By RQS Editorial Team

In Europa staan er dit jaar wat interessante cannabis evenementen gepland. Hier is een lijst met cannabis beurzen, cups en andere evenementen voor de komende paar maanden, samen met links en gerelateerde contactinformatie.

Deze evenementen zijn geweldig als je professionals, liefhebbers en cannabis beroemdheden uit de hele wereld wil ontmoeten. Trek erop uit en leer alles over de laatste ontwikkelingen binnen de cannabis gemeenschap, waaronder onderzoek, nieuwe en opwindende soorten, kweektips, producten en nog veel meer!

CANNABIS XXL (MUNCHEN, DUITSLAND), 8-10 JULI 2016

De Cannabis XXL beurs in Munchen, Bavaria, is een van de grootste hennep en cannabis tentoonstellingen van Duitsland. Dit evenement duurt van 8-10 juli. De Cannabis Association Beieren organiseert een “Cannabis Therapy Center Bavaria” van 2000 vierkante meter, wat in Duitsland het eerste instituut in zijn soort is. Het doel van Cannabis XXL is het verspreiden van bewustzijn over de associatie en de gezondheidsvoordelen van cannabis. Je vindt er sprekers, live muziek, een markt, een sociale lounge en een groot aantal cannabis standhouders met een kraampje op de beurs.

Website: http://www.cannabisxxl.com

Contact: [email protected]

cannabis xxl

 

HANFPARADE (BERLIJN, DUITSLAND), 13 AUGUSTUS 2016

"Legalisatie hangt in de lucht!" is het motto van de Hanfparade in Berlijn, Duitsland. Dit is de traditionele pro-Cannabis mars van Duitsland, waar duizenden deelnemers worden verwacht. Hanfparade vindt op 13 augustus plaats in Berlijn.

"Hanfparade is een mars en een beweging om ideeën over de legalisatie van cannabis te ontwikkelen en door te duwen. We vechten voor het recht van de mens om cannabis te gebruiken als bron, medicijn en recreatieve drug."

Kan de Berlijn Hanfparade dit jaar het record van vorig jaar, met meer dan 10.000 bezoekers, overtreffen? Kom naar Berlijn en doe mee met een van de grootste, vreedzame marsen voor de legalisatie van cannabis. Er zullen diverse interessante evenementen plaatsvinden als we kijken naar de lijst met deelnemende locaties. Leafly heeft er een podium, maar ook andere grote namen in de cannabis industrie een van de sponsors.

Aan het einde van de mars is er een parade en concerten. Doe mee en help de beweging!

Website: http://en.hanfparade.de/

Contact: [email protected]

hanfparade berlin

 

CANNATRADE (ZURICH, ZWITSERLAND), 2-4 SEPTEMBER 2016

De Zwitserse CannaTrade is een internationale cannabis beurs die elke twee jaar gehouden wordt. Dit jaar vindt het plaats van 2 tot 4 september in Zurich, Zwitserland.

CannaTrade is de oudste hennep- en cannabis beurs van Europa. Naast de vele activisten en sprekers, vind je er een groot aantal kramen en exposanten, met grote namen als Atami, Barney's Farm en nog vele anderen. Kwekers en medicinaal cannabis gebruikers hebben de kans om zich te verdiepen in het nieuwste van het nieuwste in de Europese cannabis industrie.

Website: http://www.cannatrade.ch/

Contact: [email protected]

canna-trade switzerland

EXPOGROW IRUN (IRUN, SPANJE), 16-18 SEPTEMBER

Van 16 tot 18 september kan je een van de grootste en meest interessante Cannabis expo's bezoeken: De Expogrow in Irun, Spanje. Irun ligt net over de Frans-Spaanse grens en is dus een favoriete beurs voor veel Franse kwekers. Vorig jaar trok Expogrow meer dan 17.000 bezoekers.

Expogrow heeft een indrukwekkende lijst met sponsoren en veel grote namen uit de industrie zijn aanwezig op de beurs. Het Ficoba beursterrein beschikt over vier paviljoens en vele exposities en stands, verspreid over een oppervlakte van 7.000m2 buiten en 5.000m2 binnen. Er zijn veel kramen van bekende zadenbanken, bedrijven die zich specialiseren in het kweken en andere cannabis gerelateerde industrieën.

Dit is een geweldige kans om contact te leggen, jezelf te informeren en ideeën uit te wisselen met kwekers, liefhebbers en professionals.

Ook vind je er live muziek, met bands uit Frankrijk en Spanje, samen met diverse sportevenementen en toespraken op het beursterrein.

Website: http://www.expogrow.net/2016/

Contact: [email protected]

expogrow Irun

CULTIVA HANFMESSE (WENEN, OOSTENRIJK), 7-9 OKTOBER 2016

Dit is de 9de editie van Cultiva Hanfmesse, die van 7 tot 9 oktober 2016 wordt gehouden in Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad.

Meer dan 100 exposanten zullen aanwezig zijn op de beurs, dus dit is een geweldige kans als je het laatste nieuws wil weten, van de nieuwste medicinale soorten tot alles wat met kweken te maken heeft.

Er zijn workshops, lezingen, toespraken en een indrukwekkend entertainment programma met live optredens en een pool party. Dit jaar is er ook een show over glasblazen.

Website: http://www.cultiva.at/index.php/en/

Contact: [email protected]

cultiva hanfmesse

UNITY CUP (AMSTERDAM, NEDERLAND), 20-23 NOVEMBER 2016

De Unity Cup in Amsterdam, Nederland is een viering van "de people's choice van de beste soorten uit de Amsterdamse coffeeshops." Veel Amsterdamse coffeeshops hebben zich achter de Unity Cup geschaard en de categorieën zijn onder andere: Hasj, Indica, Sativa, Hybride, Cannabis edibles and Hoogste THC. Unity Cup 2016 wordt gehouden in de Melkweg, in het centrum van de hoofdstad, en vindt plaats van 20 tot en met 23 november 2016.

Website: http://amsterdam-unity-cup.com/

Contact: [email protected]

unity cup amsterdam

Zoals je ziet, zijn er veel evenementen om je in te verdiepen. Vind er een bij jou in de buurt, ga erheen en geniet van alles wat de cannabis gemeenschap te bieden heeft!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.