By RQS Editorial Team

Heb je geweldige taalskills? Heb je een liefde voor cannabis? Lijkt het je geweldig om met Royal Queen Seeds te werken? Dan hebben we misschien een kans voor jou. Royal Queens Seeds is momenteel op zoek naar een aantal parttime vertalers om zich bij ons aan te sluiten en ons te helpen groeien. Als je denkt dat je het in je hebt om van Engels naar een van de volgende talen te vertalen, dan horen we graag van je!

  • Tsjechisch
  • Pools
  • Hongaars
  • Zweeds
  • Fins
  • Russisch

Om te solliciteren, moet je zowel in het Engels als in de door jou gekozen taal vloeiend zijn – zowel gesproken als geschreven.

Je zal ons helpen om onze collectie informatieve pagina’s uit te breiden, wat ons vervolgens zal helpen om kennis over deze geweldige plant te verspreiden. De werkdruk zal neerkomen op ongeveer 2000-3000 woorden per week, dus het is ideaal voor mensen die een beetje extra willen verdienen in hun vrije tijd.

Dit is een freelancefunctie vanuit huis. Je hebt dus betrouwbare toegang tot internet nodig, en je moet bereid zijn om te communiceren via Skype. Je moet ook betrouwbaar zijn en excellente motivatieskills hebben.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om te solliciteren.

Als je denkt dat je geschikt bent voor bovenstaande positie, dan horen we graag van je! Stuur ons een email (in het Engels) waarin je een beetje over jezelf vertelt en waarom je denkt dat je geschikt bent. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.