Fast flowering cannabis strains

Royal Queen biedt nu een speciale line-up met snelgroeiende soorten van een aantal van onze favoriete rassen. De Fast Version line-up combineert de hoog gewaardeerde potentie van soorten met een top belichtingsperiode, met de snelle groeicyclus van zelfbloeiende cannabis. Het resultaat is een snelle gefeminiseerd belichtingsperiode-soort met een rijke cannabinoïde oogst.

Niet-zelfbloeiende, maar snellere gefeminiseerde soorten

Onze eerste generatie hybriden zijn het resultaat van kruisingen van hoogwaardige klonen met derde generatie zelfbloeiende cannabis. Er is maar weinig onderhoud nodig wat het zorgschema vergemakkelijkt. Het snelle genetisch aangestuurde bloeiproces leidt via een korte en gestroomlijnde weg naar prima toppen van de hoogste kwaliteit.

Met hun korte levenscyclus van slechts 8 weken behoren de nieuwste hybriden tot de snelste cannabissoorten die momenteel verkrijgbaar zijn. Ze zijn genetisch aangepast om via een versnelde tijdlijn tot wasdom te komen en hebben een begerenswaardig korte bloeitijd. Na een bloeiperiode van slechts 6 tot 7 weken kan er al geoogst worden.

Voor planten die in de open lucht geteeld worden is de belichtingsperiode van onze hybriden zo'n 1 – 2 weken sneller dan die van de oorspronkelijke  tegenhangers.

Alle nieuwe en snelgroeiende cannabissoorten

Welke stammen hebben we gebruikt voor onze ultrasnelle line-up? We bieden nu reeds snellere versies van Royal Cheese (Fast Flowering) en Honey Cream. En voor 2014 zullen we de zaadcollectie uitbreiden met twee nieuwe soorten: Speedy Chile (Fast Flowering) en Candy Kush Express (Fast Flowering).

Een uit London afkomstig origineel gebaseerd op Skunk XL en de klassieke UK Cheese, zal Royal Cheese (Fast Flowering) nooit teleurstellen met zijn kenmerkende smaak, goddeloze geur en overvloedige opbrengsten. De snelgroeiende versie van Royal Cheese (Fast Flowering), die van zichzelf al efficiënt was, bloeit in een supersnel tempo waardoor u een wereldklasse gewas oogst binnen een verrassend korte tijd.

Een Indica-dominante Spaanse soort, Honey Cream, is een van onze meest populaire soorten. Met een dichte knopstructuur en zoete medicinale moleculen, kunt u de potentie van onze Honey Cream-hybride ruiken, zelfs voordat u het rookt. Mensen houden van Honey Cream vanwege de complexe smaken en diep ontspannende, maar toch productieve high. Ideaal voor medische marihuana-patiënten.

We verheugen ons in 2014 op Speedy Chile (Fast Flowering) en Candy Kush Express (Fast Flowering) die er net op tijd voor een lente vol spannende nieuwe soorten zullen zijn. Met de erfenis van een ster als de Noord Californische O.G. Kush, biedt Candy Kush Express (Fast Flowering) een delicate zoetheid en energetische effecten. Onze Candy Kush Express (Fast Flowering) 2014 zal een snelle Candy-oogst mogelijk maken met optimaal krachtige buds.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.