• Seedkit

Seedkit

Heb je problemen met het ontkiemproces? Of kweek je voor het eerst en weet je niet zeker wat je met een zaadje moet doen? Royal Queen Seeds biedt de perfecte oplossing voor al deze problemen met het nieuwe zaadpakket. 
 4.5/5 (46) Schrijf een recensie
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Heb je problemen met het ontkiemproces? Of kweek je voor het eerst en weet je niet zeker wat je met een zaadje moet doen? Royal Queen Seeds biedt de perfecte oplossing voor al deze problemen met het nieuwe zaadpakket. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke kweekproces te beginnen; zaadbooster, White Widow zaden, ontkiembak en instructies in verschillende talen.

Door onze speciale zaadboosteroplossing te gebruiken, heb je meer kans op succes bij het ontkiemen van de zaden. Deze speciale formule maakt gebruik van enzymen om het interne chemische proces van de zaden te activeren, en stimuleert de formatie van wortels uit het zaad. Als de wortels eenmaal gevormd worden, voert de boosteroplossing wortelsap aan om ervoor te zorgen dat de wortels een gezond cluster vormen.

Om het hele proces te vereenvoudigen, bieden we ook jiffy schijven en een ontkiembak aan. De bak zal helpen om de temperatuur en de vochtigheid binnen de limieten te houden, om zo meer succes te behalen in dit essentiële stadium. Als de zaden eenmaal wortel hebben geschoten en begonnen zijn met groeien, zullen de jiffy potten het verpotten van de kleine plantjes veel eenvoudiger maken. Til elke plant er afzonderlijk uit en plaats ze direct in de aarde, of in kokos/steenwol installaties.

Ook bieden we je gratis White Widow zaden aan om je te helpen met starten. Dit is absoluut een legendarische naam, die bekend staat om haar eenvoudige kweek en sterke smoke.  Met deze drie zaden, een ontkiembak, jiffy schijven, onze speciale zaadbooster en bovenal de instructies die stap voor stap uitleggen hoe je moet beginnen, zijn we er zeker van dat je met deze kit succes zult boeken.


  By J. R. on 23/May/2014 :
  (5)

  Title : recomendado
  Comment : es lo mas sencillo para germinar tus semillas y además el seed booster ese es una pasada las germina muy rápido y los primeros días crecen muy bien.

  By E. B. on 15/May/2014 :
  (4)

  Title : seedkit
  Comment : tres bon kit il m' a permis de faire germer 5/6 graines pour l'instant j'attends la suite

  By J. M. on 29/Apr/2014 :
  (4)

  Title : 10 sur 10
  Comment : Très bien et rapide. Bémols : Différence entre le dosage indiquer sur la boite et le site RQS

  By M. S. on 04/Apr/2014 :
  (5)

  Title : Een echte aanrader!
  Comment : deze kit is een echte aanrader als je voor het eerst plantjes wil gaan kweken. door de kas en de speciale voeding heb je een echte zekerheid dat je zaadjes uitkomen.. ook de white widow zaadjes die erbij inbegrepen zitten zorgen voor goede en sterke planten! Ik ben er daarom ook heel tevreden over en een fan geworden van RQS!

  By A. K. on 28/Mar/2014 :
  (5)

  Title : Beste wahl
  Comment : Das Seedkit von Royal Qeen Seeds war das beste was man als anfänger machen kann.

  By S. G. on 26/Mar/2014 :
  (4)

  Title : muy buena opcion
  Comment : Buena opcion a cultivador novato

  By U. M. on 26/Mar/2014 :
  (4)

  Title : Klasse
  Comment : Ich hatte damit eine 100% keinrate, bin sehr zufrieden und kann es nur weiter empfehlen, TOP!!! Diskreter Versand , Immer wieder gerne.

  By C. R. on 25/Feb/2014 :
  (4)

  Title : SeedKit
  Comment : Livraison très rapide. Commandé mardi, livré le jeudi. Malgrès un soucis lors du paiement. Le support est également très sympas et intervient très rapidement. Pour ceux qui se pose la question, le seedkit peut contient 10 petit rond de coco. Encore merci.

  By P. L. on 20/Feb/2014 :
  (5)

  Title : jah love
  Comment : vraiment bien!!!!!! a conseillé a tous

  By M. J. on 18/Feb/2014 :
  (5)

  Title : Seedkit
  Comment : Ich hatte damit ne 100% keinrate, bin sehr zufrieden und kann es nur weiter empfehlen, TOP!!!

  By D. D. on 10/Feb/2014 :
  (5)

  Title : Le voir pour le croire
  Comment : Vraiment bluffé par ce kit de germination : Sur 10 graines de Royal Bluematic, les 10 sont sortie de terre en 3-4 jours A tester absolument Dommage que le produit de germination ne soit pas disponible seul.

  By M. D. on 07/Jan/2014 :
  (5)

  Title : sure et simple
  Comment : mise à part 1 "white widow" qui n'a pas pris(les 2 autres ok);les 3 "flower power"sont parti comme des fleches.....et les premières feuilles apparaissent deja au bout de 4 jours(alors que les white widow ne font que de sortir.... je recommanderai surement. je suis debutant,ce n'est que ma premiere experience et "RQS" me met en confiance. merci....

  By M. T. on 19/Dec/2013 :
  (5)

  Title : Sehr Gut!
  Comment : Die kleine Anzucht und Keimbox eignet sich prächtig um die ersten Tage gut zu überstehen. hatte eine Keimrate von 100% bei 4 gesetzten Samen! RQS weiter so ;)

  By P. G. on 19/Nov/2013 :
  (5)

  Title : SEEDKIT is pretty good
  Comment : Works like a charm!

  By A. B. on 22/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Seedkit
  Comment : Empfehlenswert. Achtung, die Bedienunganleitung beachten. Die Flasche ist für 10 Samen in Jiffys gedacht. Ich setze vorgekeimt. in RQS - Easy-Start-töpfchen und danach in den Blähton. (Aquaponie). Outdoor sind die WW schwierig zu handeln.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.