By Adam Parsons

De Cubaanse regering beschouwt wiet, net als prostitutie, als zo'n beschadiging. Bijgevolg is de politie in de toeristische gebieden altijd op zoek naar buitenlanders - genaamd gringo - die betrokken zijn bij een van deze veronderstelde ondeugden. Tijdens mijn verblijf in Havana hebben de autoriteiten me gelukkig nooit met cannabis gepakt.

Cannabis in Cuba

Maar niet alles is verloren voor marihuana-toeristen. Net als met prostitutie moet men niet vergeten dat de reden van rechtshandhaving hem zit in het feit dat dit een activiteit is waaraan mensen zich graag overgeven. Met het verbod op het roken van wiet wordt aangetoond dat Cubanen en hun buitenlandse bezoekers wiet willen roken. En waar vraag is is bevoorrading. In Havanna is cannabis te krijgen. Het probleem is alleen hoe.

Het is een beetje moeilijk om de wiet te vinden in Cuba. Toeristen gaan meestal naar bepaalde wijken om een aankoop te doen. Mijn advies is om in de  toeristische zones te blijven. Hier hangen jonge redelijk goed Engels sprekende mannen rond bij de restaurants en bars. Zij beschikken meestal over de connecties om te kunnen leveren wat buitenlanders willen roken.

Het beste is om een zekere mate van vertrouwen te ontwikkelen voordat het thema cannabis wordt aangeroerd. Dit soort mannen zullen eerst een prostituee aanbieden voordat het onderwerp drugs ter sprake komt. Ook kunnen ze vrouwen mannelijk gezelschap aanbieden. Ga gewoon mee in het gesprek totdat het onderwerp buds aangesneden wordt. Wees voorzichtig want er is overal undercoverpolitie actief in de toeristische zones van Havana.
Easy Bud Cannabis
Iemand heeft mij eens gezegd dat het het beste is om gewoon om wat marihuana mee te nemen naar Cuba. Ik zou een dergelijke aanbeveling nooit serieus nemen. Ten eerste zal reizen per vliegtuig vrijwel zeker tot opsporing leiden. De X-ray machine zullen het zakje Northern Light-buds en de inhoud ervan bemerken.

Het binnenkomen per boot maakt dit misschien wat gemakkelijker, maar houd er rekening mee dat op het smokkelen van drugs in een communistisch land een lange gevangenisstraf staat. Het is gewoon het risico niet waard. Nogmaals, er zijn mensen in de hoteldistricten die buds aanbieden aan toeristen. Er is geen noodzaak om te smokkelen.

De prijs van cannabis in Cuba

De prijzen zijn hoog vanwege het politieoptreden tegen buds. Een cannabisvakantie op Cuba kan duur zijn.

Dit zijn de prijzen in Amerikaanse dollars:
$377 tot $600 voor ongeveer 30 gram (1 ounce).
$100 voor 10 gram.
$50 voor 5 gram.
$40 voor een 'achtste' (3,5 gram – 1/8 ounce).

De kwaliteit van cannabis in Cuba

De kwaliteit varieert afhankelijk van de prijs. Omdat het moeilijk is wiet te krijgen in Cuba is er geen noodzaak voor verkopers om de beste soorten te leveren. Ik deed een moord voor wat Bubble Kush toen ik in Havana was. Maar helaas, het was niet te krijgen.

Voor een dealer maakt het niet uit wat hij heeft, hij verkoopt het toch wel omdat zijn klanten weten dat ze voorlopig misschien niet in staat zullen zijn om nog wat te vinden. Toeristen dienen dit altijd in gedachten te houden. Neem gewoon wat uw contact aanbiedt en sluit de dag ermee af.

Cannabissoorten uit Cuba

Er zijn geen soorten die uniek zijn voor Cuba. Dit is grotendeels te wijten aan de problemen die kwekers hebben met het kweken van marihuana. De politie is gewoon overal.

Ik vraag me af of het communistische Cubaanse regime geen plannen heeft om medicinale marihuana op een dag toe te laten. Als dat zo is zou Cuba een goede plek voor een bud-vakantie kunnen worden.

Koop Autoflowering Cannabis ZadenKoop Gefeminiseerde Cannabis ZadenKoop Medical Cannabis Zaden

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.