By Adam Parsons

Het zal ook gaan over de straffen in verband met cannabis, maar evengoed over het sociale aspect van de stof – haar maatschappelijke aanwezigheid, hoe het gecriminaliseerd is, de verschillende beschikbare soorten, de kosten, enz. Disclaimer: Deze blog is alleen bestemd voor informatieve doeleinden. Noch de auteur van dit artikel, noch de website waarop het gepubliceerd is onderschrijven of promoten illegale of onrechtmatige activiteiten.

Cannabis in Bolivia

Het bezit van, de handel in, en het gebruik van marihuana in alle vormen en om welke reden dan ook is illegaal in Bolivia. Zelfs medisch gebruik van cannabis is niet geoorloofd in dit Latijns-Amerikaanse land. Sociaal gezien is cannabis een veel gebruikte stof, maar de politie houdt zich volgens de Marijuana Travels and Drug Law Reform over het algemeen niet bezig met cannabisgebruikers. Als u of ik in Bolivia gepakt worden met cannabis, bepaalt de wet dat de straf kan bestaan uit hoge geldelijke boetes, inbewaringstelling en/of gevangenisstraf. Naar verluidt is het meest voorkomende gevolg van elke vorm van drugsgebruik in Bolivia de gedwongen rehabilitatie van de patiënt - op voorwaarde dat de in beslag genomen hoeveelheid klein is en er geen sprake is van handel of distributie. De straffen zijn veel zwaarder in geval van handel.
Royal Medic Marijuana

De prijs van cannabis in Bolivia

Ondanks zijn onwettigheid zullen er altijd mensen in Bolivia zijn die cannabis gebruiken, net als in elk ander land. De kosten van cannabis in Bolivia zijn afhankelijk van de soort die u koopt. Het is ook afhankelijk van waar u het koopt en hoeveel extra kosten er gemaakt moeten worden – zoals bij elk ander door een consument gekocht goed. Volgens de website van Marihuana Travels liggen de gemiddelde kosten van cannabis in Bolivia tussen de $ 20 – 200 per 30 gram (1 ounce). Als u onbekend bent in het gebied waar u zich bevindt of niet weet waar het te kopen, kan het nuttig zijn om te weten dat het Boliviaanse jargon voor marihuana 'quezo' is en hasj 'poro' wordt genoemd.

De kwaliteit van cannabis in Bolivia

In Bolivia is de kwaliteit van de cannabis, net als elders, afhankelijk van verschillende factoren. Dit zijn onder anderen: het seizoen, de herkomst, en de buurt waar het gekocht wordt. Het zou bijvoorbeeld niet veel zin hebben om dure cannabissoorten van hoge kwaliteit te verkopen in een verarmde wijk waar de mensen meer dan waarschijnlijk niet voldoende besteedbaar inkomen hebben om het te bekostigen. Aan de andere kant zullen degenen die zich hogere kwaliteiten kunnen veroorloven die hogere kwaliteiten ook meer waarderen; waarschijnlijk  zelfs stammen die gekweekt zijn van genetisch gemanipuleerde vrouwelijke zaden.

Cannabissoorten uit Bolivia

De website van Marihuana Travels zegt dat er op elk gegeven moment veel verschillende soorten in Bolivia te verkrijgen zijn; van lage, gemiddelde en hoge kwaliteit. Er zijn bij ons weten geen belangrijke soorten ontstaan in Bolivia.

Koop Autoflowering Cannabis ZadenKoop Gefeminiseerde Cannabis ZadenKoop Medical Cannabis Zaden

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.