Onze Royal OG Kush Blend kreeg hoogste eer bij de Highlife Cup 2013. Om zijn boterachtige toon te krijgen hebben we voor deze THC-rijke mix alleen de beste cannabis-soorten gebruikt. De toekomst ziet er rooskleurig uit; onze zaadbank blijft in kwaliteit groeien.

Door ons werk met de Kush Cannabis-soorten is de enorme populariteit van dit type cannabis bij de medewerkers van de Highlife Cup opgevallen. Concurreren tegen andere soorten cannabis, zoals Amnesia Haze en White Widow, is bijna oneerlijk wat dit aangaat. Het verdelen van de wiet uit de hash-extracties in nieuwe cannabis-competities is zinvoller en zorgt voor meer diversiteit in de industrie.

Deze bijzondere wedstrijd blijft een van de meest prestigieuze in Nederland. Het belang van een goede kwaliteit cannabis onderkennend onderzoekt de Highlife Cup unieke soorten die aangeboden zijn door vele cannabis-professionals uit de hele regio. De erkenning als topklasse deelnemer bewijst onze toewijding en volharding in de cannabis-handel.

De Highlife Cup maakt gebruik van de dubbel-blind testmethode om eerlijk en onpartijdig te kunnen beslissing over de wiet- en hasj-soorten. Een testpersoon kan op deze manier niet worden bevooroordeeld over een soort op basis van het type of de reputatie van het bedrijf. Elke soort doorloopt stevige testen waardoor slechte kwaliteit zich snel toont. Hardheid of oncomfortabele duizeligheid die uit een test van een soort naar voren komen worden, nadat alle tests zijn afgerond, genoteerd en vergeleken met andere cannabis-soorten. Onze gespecialiseerde Kush hash is geslaagd voor zijn test, overtrof de verwachtingen en kreeg daarmee deze felbegeerde eer toebedeeld. Waar wiet normalerwijze domineerde, heeft onze hash-extractie iedereen verrast met een glorieuze overwinning.

OG Kush Blend highlife cannabis cup winning BHO Extract
Our specialized Kush hash passed their testing and exceeded their expectations to win this highly coveted honor.
 

Het belang van deze overwinning mag niet worden onderschat. Door gebruik te maken van BHO-extractie concentreerden we de natuurlijke oliën die zich in de cannabis bevinden. Met behulp van een hoge kwaliteit butaan haalden we de olie eruit zonder nadelige gevolgen voor de moleculaire structuur. Met dit in het achterhoofd konden we de hasj- en THC-concentraties zo natuurlijk mogelijk laten voor optimaal medicinaal gebruik. Het creëren van onze bekroonde hasj betekent dat u, onze trouwe klanten, een andere optie kunnen bieden voor het gebruik van cannabis.

We kennen allemaal die soorten die hard zijn voor de keel. Door extractie van essentiële oliën uit de hasj met behulp van de BHO-methode, is die hardheid nagenoeg verdwenen. Voor degenen die lijden aan zich voortslepende ziekten is een bemoedigende medicatie een zegen.

Naast hasj-soorten bieden we ook alle soorten medicinale cannabis aan middels de beste cannabis-zaden die er zijn. Kwaliteit begint bij een hoog kiemingspercentage van zaden van onze cannabis zaadbank. Andere bedrijven kunnen slechte productienormen hebben waar wij uitblinken in het kweken van cannabis-zaden, net als jij.

Koop cannabis-zaden van ons om een gemakkelijke tuin te creëren. In het verleden waren zaden moeilijk te ontkiemen, laat staan om ze op te kweken tot levensvatbare zaailingen en cannabis. Met de beschikbare zelf bloeiende soorten maken wij u tot professional in de tuin. Vraag onze medewerkers naar de soorten die wij aanbieden. Elke soort vereist een iets ander zorgniveau. Van nieuwkomers tot ervaren kwekers, wij bieden u belangrijke informatie aan waarmee we u willen helpen bij het cultiveren van de beste planten. Als klant hebt onze hoogste prioriteit.

Onze succesvolle experimenten hebben ons in de voorhoede van de cannabisteelt geplaatst. Door het aanbieden van wiet en hasj als levensvatbare medicinale cannabis-optie kunt u bij ons terecht voor bijna elk gebruik. Onze overwinning in de Highlife Cup is een bewijs van onze toewijding aan de cannabishandel. Onze cannabis-wizards zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methodes en hybride- en extractie-technieken om de gewone bud glans te geven.

buy CBD oil online

Dit cannabisras is afkomstig uit Noord-Californië en staat wereldwijd bekend om haar uitgesproken aroma en krachtige effecten. OG Kush is een uniek ras dat niet vergeleken kan worden met ander marihuanarassen.

Buy O.G. Kush
 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.