Royal Queen Seeds reviewer Hoofd breedingafdeling

Andreu Francés | MS

Expert in Cannabis breeding - Genetica - Weefselkweek – Kwaliteitscontrole

Andreu Francés is het hoofd van de breedingafdeling bij RQS Pro. Hij heeft veel ervaring met wietteelt en is bij meerdere cannabisonderzoeken betrokken geweest. Momenteel leidt hij diverse professionele breedingprojecten om nieuwe hybride soorten te ontwikkelen.

“Een winnaar is gewoon een dromer die nooit opgeeft”

Andreu Francés is een bioloog gespecialiseerd in plantengenetica en breeding. Tijdens zijn studie kreeg hij de kans om zijn eigen project te starten, genaamd 'Analyse van de productie van cannabinoïden in Cannabis sativa voor therapeutisch gebruik'. Daarna werkte hij samen met het onderzoeksinstituut COMAV in een weefselkweeklaboratorium aan onderstammen van Vitis.

Vanwege zijn passie voor wiet, ging hij bij RQS Pro als hoofd van de breedingafdeling aan de slag. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van breedingprojecten voor de ontwikkeling van nieuwe inteeltlijnen en hybride strains. Bovendien werkt hij ook aan andere onderzoeksprojecten om zijn breeding skills verder te ontplooien en meer kennis over de wietplant te vergaren.

Laatste door Andreu beoordeelde posts

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.