De dikste, veste banana Kush: Fat Banana 

TRANSFORMERENDE CANNABIS

In de nabije toekomst wordt de cannabiscultuur getransformeerd door een nieuwe, zeer krachtige hybride. Fat Banana biedt een sprankje hoop op een utopisch tijdperk. Hiervoor hebben de breeders bij RQS de beste genetica uitgezocht. Ze hebben veel tijd geïnvesteerd om Koninklijke kracht te bewerkstelligen. Daarbij begonnen ze met een grondig selectieprogramma om de krachtigste en productiefste Banana OG exemplaren te identificeren. Daarna was het de uitdaging om de beste karakteristieken te combineren en een aantal tekortkomingen uit de Banana OG lijn te elimineren. Door het zorgvuldig kruisen, verbeteren en stabiliseren van het nageslacht in een maniakale zoektocht naar kleverige, groene perfectie, is Fat Banana superieure sinsemilla geworden. Je zou bij je kweek niet met minder genoegen moeten nemen.

Fat Banana

HIGH-PERFORMANCE KWEEK

In de kweekruimte of buiten in warmere klimaten kunnen opgezwollen, sappige toppen die glinsteren van de hars verwacht worden. Ongetrainde planten kunnen wat groter worden dan de gemiddelde indica struik. Maar haar bolvormige, fantastische hoofdtop is werkelijk een bijzonder aanzicht. Tegelijkertijd is Fat Banana veelzijdig en reageert ze ook goed op snoeien en trainingstechnieken.

Binnen gaat het bloeien vrij snel en krachtig met slechts acht weken, waarbij een standaard schema van 12-12 is vereist. Buitenkwekers moeten daarbij de supergrote toppen en de met toppen gevulde zijtakken ondersteunen met stokken. Tegen eind september kan er een indrukwekkende oogst binnengehaald worden.

Organische kweek wordt sterk aanbevolen. Los van tijdige dosissen bloeistimulatoren heeft Fat Banana geen speciale voedingseisen. De meeste planten reageren goed op regelmatige lichte/middelsterke voedingsoplossingen. Er kunnen echter ook uitstekende oogsten behaald worden met hydrocultuur. Neem daarbij wel de moeite om te spoelen.

COUCH-LOCK EFFECTEN

Mensen en chimpansees delen 95-98% van hetzelfde DNA, volgens genetici. Op vergelijkbare wijze heeft Fat Banana een enorme evolutionaire sprong voorwaarts gemaakt om de tuinvariëteit Banana OG achter zich te laten. De THC waarden kunnen de 25% overschrijden. Intense aroma's van bosvruchten en klassieke kush springen rechtstreeks uit de zak. En de glinsterende, plakkerige toppen lijken te druipen van de trichomen.

Een paar trekjes zijn genoeg om de sporadische gebruiker direct naar dromenland te brengen. Connaisseurs met een hogere tolerantie hebben echter de kans om te genieten van een intense banaansmaak, voordat de heftige fysieke couch-lock intreedt. Een onverzadigbare honger volgt, als je tenminste lang genoeg bij bewustzijn blijft. Weinig eetlust en slapeloosheid vormen geen problemen meer. Verzetten heeft geen zin. Vul de koelkast, bekijk een serie en maak het jezelf comfortabel op de bank. Fat Banana is de nieuwste sinsemilla met superkracht.

Fat Banana

Fat Banana is een eersteklas Kush soort met een genetische achtergrond die terug te leiden is naar OG Kush en Chiquita Banana. Haar krachtige herkomst heeft de basis gevormd voor de grootsheid van Fat Banana.

Buy Fat Banana

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.