By Luke Sholl

Hierna begonnen de autoriteiten met harde hand op te treden tegen distributeurs, kwekers en de winkels na mandaten van de Amerikaanse regering. Veel ambtenaren knijpen echter een oogje dicht als het gaat om klein cannabisgebruik. Als u wordt aangehouden door de autoriteiten zal een klein beetje smeergeld ervoor zorgen dat u uw weg kunt vervolgen. Over het religieuze en spirituele gebruik van cannabis door de van dreadlocks voorziene Sadhu's maakt de lokale politie zich geen grote zorgen. Hun religieuze rechten worden bevestigd door de autoriteiten. Meestal worden alleen personen die in het bezit zijn van grote hoeveelheden gearresteerd. Hoewel u discreet moet zijn is het nog steeds mogelijk om cannabis te verwerven voor een goede prijs. De goedkope reefer is vaak van een zeer hoge kwaliteit. De genetica van vele soorten uit Nepal wordt heden ten dage gevonden in hybrides over de hele wereld.Nepal Kathmandu cannabis

Cannabis in Nepal
Dit maakte het land tot een paradijs voor hippie's. Kathmandu's legendarische 'freak street' bruisende van de legale verkoop van cannabis. De kweek, verkoop en distributie vonden op grote schaal plaats. Onder internationale druk, voornamelijk van de Verenigde Staten, werden er wetten in Nepal aangenomen waardoor cannabis illegaal werd. De politie begon kwekers en distributeurs te arresteren en deporteren. Tijdens de Mahashivaratri-vieringen is het gebruik van cannabis over het algemeen door de autoriteiten getolereerd vanwege de religieuze en spirituele betekenis voor de Sadhu's. Tijdens de vieringen reizen tot een miljoen volgelingen naar de Pashupatinath-tempel in Kathmandu om deel te nemen aan rituelen die gewijd zijn aan Shiva. De officiële instanties respecteren de religieuze rechten van Sadhu's maar proberen tegelijkertijd de grootschalige productie en distributie van cannabis en verdovende middelen zoals heroïne en opium proberen te minimaliseren. Kleine gebruikers zijn vaak in staat om hun vrijheid af te kopen met wat steekpenningen. Indiscretie op straat wordt evenwel afgeraden; het is nog steeds het beste om het roken privé te houden.

De prijs van cannabis in Nepal
Toeristen die door Nepal reizen zijn wordt vaak meer berekend dan de lokale bevolking, maar onderhandelen over een lagere prijs is altijd mogelijk. De marihuanaprijzen in Nepal liggen laag in verhouding tot de hoge kwaliteit die aangeboden wordt. Eén Tola (11 gram) kost ongeveer 700 – 1.000 Nepalese roepies ($ 10 - 15). Een kilo kan worden gekocht voor ongeveer 7.000 Nepalese roepies ($ 100). Veel Sadhu's met dreadlocks zullen u gratis rookwaar aanbieden als u zich bij hen voegt in hun tempels.
Kwaliteit Gefeminiseerde Cannabis Zaden
De kwaliteit van cannabis in Nepal
De kwaliteit van de cannabis is behoorlijk indrukwekkend voor de absurd lage prijs waarvoor het te verkrijgen is. Marihuana wordt buiten gekweekt en de potentie van de verschillende soorten is afhankelijk van de gebruikte groeiomstandigheden en technieken.

Cannabissoorten uit Nepal
Cannabissoorten uit Nepal zijn wereldberoemd. Er worden grote hoeveelheden geëxporteerd naar vele andere landen, en elke paar maanden wordt er 200 – 300 kilo cannabis in beslag genomen door de autoriteiten. Royal Moby, OG Kush, en Special Kush zijn soorten die gebruikt zijn voor de creatie van vele hybriden die vandaag de dag op de markt zijn. Een van de populairste hybriden is Power Flower.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.