By Adam Parsons

Royal Queen Seeds is op dit moment op zoek naar een toegewijde en enthousiaste fulltime schrijver voor ons team. Je werkt als onderdeel van het content creation team, waarbij je unieke en interessante inhoud levert voor onze site en literatuur.

Een van de voorwaarden voor de functie van schrijver is een goede beheersing van de Engelse taal in zowel spraak als geschrift. (Basis)kennis van cannabis is een pré, maar nog zwaarder weegt de bereidheid en inzet om jezelf hierin verder te ontwikkelen.

Je werkt vanuit huis, dus zelfmotivatie en het vermogen te focussen zijn belangrijk, omdat we verwachten dat je een constante workflow bijhoudt. Omdat je vanuit huis werkt, heb je ook een stabiele internetverbinding nodig en toegang tot Skype om contacten te onderhouden met andere leden van het team.

We bieden een competitief salaris.

Als jij graag wil werken voor een van de meest geweldige zadenbanken, of vragen hebt, vragen we je contact op te nemen. Als je dan toch bezig bent, vertel ons wat meer over jezelf en waarom jij geschikt bent voor de functie. We hopen snel wat van je te horen!

Als u geïnteresseerd bent , schrijf dan een korte tekst over het verschil tussen Sativa en Indica en stuur dit door via ons contactformulier.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.