Worteltaart (carrot cake) is een echte favoriet voor de westerse smaakpapillen. Altijd vullend en gezond, verhoogt dit recept de gezondheidsvoordelen door het toevoegen van een liefdevolle klodder THC voor de beste therapeutische en recreatieve waarde. Zoals bij alle eetwaren, is er een vertraging als je lichaam de goedheid absorbeert, vervolgens zul je luxueus high worden.

Voorbereidingstijd: 25 minuten inclusief glazuur.
Bereidingstijd: ca. 1 uur.
Dosering: Als je ook cannaboter gebruikt voor het glazuur, kan dit nogal een sterk recept zijn. Elke cake heeft acht gezonde plakjes. Elke plak zou 15 mg THC zijn.

INGREDIËNTEN

Voor de cake:
  • 3 kopjes bloem
  • 1 theelepel natriumbicarbonaat
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 3 kopjes fijn geraspte wortelen (dat is ongeveer zes middelgrote wortelen)
  • 1½ kopjes gesmolten cannaboter of cannaolie
  • 4 eieren
  • 2 kopjes suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • ½ theelepel zout
  • 1 kop gehakte walnoten
Voor het glazuur:
  • 250g roomkaas
  • ½ kopje gesmolten cannaboter
  • 4 kopjes suikerglazuur
  • Sap van een vers geperst kleine sinaasappel
  • Sinaasappelschil

HULPMIDDELEN

  • 25cm Bakblik, ingevet. Als je een echte pro wilt zijn, bedek de bodem met bakpapier.
  • 2 Middelgrote kommen
  • Grote lepel
  • Maatbeker en overige meetspullen
  • Elektrische mixer
  • Scherp mes
  • Rasp

carrot cake cannabis voorbereiding Royal Queen Seeds recept

METHODE

Cake
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de geraspte wortelen, walnoten, kaneel en zout in een kom en zet apart, (voor een smakelijke twist week de walnoten een nacht in je favoriete likeur).
  3. Doe alle andere droge ingrediënten in een tweede kom; bloem, bakpoeder, natriumbicarbonaat en de suiker. Maak een kuiltje in het mengsel.
  4. Voeg de vier eieren toe en meng met de lepel.
  5. Voeg de gesmolten cannaboter of cannaolie toe.
  6. Gebruik de elektrische mixer om het goed te mengen. Blijf het mengsel kloppen tot het een gladde massa is. Je zult de textuur zien veranderen zodra de suiker is opgelost en glad wordt.
  7. Voeg de wortel-mix toe en meng het goed met de grote lepel. Zorg ervoor dat er geen klontjes met wortel zijn die raar zullen bakken.
  8. Bak 60 minuten in de oven of tot een tandenstoker er schoon uitkomt als je deze erin steekt.
  9. Laat het gedurende tien minuten afkoelen, haal het dan uit het bakblik om volledig te laten afkoelen. 
  10. Was de kommen en mixer af.
Glazuur
  1. Laat de roomkaas zacht worden op kamertemperatuur.
  2. Snijd de roomkaas in kleine stukjes en voeg toe aan een kom met het suikerglazuur en de gesmolten boter.
  3. Klop tot het goed gemengd is, voeg dan langzaam het sinaasappelsap toe.
  4. Klop op hoge snelheid tot het mengsel zichtbaar stijver en glad is.
  5. Smeer het over de afgekoelde cake heen en bestrooi met sinaasappelschil.
  6. Zet in de koelkast om het glazuur hard te laten worden.

Eet. Geniet. Wacht. High.

Winkelmand

Inbegrepen GRATIS producten

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten € 0.00
Totaal € 0.00

Afrekenen