieten en de CB1-receptoren te stimuleren. Bewaar deze wiet voor de avonduren om optimaal te genieten van de ontspannende werking.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 weken
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
9-10 weken na ontkiemen
Helder, Rustgevend

Koop Fat Banana Auto

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.